15/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Πολωνού

Όπως όλα δείχνουν, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην Μπάγερν Μονάχου με τις σχέσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας να έχουν έρθει σε οριστική ρήξη.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Το φλερτ που υπάρχει μεταξύ Λεβαντόφσκι και Μπαρτσελόνα φέρνει τους «καταλανούς» σε θέση ισχύος σχετικά με την μεταγραφή του Πολωνού. Ο Λαπόρτ θέλει να φέρει τον φορ στην Βαρκελώνη με τον μέχρι πρότινος παίκτη της Μπάγερν Μονάχου να δείχνει θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Το να αγωνίζεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκι τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα πληρώνει σε απόδοση 1.45 στη Novibet.

Μόνο στη Novibet θα βρεις ενισχυμένο παρολί με bonus έως και 100%*

Δεύτερο ενδεχόμενο σε αυτό το «θρίλερ» μεταξύ του Πολωνού και της Μπάγερν Μονάχου δείχνει να είναι το γεγονός να μείνει στους Γερμανούς. Διατηρεί ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα ενώ η «βαυαροί» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τον σταρ τους να αποχωρήσει. Έτσι, το ενδεχόμενο ο Ρόμπερ Λεβαντόφσκι να βρίσκεται γι ακόμα μία χρονιά στην Μπάγερν Μονάχου «πληρώνει» σε απόδοση 3.30.

Απόλαυσε 0% γκανιότα σε κορυφαία ματς μόνο στη Novibet!*

Στο «κυνήγι» της υπογραφής του παίκτη έχει μπει και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «παριζιάνοι» χρειάζονται ένα φορ κίλερ έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να κάνουν το βήμα παραπάνω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε απόδοση 6.00 πάντοτε στη Novibet.

Δες ΕΔΩ όλες τις αποδόσεις

Τέταρτη στη σειρά έρχεται η Τσέλσι. Η πιθανή αποχώρηση του Λουκάκου δημιουργεί κενό στην θέση του φορ με αποτέλεσμα ο Λεβαντόφσκι να μοιάζει την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση. Επίσης, οι «μπλε» είχαν προσεγγίσει και τον Γενάρη τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου δίχως ωστόσο να αποσπάσουν την υπογραφή του. Το ενδεχόμενο ο Πολωνός επιθετικός να μετακομίσει τη νέα σεζόν στο Λονδίνο και την Τσέλσι βρίσκεται σε απόδοση 11.00.

Το παιχνίδι σου καλύτερο τώρα στη Novibet!*

Μερικές άλλες ομάδες που βρίσκονται στη λίστα είναι η Λίβερπουλ, η Νιουκάστλ ακόμα και η Ίντερ.

Μπαρτσελόνα 1.45
Μπάγερν Μονάχου 3.30
Παρί Σεν Ζερμέν 6.00
Τσέλσι 11.00
Ρεάλ Μαδρίτης 13.00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 13.00
Λίβερπουλ 13.00
Νιουκάστλ 31.00
Μάντσεστερ Σίτι 35.00
Γιουβέντους 35.00
Ίντερ 41.00