12/07/2022 Blog Γράφει ο The Answer

Serie A – Στοίχημα: Ποιος θα ράψει το επόμενο σκουντέτο;

Μακροχρόνια στοιχήματα Seria A, σε ακόμη μια αμφίρροπη κούρσα. Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία; Ποιος θα φτάσει στο πολυπόθητο σκουντέτο; Όλες οι αποδόσεις και τα πρώιμα προγνωστικά στο Καμπιονάτο! 

Κατά την ανάβαση στο Everest, στην πιο ψηλή κορυφή του κόσμου, υπάρχουν πολλά δύσκολα σημεία. Όσο ανεβαίνεις με τους φημισμένους σέρπα τις πλαγιές, συναντάς εμπόδια, συν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το πιο απαιτητικό απ’ όλα είναι το Hilary Step. Μία επικίνδυνη πλαγιά, λίγο πριν την κορυφή. Λεπτή, παγωμένη, κοφτερή. Εάν καταφέρεις να την περάσεις, έφτασες στον στόχο. Η Μίλαν, την περσινή σεζόν πραγματοποίησε απίστευτη πορεία, έδειξε mentality, παρά τον χαμηλό Μ.Ο ηλικίας και πέτυχε να περάσει το δικό της Hilary Step. Μάλιστα, πολλά και διαδοχικά. Φέτος, κάνουμε λόγο για διαφορετικά δεδομένα. Οι αντίπαλοι δυναμώνουν. Η συμπολίτισσα και η Κυρία. Πάμε να δούμε ορισμένα στοιχεία για το BIG-4 του Καμπιονάτο! 

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ SERIE A 

Μίλαν

Έπιασε ταβάνι, θα έχει και συνέχεια;

Πως το έλεγαν οι οπαδοί των «ροσονέρι» πριν την έναρξη των αναμετρήσεων; «Pioli is on fire». Τρομερή στήριξη στον Ιταλό τεχνικό, φανταστικό επίτευγμα για τη Μίλαν του χαμηλότερου μέσου όρου ηλικίας από τους διεκδικητές. Νεανικό σύνολο με ολίγη δόση εμπειρίας σε όλες τις γραμμές. Της βγήκαν όλα. Στέφθηκε πρωταθλήτρια πανάξια, παρά το γεγονός πως τα νούμερά της στο πρώτο μισό της σεζόν προβλημάτιζαν ιδιαίτερα. Με… επαγγελματικές νίκες στο γκολ, με πίστη και πάθος στα ντέρμπι, κατάφερε να βγει αλώβητη και να φτάσει στη Γη της Επαγγελίας. Με την ίδια φιλοσοφία θα πορευτεί και φέτος, με τον Πάολο Μαλντίνι ως τεχνικό διευθυντή και ορισμένες… παλιοσειρές να βοηθούν και να έχουν ρόλο στην ομάδα (βλέπε Ντίντα, προπονητής τερματοφυλάκων). Πούλησε τον Κεσιέ (μέσος) στη Μπαρτσελόνα, ο οποίος ήταν βαρόμετρο, αλλά απέκτησε τον Οριγκί (φορ) για το επιθετικό σκέλος, ενώ παράλληλα φήμες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Ζίγιες (εξτρέμ) από την Τσέλσι. Τον Μαροκινό που όλοι έχουν την αίσθηση πως θα δώσει διαφορετική, πιο τεχνική αίγλη στο παιχνίδι της ομάδας. Όσον αφορά τις αποδόσεις; Η Μίλαν είναι 3ο φαβορί για τον τίτλο στο 5.00!

Ίντερ

Το πιο πλήρες (;) σύνολο με την καλύτερη χημεία στο 2.50

Μετά από χρόνια ίσως χαρακτηριστεί το «πρωτάθλημα του Ράντου». Κι εξηγούμε. Ήταν ένα ματς με την Μπολόνια στο «Ρενάτο νταλ’ Άρα», όταν ο τεχνικός Ιντζάγκι αποφάσισε να αφήσει έξω τον Χαντάνοβιτς (είχε και μικρό τραυματισμό). Εκεί την πάτησε η Ίντερ. Έφυγε με άδεια χέρια. Ούτε καν με τον βαθμό που θα της ήταν πολύτιμος. Ηττήθηκε 2-1 και άλλαξε η ροή της λίγκας, με τη συμπολίτισσα (Μίλαν) εντέλει να το κατακτά. Οι οπαδοί των «νερατζούρι» θα το θυμούνται καλύτερα από εμάς τους ουδέτερους. Πάντως, όπως και να ‘χει, κάνουμε λόγο για ένα σύνολο με φανταστική οργάνωση και λειτουργία. Τόσο αγωνιστικά, όσο και στα περιφερειακά θέματα του club. Η ιδιοκτησία αλλάζει, έγινε τύπου πολυμετοχική με ασιάτες και αμερικάνους επιχειρηματίες. Η πίστη στον Σιμόνε Ιντζάγκι παραμένει, με τον Ιταλό τεχνικό να προσανατολίζεται εκ νέου σε ένα πολύ ευέλικτο, επιθετικό, συνεπές, 3-5-2. Θα έρθουν μεταγραφές όπως αναφέρει η la gazzetta delo sport. Σημαντική η αποχώρηση του Πέρισιτς, (ίσως πισωγύρισμα η…) επιστροφή Λουκάκου στη νερατζούρα πλευρά της πόλης. Σήκωσε αρκετή συζήτηση. Ξανά στο Champions League τη νέα σεζόν, με νέα φιλοσοφία αλλά ξεκάθαρους στόχους. Σκουντέτο και καλή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Φαβορί και για τις στοιχηματικές εταιρίες η Ίντερ στη Serie A, με απόδοση (μόλις!!) στο 2.50!

