02/10/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Singapore Grand Prix: Εκτός βάθρου ο Max

Σε ένα περίεργο προκριματικό αγώνα, ο Charles κατάφερε να κερδίσει την pole position και να θέσει τις κατάλληλες βάσεις για μια νίκη μετά από καιρό. Ωστόσο, όσον αφορά την στοιχηματική πλευρά, δεν γίνεται να εμπιστευτούμε την Ferrari στo Singapore Grand Prix, ακόμη και αν έτρεχε μόνη της. Στο υπόλοιπο grid τώρα, ο Max μη καταφέρνοντας να ολοκληρώσει ομαλά τις τελευταίες δυο προσπάθειές του, παρέμεινε στην 8η θέση, την στιγμή που ο Russell θα εκκινήσει από την 11η. Αρκετά ανακατεμένη η τράπουλα του σημερινό grid, κάτι που σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που φαίνεται πως θα συνοδέψουν τον αγώνα, οφείλουμε να κινηθούμε προσεκτικά. Ξεκινάμε…

 

Season 4 Episode 16:

Πριν προχωρήσει στην γραπτή ανάλυση, ρίξε μια ματιά στο κανάλι μας στο YouTube με όλα τα σημεία για το Singapore Grand Prix.

 

Να τερματίσει στην 6-άδα: Έχει δρόμο μπροστά του ο Βρετανός
O George εχθές, δεν κατάφερε να δείξει την δουλειά που έχει κάνει στην Mercedes, και δεν πέρασε το Q3. Σήμερα ωστόσο, ακόμη και αν βρέξει, ο Βρετανός πιστεύω πως θα καταφέρει να κάνει έναν πολύ δυνατό αγώνα που θα τον οδηγήσει την 6-άδα. Άλλωστε, ο Βρετανός που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 4η θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών, θα προσπαθήσει όσο τίποτα να ξεπεράσει τον 3ο Perez και γιατί όχι να απειλήσει και τον 2ο Leclerc. Πάμε λοιπόν με τον τερματισμό του Russell στην 6-άδα στο 1.90.

 

Να μην ανέβει στο βάθρο: Δεν έχει λόγο να ζοριστεί ο Max

Εχθές τα λάθη στην στρατηγική και στην διαχείριση της κατάστασης του μονοθέσιου, δεν επέτρεψαν στον Ολλανδό να ολοκληρώσει την 2 τελευταίες, και σημαντικότερες προσπάθειες. Ως αποτέλεσμα λοιπόν, ο Max θα εκκινήσει σήμερα από την 8η θέση, κάτι που προφανώς συνεπάγεται έναν δύσκολο αγώνα για τον Max. Σίγουρα και ο ίδιος θα ήθελε να κλειδώσει μαθηματικά τον τίτλο από σήμερα, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη, την δομή του grid μπροστά του αλλά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που αναμένουμε για τον σημερινό αγώνα, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Εκτός βάθρου λοιπόν περιμένω σήμερα τον Max Verstappen σε απόδοση 2.15

 

Νικητής αγώνα: Από την εμπειρία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου

Εχθές έβαλε από τους πρώτους τα σλικ ελαστικά καταφέρνοντας πολύ γρήγορα να προσαρμοστεί στις συνθήκες και να ρίχνει συνεχώς τον χρόνο. Μετά την πολύ καλή του εμφάνιση εχθές, θα εκκινήσει σήμερα από την 3η θέση, ακριβώς πίσω από τους Charles και Sergio. Σε περίπτωση που τα προγνωστικά καιρού επιβεβαιωθούν, ο Lewis Hamilton, φαίνεται πως θα έχει το πάνω χέρι καθώς η εμπειρία του θα τον οδηγήσει εύκολα να απειλεί τον πρωτοπόρο. Ως funbet λοιπόν θα επιλέξουμε για πρώτη φορά μετά από καιρό, ως νικητή αγώνα τον Lewis Hamilton στο 4.10.

 

Αυτά για σήμερα. Συνεχίζουμε δυνατά και τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με την αγαπημένη Suzuka.

(οι επιλογές μου)

Να τερματίσει στην 6-άδα: George Russell (1.90)/20 units

Να μην ανέβει στο βάθρο: Max Verstappen (2.15)/20 units

Νικητής αγώνα: Lewis Hamilton (4.10)/10 units

* Τα σημεία είναι επιλεγμένα απο Stoiximan*