20/05/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Roland Garros 2022 | Στοίχημα - Προγνωστικά - Αποδόσεις

Σε ρυθμούς Ρολάν Γκαρός θα κινούμαστε σε δύο μέρες καθώς η στιγμή που περιμένουν όλοι οι μεγάλοι τενίστες έφτασε! Το Γαλλικό Όπεν θα διεξαχθεί στο Παρίσι από τις 22 Μαϊου έως και τις 5 Ιουνίου σε χωμάτινη επιφάνεια με όλα τα «αστέρια» του τενιστικού χώρου να είναι έτοιμα για την διάκριση.

Όλη η αγωνιστική δράση μόνο στο bet-planet.gr!

Οι αποδόσεις των φαβορί

Φαβορί για την φετινή διοργάνωση είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος, που μας έχει απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο με την άρνηση του να κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19, θα είναι και πάλι σε μεγάλη τενιστική διοργάνωση λαμβάνοντας φέτος σχετική άδεια για την συμμετοχή του. Να θυμήσουμε σε αυτό το σημείο πως είχε αποκλειστεί από το πρώτο φετινό Αυστραλιανό Όπεν καθώς είχε απελαθεί από την χώρα, όντως ανεμβολίαστος. Το γεγονός ο Νόβακ να κατακτήσει την διοργάνωση «πληρώνει» στο 2.75.

Δεύτερος σε σειρά φαβορί είναι ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ισπανός είναι ένα ανερχόμενο αστέρι καθώς είναι μόλις 19 χρονών έχοντας καταφέρει να «ταρακουνήσει» τον χώρο. Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημε με πιο πρόσφατο «κατόρθωμα» του την κατάκτηση του χωμάτινου ATP Μαδρίτης, αποκλείοντας τους Ναδάλ και Τζόκοβιτς, νικώντας στον τελικό τον Ζβέρεφ με το «καθαρό» 2-0. Έχει την κατάλληλη «καθοδήγηση» καθώς προπονητής του είναι ο άλλοτε αστέρας Χούαν Κάρλος Φερέρο. Η κατάκτηση της διοργάνωσης από τον «πιτσιρικά» Αλκάραθ δίνεται σε απόδοση 3.50.

Τρίτος σε σειρά έρχεται ο Ραφαέλ Ναδάλ, σε απόδοση 4.50. Ο τραυματισμός στο γονάτο του τον έχει δημιουργήσει αρκετά θέματα καθώς πλέον δεν μπορεί να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του. Βρίσκεται στο 35ο έτος της ηλικίας του δίχως να είναι ο ίδιος παίκτης που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά από την σχετική λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς που έρχεται τέταρτος σε σειρά, με την Stoiximan να τον δίνει σε απόδοση εξαπλασιασμού. Και πάλι θα έχει την στήριξη του πατέρα του καθώς ο Απόστολος Τσιτσιπάς έμεινε σε ρόλο προπονητή, ο Έλληνας τενίστας θα επιδιώξει να διακριθεί στην διοργάνωση προερχόμενος από τίτλο σε Μόντε Κάρλο και τελικό στη Ρώμη. Έχει δύσκολο έργο μπροστά του ωστόσο πάντοτε έχει τον τρόπο για να φτάνει ψηλά σε διοργανώσεις που «κυνηγάει».

Σε τρομερή κατάσταση ο KaragkounisKara που συνεχίζει να «τρέχει» με +1920 profit!

Προγνωστικά Στοιχήματος Ρολάν Γκαρός - Γυναικείο τένις 

Σε ότι αφορά τις γυναίκες, η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά μπερδεμένη. Η Ίγκα Σβιάτεκ βρίσκεται σε φοβερή και τρομερή κατάσταση μετρώντας καταπληκτικό σερί 27 σερί νικών. Φυσικά, αποτελεί και το απόλυτο φαβορί για την διοργάνωση σε απόδοση 2.15. Η Πολωνέζα μοιάζει ασταμάτητη και πολύ δύσκολα θα βρεθεί η τενίστρια που θα της «κόψει» την φόρα.

Η επόμενη που ακολουθεί είναι η Σιμόνα Χάλεπ. Μοναδικός στόχος της Ρουμάνας είναι να επαναλάβει την πορεία που είχε το 2018 έχοντας ένα πολύ σημαντικό «όπλο» στην «φαρέτρα» της. Την συνεργασία της με τον πολύπειρο Πάτρικ Μουράτογλου, άλλωτε προπονητή της Σερένα Γουίλιαμς. Στο 8.50 λοιπόν η κατάκτηση της διοργάνωσης από την Σιμόνα.

Τρίτη στη σειρά έρχεται η Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα είναι μία τενίστρια που μπορεί να κάνει τη «ζημιά» στα δύο φαβορί. Μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι στα μέτρα της ενώ η κίνηση της στη baseline είναι τρομερή. Το ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλήτρια «πληρώνει» στον δωδεκαπλασιασμό.

Φυσικά, ούτε εδώ θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα μας με την παρουσία της Μαρίας Σάκκαρης. Η Ελληνίδα τενίτρια εξελλίσεται σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια ενώ η χωμάτινη επιφάνεια της... πάει. Πέμπτη σε σειρά φαβορί για κατάκτηση της διοργάνωσης σε απόδοση 18.00, έχει από «πίσω της» ένα αξιόλογο stuff που αποτελείται από τους Τομ Χιλ και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Παρότι κάποτε θεωρούνταν από πολλούς το Next Big Thing του γυναικείου τένις, η Ναόμι Οσάκα φαίνεται να έχει χάσει τον εαυτό της τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει κλειστεί στον εαυτό της δίχως να δείχνει ικανή ψυχολογικά για να επιστρέψει σε top επίπεδο. Σε απόδοση εικοσαπλασιασμού το γεγονός να φτάσει στην κατάκτηση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι σου καλύτερο μόνο στη Stoiximan.gr

Το τηλεοπτικό τοπίο

Σε ότι αφορά την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης αυτή έχει ανατεθεί και φέτος στα κανάλια Eurosport 1 & 2. Φυσικά, η κάλυψη δεν θα είναι για όλα τα ματς. Η μόνη περίπτωση να μπορείτε να δείτε όποια αναμέτρηση θέλετε σε live streaming είναι μέσω της πλατφόρμας της Stoiximan.

Για μπασκετικές προβλέψεις από τον expert στη Euroleague, Zavoliaris bet πατήστε ΕΔΩ.

Τα μεγάλα έπαθλα

Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια με τον Covid-19 είχε και επιπτώσεις στα έπαθλα της διοργάνωσης καθώς υπήρξε μείωση σε σύγκριση με το 2020. Πλέον, οι φετινοί νικητές θα εισπράξουν από 1.600.000 ευρώ και οι φιναλίστ από 800.000 ενώ όσοι φτάσουν τα ημιτελικά θα λάβουν από 500.000 ευρώ.

Καθημερινά θα βρίσκετε ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΝΙΣ και ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Ρολάν Γκαρός στο bet-planet.gr

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο!