10/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Rothesay Open Nottingham (10/6): Straight sets & handicap σε καλές τιμές

Νότιγχαμ, προημιτελική φάση. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (10/6) μενού, με τη Μαρία Σάκκαρη να πληρώνει στον διπλασιασμό (2.00) για str.sets και την Ρίσκε να έχει το προβάδισμα. Δύο ματς, δύο επιλογές. Για όλες τις αναλύσεις & το live betting, μπείτε στο telegram channel

(14:30) Μαρία Σάκκαρη - Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια: Παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκε με την Καναδή Ρεμπέκα Μαρίνο, η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Νότιγχαμ, επικρατώντας 2-1 sets, σε... δύο δόσεις. Το βροχερό Νότιγχαμ δεν έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής την ομαλή ροή του τουρνουά, συνεπώς χρειάζεται σωστή διαχείριση, ειδικό διατροφολόγιο και αλλαγή σε ορισμένες συνήθειες, υπό νορμάλ συνθήκες. Η Χαντάντ Μάια (Βραζιλία) είχε εύκολο έργο μέχρι στιγμής, με βατές αντιπάλους. Στο προηγούμενο με την Μιγιαζάκι, μπορούμε να κρατήσουμε το χαμηλό ποσοστό σε 2ο service (μόλις 57%, χαμηλό για γρασίδι) και το αρνητικό returning profil που παρουσίασε. Εκτιμώ πως η Σάκκαρη θα κάνει τη δουλειά σε δίσετο. Συν τω χρόνω βρίσκει ρυθμό, αποκτά καλή επαφή στο γρασίδι και περιμένω να ανεβάζει γεωμετρικά την απόδοσή της. Το γεγονός να επικρατήσει σε straight sets (2-0), πληρώνει στον διπλασιασμό στη novibet. 

Ακόμα να κάνεις subscribe στο youtube channel του bet-planet; 

(16:00) Άλισον Ρίσκε - Χάριετ Νταρτ: Παρόμοια φιλοσοφία, διαφορά στην ποιότητα. Η Ρίσκε αποτελεί σημαντικά έμπειρη τενίστρια στο tour. Με καλές πορείες σε Slams, direct χτυπήματα και ορθολογικό παιχνίδι επιστροφών. Κοντράρεται με την Χάριετ Νταρτ, η οποία ναι μεν παίζει στην πατρίδα της, ναι μεν επικράτησε της Τζιόρτζι σε... δύο δόσεις (λόγω βροχής), αλλά παραμένει ευάλωτη σε πολλά τακτικά σημεία του παιχνιδιού. Εφόσον η Ρίσκε γυρίσει μπάλες με σωστή στρατηγική, θεωρώ πως έχει προβάδισμα σε ανταλλαγές με over 10 χτυπήματα στα rallies. Πιο δυναμική στη baseline, με πιο σταθερό χέρι στο mid-court και... οργανωμένο επιθετικό πλάνο. Το handicap -3,5 games πάνω στην Άλισον Ρίσκε πληρώνει στο 1.83, και μου αρέσει για τα δεδομένα. 

Δύο τενιστικές επιλογές σε χαλαρό ρυθμό στο τουρνουά του Νότιγχαμ. Δύο σημεία, σε μονά (ή δυάδα, για όποιον επιθυμεί). Για όλο το live betting, join στο telegram channel. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(προτάσεις) 

Σάκκαρη - Χαντάντ Μάια: Σάκκαρη 2-0 sets (2.00)

Ρίσκε - Νταρτ: Ρίσκε -3,5 games handicap (1.83)