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Γιουβέντους

Η μεγάλη Κυρία στο 3.00

Οι δύο σερί σεζόν δίχως πρωτάθλημα είναι πολλές, ειδικά όταν κάνουμε λόγο για ένα club που έχει συνηθίσει τους οπαδούς του στον σερί πρωταθλητισμό. Ο Αλέγκρι απέτυχε πέρσι. Λάθος χειρισμοί, βεβιασμένες κινήσεις το καλοκαίρι και μεταγραφές που δεν έπιασαν τόπο. Τον  -περασμένο- Γενάρη αποκτήθηκε το «κανόνι» Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των Γιουβεντίνων. Πήραν θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν, βάζοντας από κάτω Αταλάντα και Ρόμα. Φέτος, ξεκίνησε με ορέξεις το μεταγραφικό παζάρι. Ήδη έκλεισε τους Πογκμπά (μέσος) και Ντι Μαρία (εξτρέμ). Αποχώρησαν οι Κιελίνι (στόπερ) και Ντιμπάλα (φορ), αλλά στο σύνολο, θα βγει κερδισμένη, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα αποκτήματα –ανακοινώσεις- μέχρι την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Η φανέλα… βαριά, όπως και η ιστορία του club. Θα εστιάσει στο πρωτάθλημα, και προφανώς για μια θετική πορεία στα νοκ-άουτ του Champions League. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η «βέκια σινιόρα»; Μένει να το δούμε. Στο 3.00 το ενδεχόμενο να κατακτήσει το φετινό σκουντέτο!

Νάπολι

Λειψό ρόστερ με προβλήματα

Η διοίκηση αποφάσισε την παραμονή του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο των «παρτενοπέι», κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να δούμε πάνω-κάτω μια ομάδα με την ίδια αγωνιστική προσέγγιση με την περσινή σεζόν. Στα σημαντικά, ηχηρή η αποχώρηση του Ινσίνιε (επέλεξε το MLS με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο), τέλος κι επίσημα ο Μίλικ (φορ), με τη Μαρσέιγ να πληρώνει το ποσό της ρήτρας για τον Πολωνό φορ. Στα θετικά οι μεταγραφές των Κβαρατσέλια (από Ντιναμό Μπατούμι) και Ολιβέιρα (από Χετάφε), με σκοπό να ενισχυθεί σημαντικά η αριστερή πτέρυγα. Ο ένας εξτρέμ, ο άλλος μπακ. Πάντως, στο σύνολό της, η Νάπολι δεν έχει προχωρήσει σε κάποια extreme κίνηση που θα ταράξει τις ισορροπίες. Βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα πίσω από τις Μίλαν – Ίντερ – Γιουβέντους, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στα θέματα της οργάνωσης του club. Το μοναδικό outright bet που αξίζει την προσοχή μας και το ποντάρισμά μας, να τερματίσει κάτω από τη Ρόμα στο H2H τους, σε απόδοση 2.08. Οι ναπολιτάνοι έχουν δύσκολη αποστολή μπροστά τους, τόσο απαιτητική που η ανταπόκριση σε όλες τις διοργανώσεις, μοιάζει απίθανο σενάριο, κυρίως λόγω του λειψού ρόστερ.

Ορισμένα στοιχεία, για το BIG4 του Καμπιονάτο, με τα πιο σημαντικά πάρε-δώσε αλλά και γεύση για αυτά που θα έρθουν έως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Το φαβορί –σύμφωνα με τις στοιχηματικές- ξεκάθαρο. Η Ίντερ στο 2.50, η Γιουβέντους στο 3.00 κι ακολουθούν οι υπόλοιπες. Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος για τη Serie Α στο bet-planet.gr!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q