12/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Rome Masters 1000 (12/5): Για μια τελευταία παράσταση, bets σε τιμές 1.80 & 1.85

Καλημέρα. Πρόγραμμα Πέμπτης (12/5) με δύο βασικά σημεία από τις αναμετρήσεις που θα λάβουν χώρα στο Foro Italico της Ρώμης, στο τρίτο στη σειρά masters 1000 στη χωμάτινη σεζόν. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(17:00) Νόβακ Τζόκοβιτς - Σταν Βαβρίνκα: Μάχη βγαλμένη από τα παλιά. Ο Σταν Βαβρίνκα έχει παρουσιάσει εξαιρετικό προφίλ μέχρι στιγμής στο 1000άρι της Ρώμης, κερδίζοντας Οπέλκα και Ντζέρε, σημειώνοντας νίκες στο tour έπειτα από 455 ημέρες! Ο Ελβετός έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, κυρίως πίσω από τη service line, θυμίζοντας ανά στιγμές, τον παλιό καλό Stan the Man. Κόντρα στον Τζόκοβιτς τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Σέρβος ανεβάζει στροφές ενόψει Roland Garros, αλλά ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό τενιστικό επίπεδο, συν τον τομέα της φυσικής κατάστασης. Για να καταφέρει ο Βαβρίνκα να μείνει στο ματς και να το κάνει... rock, θα πρέπει να κλείνει γρήγορα τα service game του με ανεβάσματα στο φιλέ, δυναμικά direct χτυπήματα και άνοιγμα του γηπέδου με σκοπό να... τρέξει τον Νόλε. Η αποστολή κρίνεται δύσκολη. Το σημείο που ξεχώρισα είναι το over 18,5 games σε απόδοση 1.80, μιας και το line είναι πολύ χαμηλό για την εμπειρία του Βαβρίνκα, παρά τους τραυματισμούς και τη σημαντική αποχή. Άλλωστε, στο χώμα, έχει διαγράψει τρομερή πορεία. Ακόμα και με μια πιθανή νίκη Νόλε (2-0), 6-3, 6-3, είμαστε μέσα. 

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

(17:15) Τζένσον Μπρούκσμπι - Κάσπερ Ρουντ: Ο ένας (Μπρούκσμπι) παίκτης των hard courts, ο άλλος (Ρουντ) με επιτυχίες στην clay season. Δυνατή αναμέτρηση στο Pietrangeli, ανάμεσα σε τενίστες με διαφορετική φιλοσοφία. Το καλό και δυναμικό service game του Μπρούκσμπι χάνει σημαντική έδαφος στο χώμα, καθώς κάνουμε λόγο για μια επιφάνεια που αλλοιώνει και ταχύτητα και τρόπο αναπήδησης. Ο Ρουντ φαίνεται πιο συνηθισμένος, πιο άνετος και με καλύτερο (συν πιο σταθερό) footwork. Τα παραπάνω στοιχεία είναι ικανά να οδηγήσουν τον Νορβηγό σε επικράτηση με 2-0 sets και ενδεχομένως με διαφορά στα games. Ο Μπρούκσμπι, απέναντι σε βραχύσωμους χωματάδες, έχει αρνητικό ρεκόρ (βλέπε RBA στη Μαδρίτη, όπου δέχτηκε bagel στο πρώτο set, 6-0). Θα αγοράσω το 1.85 στη νίκη του Ρουντ με -4,5 games handicap. 

Αυτά για σήμερα (12/5). Δύο σημεία, σε μονά (ή δυάδα όποιος επιθυμεί να τοποθετήσει μικρότερο stake). Για όλα τα live bets που θα προκύψουν, συντονιστείτε στο twitter & στο telegram channel. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(προτάσεις) 

Τζόκοβιτς - Βαβρίνκα: Over 18,5 games (1.80)

Μπρούκσμπι - Ρουντ: Ρουντ -4,5 games (1.85)