14/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Συνεχίζει να ελπίζει το Βέλγιο

Προγνωστικά Nations League (14/06/2022) | Προγνωστικά |  Ανάλυση |  Στοίχημα |  Αποδόσεις |  Εκτίμηση

Καλημέρα σε όλους. Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τους παίκτες των εθνικών και το Nations League. Δύο σημεία πρόεκυψαν από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με το Πολωνία - Βέλγιο στις 21:45. Η Πολωνία θα λέγαμε πως στάθηκε τυχερή στο περασμένο ματς όπου και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 κόντρα στην Ολλανδία. Γενικότερα, η ομάδα του Μιχνίεβιτς είναι ένα σύνολο με μπόλικη ποιότητα στην επίθεση και πολλά κενά στα μετόπισθεν. Από την άλλη πλευρά, το Βέλγιο τα έκανε όλα σωστά μέχρι ένα σημείο, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ισόπαλο με 1-1 κόντρα στην Ουαλία. Τα περιθώρια στενεύουν για την ομάδα του Μαρτίνεθ καθώς απέχει 3 πόντους από την κορυφή. Στο σημερινό ματς περιμένω από τους φιλοξενούμενους να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Αν και οι Βέλγοι μετράνε σημαντικές απουσίες (Λουκάκου, Κουρτουά, Ντε Μπρούινε και αρκετοί άλλοι) θεωρούνται και πάλι το δίκαιο φαβορί. Ο σχηματισμός που θα επιλέξει ο Ισπανός προπονητής θα έχει τον Μπατσουαγί σε θέση φορ ενώ Έντεν Αζάρ, Θόργκαν Αζάρ, Τίλεμανς και Γιανουζάι θα τον πλαισιώνουν από πίσω. Θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν κυρίως από το κέντρο, με μακρινά σουτ καθώς ο σχηματικός επιτρέπει την υπεραριθμία εντός και εκτός περιοχής. Όπως προείπαμε, η Πολωνία εξακολουθεί να έχει κενά στην άμυνα τα οποία δεν έχει καλύψει. «Βαρύ» το δίδυμο στα στόπερ (Μπέντναρεκ-Γλικ) υστερεί σε ταχύτητα δίχως να μπορεί να περιορίσει παίκτες που παίζουν με την μπάλα κάτω. Τώρα είναι η ευκαιρία του Βελγίου καθώς άμα ηττηθεί ουσιαστικά αποχαιρετά και τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό σε απόδοση 2.15.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr

Συνέχεια την ίδια ώρα με το Γερμανία - Ιταλία. Κάκιστη μέχρι στιγμής η Γερμανία, έχει αναδείχθει ισόπαλη τρεις φορές με το ίδιο (σκορ). Ο Φλικ δεν μπορεί να βρει το «αντίδοτο» για την κακή αμυντική λειτουργία ενώ στην επίθεση δυσκολεύεται επίσης να ανοίξει χώρους και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Όσο για την Ιταλία, εμφανίζεται μετρημένη δίχως να παίρνει ρίσκα και αυτό είναι κάτι που την έχει φέρει στην κορυφή του ομίλου. Στο αποψινό ματς θα λέγαμε πως η Γερμανία είναι αναγκασμένη να επιτεθεί. Ο Φλικ θα παίξει με σχήμα έτοιμο για να σκοράρει τέρματα. Θα παρατάξει την ομάδα του με έξι παίκτες που έχουν έφεση στο γκολ ενώ και τα μπακ θα κάνουν αρκετά ανεβάσματα έτσι ώστε να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Όσο για την Ιταλία, θα προσπαθήσει να τρέξει στην αντεπίθεση με τους Πολιτάνο και Πεσίνα ενώ στην κορυφή ξεχωρίζει ο φορ Ρασπαντόρι. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε ένα ματς με γκολ καθώς και οι δύο εθνικές δεν δίνουν ιδιαίτερα βαρύτητα στα μετόπισθεν. Μην ξεχνάμε πως στο Nations League αποτελεί μία διοργάνωση όπου οι προπονητές καλούνται να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα έτσι ώστε να είναι έτοιμες για τα ματς που πραγματικά...μετράνε. Pick λοιπόν από τον αγώνα θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

Στοίχημα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί στο bet-planet.gr!

Οι επιλογές μου:

Πολωνία - Βέλγιο: 2 (2.15) / Stoiximan - 5 units
Γερμανία - Ιταλία: Over 2.5 (1.87) / Stoiximan - 7 units

Cash out τώρα και στα free bet!

Αυτά για σήμερα. Τα λέμε και στο Telegram Channel για όποια στοιχηματική αξία προκύψει στο live game.