18/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Συνδρομές NBA 2022-2023 Robbery: Το αμερικανικό τρένο, μπαίνει στις ράγες του!

Η κλεψύδρα άδειασε, η άμμος έφτασε στον πυθμένα. Η σεζόν 2022-2023 αρχίζει, συνεπώς το περίφημο αμερικανικό τρένο, μπαίνει στις ράγες του. Ο premium tipster του bet-planet.gr στο NBA, Robbery, είναι έτοιμος να σημειώσει ακόμη μια σεζόν με κερδοφορία. Με έμφαση στα ειδικά παικτών και αξιοσημείωτη εμπειρία γύρω από το sports betting που αφορά στο NBA, θα βάλει και φέτος τα δυνατά του για να οδηγήσει με ασφάλεια και μεθοδικότητα τους συνδρομητές του, στις νίκες.

Αρχή συνεργασίας (2018) 

Το ρητό πως το «στοίχημα είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ», ισχύει και με το παραπάνω στον μαγικό κόσμο του NBA, συνεπώς χρειάζεται υπομονή, σύνεση και προσεκτικό stake. Όλα τα παραπάνω, έχουν τη σφραγίδα του Robbery, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το twitter, όταν το 2018 το bet-planet.gr ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία μαζί του, παρέχοντας του τον χώρο, την πλατφόρμα στατιστικών και το κανάλι επικοινωνίας για να μοιράζεται με ασφάλεια το παιχνίδι του στο NBA.

Κέρδος 

Ο Robbery μετρά διαδοχικές σεζόν κέρδους με ικανοποιητικό δείκτη yield μέσα στην πανδαισία των σημείων καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν (δείτε το overall στα στατιστικά του). Γι’ ακόμα μια φορά, έχει την απόλυτη στήριξη από το κοινό του και είναι έτοιμος να μας οδηγήσει στη… Γη της Επαγγελίας. Κύριος γνώμονας στο παιχνίδι του, τα player bets. Οι εργατοώρες του, η αφοσίωσή του, οι τεχνικές του γνώσεις και πάνω απ’ όλα το διάβασμα των αγορών, αυξάνουν τις πιθανότητες ως προς τον στόχο της επιτυχίας, που δεν είναι άλλος, από το κέρδος μέσω της μεθοδικότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ROBBERY 

1 ΜΗΝΑΣ  30 €
3 ΜΗΝΕΣ  80 €
6 ΜΗΝΕΣ  150 €
1 ΕΤΟΣ  280 €

 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ), ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, ΣΤΟ PRIVATE TELEGRAM CHANNEL ΤΟΥ ROBBERY! 

Ήδη η μελέτη έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα μακροχρόνια στοιχήματα στο NBA να έχουν αναρτηθεί στο telegram channel του Robbery, και τα πρώτα stakes της σεζόν, ήδη τοποθετημένα. Επιπρόσθετα, πλην των ειδικών στοιχημάτων στους παίκτες, υπάρχουν και pregame επιλογές αλλά και live betting, ιδίως τις hot ώρες, όπου όλοι οι συνδρομητές βρίσκονται πάνω από τις οθόνες τους.

Welcome on board! 

Ευχόμαστε στον Robbery καλή σεζόν, και πάντα πράσινος! 

Οι συνδρομές των υπόλοιπων tipsters, εδώ! 

Το αμερικανικό τρένο, μπαίνεις στις ράγες του! 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνείτε μαζί μας στο πεδίο της εξυπηρέτησης (κάτω δεξιά) και για επικοινωνία με τον tipster, στο twitter του (εδώ)!