04/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Roland Garros (4/6): Αντίδραση, lines και δύο επιλογές!

Τελικός Ρολάν Γκαρός 2022, στο ταμπλό των γυναικών. Η επιδιώξη της Κόρι Γκοφ να δώσει αίγλη στο μεγάλο ραντεβού, το ασταμάτητο σερί της Πολωνής και τα lines, στα οποία θα ανοίξουμε 2 bets. Ανάλυση & επιλογές. Για όλο το live betting, join στο telegram channel free

(16:00) Ίγκα Σβιάτεκ - Κόρι Γκοφ: Το ερώτημα παραμένει, κι όπως όλα δείχνουν με αυτό θα κλείσει ακόμα ένα τουρνουά. «Ποια θα καταφέρει να σταματήσει την Πολωνή»; Η Σβιάτεκ έχει απολέσει μόλις ένα set μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, στον προημιτελικό με την ασιάτισα Κινκβάι Ζενγκ (2-1 νίκη). Στον ημιτελικό, αέρας 2-0 κόντρα στην Κασάτκινα. Πλέον, το τελευταίο βήμα είναι προ των πυλών. Κερδίζει την Γκοφ, και σηκώνει το 2ο Roland Garros στην καριέρα της. Το δεύτερο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: «θα καταφέρει η Γκοφ να τοποθετήσει έστω, μια μικρή, αντίσταση». Το στοίχημα είναι -και- παιχνίδι αποδόσεων, ή μάλλον καλύτερα, είναι κυρίως παιχνίδι αποδόσεων. Φυσικά δεν προκύπτει καμία αξία στα handicap πάνω στην Πολωνή, ούτε και στο 2-0 (μόλις 1.42). Η Γκοφ είχε βάρος μέχρι τα ημιτελικά, εκεί όπου η τενιστική κοινότητα την όριζε ως φαβορί. Έκανε τη δουλειά με την Τρεβισάν (2-0), αλλά η απόδοσή της δεν γοήτευσε κανέναν ιδιαίτερα. Περιμένουμε παιχνίδι με αρκετά ράλι, στα οποία (των  over 10 ανταλλαγών) θα παίρνει κεφάλι η Πολωνή. Κινείται άψογα στο χώμα, έχει καλές επιστροφές, και το service της Γκοφ θα γίνει περισσότερο ευάλωτο. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και από την αντίθετη πλευρά. Δεν είναι το πρώτο χτύπημα από τη service line, το στοιχείο που έχει φτάσει την Ίγκα ως εδώ, και γενικότερα, δεν είναι αυτό που της έχει δώσει τις επιτυχίες. Τα lines είναι... τσιμπημένα. Ούτε στο αντρικό ταμπλό δεν βλέπουμε τέτοιο όριο σε κερδισμένους πόντους! Το να κερδίσει η Ίγκα λιγότερους πόντους από το προσφερόμενο 68,5%, πληρώνει 1.87. Μου αρέσει ιδιαίτερα ως επιλογή. Η Γκοφ θα μπει επιθετικά σε πολλές επιστροφές, θα επιδιώξει να πάρει τις χαμηλές μπάλες και να ρισκάρει, παίζοντας με τις γραμμές. Είτε θα προσπαθήσει να σκουπίσει, είτε θα χάσει με κάτω τα χέρια. Μονόδρομος. Συνεπώς, κρατάμε τη βασική επιλογή στο under 68,5 % σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service της Σβιάτεκ (1.87).

Κατά δεύτερον, περιμένω λίγο πιο συγκεντρωμένη και συνάμα σοβαρή την Γκοφ από τη service line, αυτό σημαίνει πως το under 5,5 στα διπλά της λάθη σε απόδοση 1.91, εμπεριέχει κάποια Χ αξία. Η αμερικανίδα θα ρισκάρει με λίγο περισσότερο spin και τεχνική στο δεύτερο χτύπημα, με σκοπό να αποφύγει τη winner-επιστροφή. Ίσως της βγει σε καλό, με ένα service περισσότερο ασφαλές, με μεγαλύτερη προσοχή. Για πρόβλεψη νικητή, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Τρέχει ήδη ένα μεγάλο bet, και θα το αφήσω εδώ. Καλό τελικό! 

(προτάσεις) 

Σβιάτεκ - Γκοφ: Σβιάτεκ under 68,5 % κερδισμένοι πόντοι στο 1ο service (1.87) 

Σβιάτεκ - Γκοφ: Γκοφ under 5,5 διπλά λάθη (1.91) 

Για όλο το live betting και πολλά περισσότερα, join ελεύθερα στο telegram channel ΕΔΩ

Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.