28/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Roland Garros (28/5): Ροδοπέταλα, handicap, υποτίμηση

Roland Garros, round of 32. Πολλά ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί στο ταμπλό των γυναικών. Πρώτον, γιατί δεν ανταποκρίνεται το top10; Δεύτερον, ποια τενίστρια θα καταφέρει να σταματήσει την Ίγκα Σβιάτεκ που καταρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Έχουμε δρόμο ακόμα. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς την προσεχή εβδομάδα θα υπάρξουν αναλύσεις για το Ρολάν Γκαρός 2022. Από το σημερινό (28/5) πρόγραμμα, ξεχώρισα δύο επιλογές. Είχαμε ορισμένες αλλαγές στο 90' (δανείζομαι έναν ποδοσφαιρικό όρο). Πάμε να τα ξετυλίξουμε σε μια mini ανάλυση. 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ PREMIUM TIPSTERS ΤΟΥ BET-PLANET.GR KAI ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΟΥ! 

(15:30) Πάουλα Μπαντόσα - Βερόνικα Κουντερμέτοβα: Ο δρόμος ανοικτός, στρωμένος με ροδοπέταλα. Μπορεί και όχι. Η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πήρε τις ανάσες της πριν το summer slam και πλέον, αφού ξεκίνησε εκ νέου συνεργασία με τον Μαρτίνεθ (μέλος του team που την είχε αναλάβει από 15 ετών) δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ. Άψογα χτυπήματα στη baseline, φοβερή κίνηση & crosscourts ανταλλαγές με two-handed backhand, σχεδόν, αψεγάδιαστο. Κόντρα στην Κάζα Ζουβάν στον 3ο γύρο αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα στο 2ο set, όμως κατάφερε και ανταποκρίθηκε στο έπακρον, παίρνοντας το ματς στο τελευταίο σκέλος (2-1 sets). Είναι λογικό να σημειώσει μια πτώση κάποια στιγμή, δεν είναι δυνατόν να ανεβάζει γεωμετρικά την απόδοσή της η ισπανίδα. Από την άλλη, η Κουντερμέτοβα έχει χάρη στα μεγάλα rallies, αλλά μέχρι εκεί. Ασθενές service game, χαμηλά ποσοστά στο δεύτερο χτύπημα από τη γραμμή και δυσκολίες στη διαχείριση των deep-shots, καθώς η σωματοδομή της, δεν τη βοηθά. Την περιμένω ανταγωνιστική, αλλά μέχρι ένα σημείο. Κύριο bet το -4,5 games handicap πάνω στην Μπαντόσα, σε απόδοση 1.80 στην ελληνική αγορά, με Μ.Ο τιμής. 

(17:15) Μάντισον Κις - Έλενα Ριμπάκινα: Κοινός παρανομαστής το δυναμικό service και τα direct χτυπήματα. Αμφότερες χωρίς ιδιαίτερη τεχνική στο παιχνίδι τους, αλλά αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι το heavy χτύπημα από οποιαδήποτε γωνία του court. Η Κις είναι έμπειρη τενίστρια. Έχει παίξει τελικό US OPEN, στα καλά της, αλλά ακόμα και τώρα στέκεται συμπαθητικά. Η Ριμπάκινα μοιάζει πιο φρέσκια, με δεδομένο πως κουβαλά... λιγότερα χρόνια από την αμερικανίδα. Περιμένω παιχνίδι χαμηλών στροφών και rallies με το πολύ 10 average ανταλλαγές. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί, εκτιμώ πως δεν είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ η Μάντισον, παρά το γεγονός πως η κίνησή της χάνει, προϊόντος του χρόνου. Έχει κάποια ποιοτικά τενιστικά χρόνια μπροστά της. Το handicap +3,5 games στη Μάντισον, πληρώνει 1.80 και μου αρέσει για τα δεδομένα. 

Ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα, φέρνουν video content αύριο Κυριακή (29/5). Στο youtube channel βέβαια, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ανάλυση για το Grand Prix της F1, στο Μονακό. 

Για όλο το live betting, join στo telegram channel free. Για περισσότερες αναλύσεις, σημεία & επικοινωνία στο instagram (pm). Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.