13/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Rome Masters 1000 (13/5): Αγορά αξίας, δυάδα με over

Καλημέρα. Φάση των καλύτερων 8 στο Foro Italico (13/5), με όλες τις αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα στο περίφημο Centrale, στη νότια πλευρά των εγκαταστάσεων. Δύο αναμετρήσεις στο κάδρο, τέσσερις επιλογές στο σύνολο. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(13:45) Γιανίκ Σίνερ - Στέφανος Τσιτσιπάς: Το 2019, στα courts του Foro Italico, θυμάμαι πως επικρατούσε πανζουρλισμός για έναν πιτσιρικά ονόματι... Σίνερ. Έπαιζε στον δεύτερο γύρο με τον Τσιτσιπά και επικρατούσε ενθουσιασμός. Κανείς δεν τον ήξερε, ήταν απλός ένας Ιταλός τενίστας με σημαντικό potential. Ακριβώς τρία χρόνια μετά, το συγκεκριμένο παιδί έχει σημειώσει τρομερή πορεία στο tour. Χθες, ήταν σοβαρός απέναντι στον Κραζίνοβιτς και επικράτησε 2-0 sets (6-2, 7-6). Ήρεμος στο tie break, παρά το γεγονός πως κάποια χτυπήματα δε του βγήκαν. Ο Τσιτσιπάς απώλεσε set και από τον Κατσάνοφ, αλλά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή (2-1). Σήμερα τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Έλληνα τενίστα, καθώς θα βρει απέναντί του έναν συγκεντρωμένο Σίνερ, ο οποίος δουλεύει πολύ μεθοδικά με το team του. Στο χώμα, πηγαίνει περίφημα, βρίσκει ρυθμό και εκτιμώ πως ήρθε η ώρα να κάνει τη διαφορά και να μπει στα ημιτελικά, μιας και πετυχαίνει τον Στέφανο σε μία... demy κατάσταση. Το κοινό, θα στηρίξει πολύ τον Ιταλό, λογικό, Ρώμη γαρ. Δύο επιλογές. Πρώτη το over 22,5 games στο τίμιο 1.90, δεύτερη η νίκη του Σίνερ κοντά στον τριπλασιασμό (2.96), με σκοπό να πάρουμε την αξία από το παιχνίδι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. 

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

(16:05) Ντένις Σαποβάλοφ - Κάσπερ Ρουντ: Μας δικαίωσε στο χθεσινό (12/5) blog ο Ρουντ, και μάλιστα με σχετική άνεση κόντρα στον Μπρούκσμπι (2-0 sets, 6-4, 6-3). Επίσης, τη χθεσινή μέρα ο Σαποβάλοφ εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία και τον τραυματισμό του Ναδάλ στο γόνατο και πραγματοποίησε grande ανατροπή, παίρνοντας την πρόκριση για τους 8 της διοργάνωσης. Ο Καναδός ήταν επιθετικός, όπως πάντα, με συμπαθητικά ποσοστά στο πρώτο χτύπημα από τη service line κι αρκετά προσεκτικός στο δεύτερο, με αρκετό spin hit με σκοπό την ανώμαλη αναπήδηση στο αντίπαλο court. Περιμένω μεγάλη μάχη. Ουδείς έχει σημαντικό προβάδισμα, κάτι που με οδηγεί απευθείας στην επιλογή του αουτσάιντερ (Σαποβάλοφ). Διπλή επιλογή, double bet. Πρώτο βασικό σημείο το over 22,5 games σε απόδοση 1.90, καθώς είναι πολύ πιθανό το σενάριο και για τρίσετο ματς, δεύτερη, για να αγοράσουμε όλη την αξία, η νίκη του Σάπο σε τιμή 2.77

Αυτά για σήμερα (13/5). Τέσσερις επιλογές, δύο από κάθε ματς. Για περισσότερα bets, τα λέμε στο telegram channel & twitter, με όλη τη ροή για το live betting, και όχι μόνο. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(προτάσεις) 

Σίνερ - Τσιτσιπάς: Over 22,5 games (1.90) / 8 units 

Σίνερ - Τσιτσιπάς: Σίνερ (2.96) / 5 units 

Σαποβάλοφ - Ρουντ: Over 22,5 games (1.90) / 8 units 

Σαποβάλοφ - Ρουντ: Σαποβάλοφ (2.77) / 5 units 

*Όποιος επιθυμεί, παίρνει δυάδα τα over και μονά τις μεγάλες τιμές