10/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Υπάρχουν οι βάσεις για γκολ (11/10)

Χαιρετώ όλους του φίλους του betplanet! Εξαιρετικά κύλησε άλλο ένα τριήμερο, καθώς μετά το προηγούμενο ΠΣΚ που είχαμε 8/10 περασμένες επιλογές, ακολούθησε και αυτό με 8/9 και δύο απόλυτα σε Παρασκευή και Κυριακή! Γενικά το τελευταίο διάστημα πάει καλά, οπότε για να μην το ματιάσουμε, πάμε στα σημερινά. Ενδιαφέρον μέρα για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ με αρκετές αναμετρήσεις να δίνουν στοιχηματικές επιλογές. Πάμε να τις δούμε...

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη έρχεται χρονικά από το Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους. Η Μακάμπι έχασε στο Ισραήλ με 1-0 από την Μακάμπ Μπνέι Ραϊνά με 1-0, έχοντας σαφώς το μυαλό της στο σημερινό παιχνίδι. Στην Ιταλία έχασε με 3-1 από την Γιουβέντους και με 3/3 ήττες φαίνεται πως δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Σήμερα ίσως παίζει και το τελευταίο της χαρτί έστω για την τρίτη θέση και προφανώς θα παίξει επιθετικά για το θαύμα. Η Γιουβέντους ήταν κακή στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μίλαν και το πλήρωσε χάνοντας με το κολακευτικό 2-0. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε με 3-1 της Μακάμπι και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Η νίκη απόψε είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, καθώς η πρόκριση παίζεται με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα. Δείχνει πως αμυντικά έχει θεματάκια και θεωρώ πως οι Ισραηλινοί θα τα εκμεταλλευτούν. Νομίζω πως το G/G στο 1,78 του Stoiximan έχει καλές τύχες.

Επόμενη στάση στο Μίλαν - Τσέλσι. Το πιο μεγάλο ματς της ημέρας, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Μίλαν στο Λονδίνο και έβαλε πλώρη για πρόκριση και για πρωτιά, την ώρα που η Μίλαν έρχεται με φόρα μετά και την νίκη της στο ντέρμπι με την Γιούβε και θέλει να δώσει συνέχεια στην έδρα της. Αμφότερες έχουν το εύκολο γκολ, αλλά αμυντικά έχουν προβλήματα. Ο Πιόλι το ψάχνει στους γηπεδούχους έχοντας 6/8 G/G προσφάτως, με την ομάδα να δέχεται γκολ στα 7 από αυτά τα ματς. Ο Πότερ το βρήκε τελευταία στους λονδρέζους, αλλά στα μεγάλα ματς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Και εδώ πιστεύω πως το G/G στο 1,77 στη Novibet είναι μία λογική επιλογή.

Κλείνω με το Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σάλτσμπουργκ. Οι δύο ομάδες συμπληρώνουν τον όμιλο με Μίλαν και Τσέλσι και με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχουν φέρει δείχνουν ικανές και οι δύο να κυνηγήσουν το θαύμα. Σήμερα δίνουν έναν τελικό, καθώς η Ντιναμό είναι τελευταία με 3 βαθμούς και η Σάλτσμπουργκ πρώτη με 5, οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς είναι όλα ανοιχτά. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με 1-0, σε ένα ματς όπου κάλλιστα θα μπορούσε να σκοράρει και η ομάδα της Κροατίας. Γενικά και οι δύο έχουν φέτος εξαιρετικές μεσοεπιθετικές γραμμές και σκοράρουν άνετα, όμως στα σημαντικά ματς έχουν και αμυντικά κενά και ζορίζονται αρκετά. Θεωρώ πως και εδώ θα δούμε εκατέρωθεν σκοράρισμα και το G/G στο 1,78 του Stoiximan αξίζει.

Με αυτά θα πάμε σήμερα. Ναι μεν μιλάμε για παιχνίδι με γκολ, αλλά με σημεία που έχουν πολύ καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερο μπλογκ ελπίζοντας πως θα γράψουμε ακόμα ένα απόλυτο.

 

Οι επιλογές μου:

 

19:45  Μακάμπι  Χάιφα - Γιουβέντους:  G/G  (1,78)  -  Stoiximan - 15 Stake

22:00  Μίλαν - Τσέλσι:  G/G  (1,77)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Ντιναμό  Ζάγκρεμπ - Σάλτσμπουργκ:  G/G  (1,78)  - Stoiximan - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q