25/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Υποχρεωμένοι για ανατροπή στην Πράγα (25/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί παρελθόν και τουλάχιστον η Τρίτη μάς άφησε με γεμάτες τσέπες μετά το 3/3. Για χθες δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα, ωστόσο θέλω να πιστεύω πως τα πήγαμε καλά. Οι αποδόσεις πάντως είχαν κατρακυλήσει σημαντικά και τουλάχιστον κινηθήκαμε γρήγορα. Σειρά σήμερα παίρνει το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα προγνωστικά από τις δύο διοργανώσεις. Πάμε να δούμε την τετράδα που ξεχώρισα...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Σλάβια Πράγας - Ράκοφ. Σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες και κυρίως για την Σλάβια, καθώς η ήττα με 2-1 στην Πολωνία την φέρνει σήμερα με την πλάτη στον τοίχο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο πάντως και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η ομάδα της Πράγας κέρδισε με 7-0 την Παρντουμπίτσε στο πρωτάθλημα και έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την ανατροπή, περιμένοντας ανάλογη διάθεση και αποτελεσματικότητα. Η Ράκοφ έχω γράψει πολλές φορές φέτος ότι ξεκίνησε ιδανικά και εντυπωσιάζει σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο για να μείνει ξεκούραστη για το αποψινό παιχνίδι όπου θα κυνηγήσει το γκολ για να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Στο σημείο που έχουμε φτάσει η Σλάβια δεν έχει περιθώρια λάθους και θεωρώ πως θα κάνει αυτό που πρέπει. Βλέπω νίκη των γηπεδούχων και πιθανόν με Over 1,5 σε απόδοση 1,91 στη Novibet, αφού αμφότερες παίζουν ανοιχτά και εμφανίζουν μεγάλα σκορ.

Συνέχεια με το Σίβασπορ - Μάλμε. Η Μάλμε κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με 3-1 και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για να μην ελπίζει η Σίβας. Αμφότερες έρχονται από ισοπαλίες με 1-1 στα πρωταθλήματά τους, με Αλάνιασπορ η Σίβας και με Μιάλμπι η Μάλμε, έχοντας το μυαλό τους και στο σημερινό ματς. Τα αμφίσκορα τα έχουν στο... αίμα τους φέτος, με τους γηπεδούχους να μετρούν 3/4 προσφάτως και τους φιλοξενούμενους από 5 διαδοχικά. Νομίζω πως και το κίνητρο απόψε μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη ένα και το G/G στο 1,75 στον Stoiximan είναι πολύ πιθανό.

Συνέχεια με το Βίμποργκ - Γουέστ Χαμ. Η Γουέστ Χαμ έχοντας αλλαγές στην σύνθεσή της επικράτησε στο πρώτο ματς με 3-1 και μόνο εάν αυτοκτονήσει δεν θα προκριθεί στους ομίλους. Ο Μόγιες θα άνει και σήμερα ροτέισιον, αλλά η ενδεκάδα θα είναι ιδιαίτερα καλή. Η Βίμποργκ δεν έχει να χάσει κάτι, θα παίξει επιθετικά και ότι βγει. Άλλωστε, είναι ομάδα που αν τις δοθούν οι συνθήκες δεν κλείνεται πίσω. Το Over 2,5 στο 1,83 της Novibet αξίζει.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Κροατία και το Χάιντουκ - Βιγιαρεάλ. Παρόμοιο παιχνίδι και αυτό, καθώς η Βιγιαρεάλ στο πρώτο ματς κέρδισε με 4-2 τους Κροάτες. Μπορεί να έχει τον αέρα των δύο τερμάτων αλλά το ματς δεν είναι εύκολο και ο Έμερι δεν θα ρισκάρει με πολλές αλλαγές Η Χάιντουκ με όπλο την έδρα θα ψάξει την ανατροπή και δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Βλέπω ξανά ανοιχτό ματς και μεγάλο σκορ και το Over 2,5 στο 1,70 του Stoiximan είναι απολύτως λογικό.

Με αυτά τα ματς θα πάμε σήμερα. Κάνετε την δική σας χημεία και διαλέγετε ότι σας αρέσει. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερο μπλογκ και με φρέσκες επιλογές από ένα γεμάτο τριήμερο πρωταθλημάτων. Καλή τηλεθέαση!

 

Οι επιλογές μου:

 

20:00  Σλάβια Πράγας - Ράκοφ:  1 & Over 1,5  (1,91) - Novibet  - 12 Stake

20:00  Σίβασπορ - Μάλμε:  G/G  (1,75)  - Stoiximan  - 15 Stake

20:00  Βίμποργκ - Γουέστ  Χαμ:  Over 2,5  (1,83)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Χάιντουκ - Βιγιαρεάλ:  Over 2,5  (1,70) - Stoiximan  - 15 Stake