03/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Roland Garros (3/6): Μνήμες, παραστάσεις και line στο 53,5

Καλημέρα, καλό ΠΣΚ σε όλους. Ρολάν Γκαρός 2022, ημιτελική φάση. Οι μνήμες από το US open, οι μαγικές παραστάσεις που έχει χαρίσει ο Τσίλιτς στο court και η προσμονή για το πολυπόθητο repeat. Ανάλυση του δεύτερου -χρονικά- ημιτελικού στο Phillipe Chatrier, με ειδικό bet σε απόδοση 1.87. Για όλο το live betting, join στο telegram channel (free). Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(18:35) Κάσπερ Ρουντ - Μάριν Τσίλιτς: Μνήμες 2014, όταν ο Κροάτης τρέλανε τη Νέα Υόρκη και με την πορεία του στο US open. Μνήμες από τις μαγικές εμφανίσεις, από τις παραστάσεις που χάρισε στο σπορ. Το heavy -μη αντιμετωπίσιμο- forehand. Τη νίκη του κόντρα στον Φέντερερ στα ημιτελικά. Τη νίκη (με βάδισμα) απέναντι στον Νισικόρι στον τελικό (3-0). Πέρασε καιρός, όμως ο Τσίλιτς επέστρεψε, έπειτα από δυσκολίες και αναταραχές στο παιχνίδι του. Τρομερή αίσθηση, ουδείς περίμενε πως στο χώμα θα παρουσιάσει τέτοιο αγωνιστικό προφίλ. Κέρδισε τον Ρούμπλεφ σε 5 sets (3-2), ήταν αψεγάδιαστο στο super-tie break και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση. Απέναντί του, ο Κάσπερ Ρουντ. Δυναμικός χωματάς, Νορβηγός, αλλά μεγαλωμένος σε ισπανική σχολή τένις, εξ' ου και η ευχαίρειά του να αγωνίζεται στη σκόνη. Άψογη κίνηση, άρτιο πρώτο service game, ζητήματα στο δεύτερο. Ακριβώς εκεί θα εστιάσει το σημερινό (3/6) μονό bet σε απόδοση 1.87.

Το προσφερόμενο line για κερδισμένους πόντους του Ρουντ πίσω από το δεύτερο χτύπημα στη service line έχει ανοίξει στο 53,5%. Μεγάλο για τα δεδομένα, καθώς έχουμε να κάνουμε με έναν Τσίλιτς, ο οποίος έχει σταθερότητα, πολύ βαθιά χτυπήματα και εφόσον ρισκάρει (και του βγει), θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις πιο... ασθενείς μπάλες του Νορβηγού. Συνεπώς, πάμε στο under 53,5% (1.87). Εκτιμώ πως στις επιστροφές στα δεύτερα, ο Κροάτης θα έχει το πάνω χέρι. Το backhand του με τα δύο χέρια, του προσθέτει ακρίβεια και παράλληλα (κάτι όχι τόσο σύνηθες στο tour), πολύ μεγάλη ταχύτητα. Με πίστη, τακτικό πλάνο και ψυχή, έχει τύχες ο Κροάτης, αλλά από mainstream σημείο, θα μείνουμε μακριά. Πάμε στο ειδικό bet, με 7 units. 

(πρόταση) 

Κάσπερ Ρουντ - Μάριν Τσίλιτς: Ρουντ under 53,5% σε κερδισμένους πόντους 2ο service (1.87) 

Join στο telegram channel, για όλο το live betting και τις αναλύσεις.