16/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Υπάρχει ρυθμός στο Αγρίνιο (17/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μπήκαμε σε ένα ακόμα Σαββατοκύριακο πρωταθλημάτων, μία ανάσα πριν δούμε στα μάτια μας και πάλι τις εθνικές ομάδες. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο καθώς μπαίνει στο κόλπο και η Αγγλία, οπότε υπάρχουν παιχνίδια που δίνουν αξιόλογα προγνωστικά. Τρία εξ αυτών θα τα δούμε αμέσως παρακάτω...

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται χρονικά από το Μπολόνια - Έμπολι. Η Μπολόνια κέρδισε με 2-1 την Φιορεντίνα και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά, δημιουργεί φάσεις και συνήθως σκοράρει, όμως υστερεί αμυντικά και εκεί συναντά προβλήματα με τα γκολ. Ήδη στην φετινή Σέριε Α έχει σημειώσει 5/6 G/G, με τα 3 να είναι και Over 2,5, βρισκόμενη στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Λίγο πιο κάτω της βρίσκεται η Έμπολι που μετά την ήττα της με 1-2 από την Ρόμα συνεχίζει να μην έχει νίκη φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα έχοντας 5 ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια, εμφανίζοντας επίσης 5/7 G/G όντας ομάδα που βάζει και τρώει γκολ. Με τον τρόπο που παίζουν και οι δύο θεωρώ πως θα σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ και το G/G στο 1,78 toy Stoiximan είναι πιθανό.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Παναιτωλικός - ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ηττήθηκε με 2-1 και επέστρεψε στις ήττες, κάτι που σήμανε συναγερμό στις τάξεις της ομάδας με το σημερινό τρίποντο να είναι απαραίτητο. Ο Παναιτωλικός όμως, ειδικά εντός έδρας, δεν είναι εύκολος αντίπαλος και λογικά θα κρατήσει αντίσταση. Όπως έδειξε και στο σημαντικό ματς με τον Άρη δεν θα φοβηθεί το παιχνίδι και θα βγει μπροστά για να σκοράρει. Το επιθετικό του πρόβλημα το έχει λύσει σκοράροντας και στα 3 τελευταία παιχνίδια, όμως αμυντικά έχει προβλήματα έχοντας δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς. Νομίζω πως θα έχουμε γκολ απόψε και θα δούμε καλό θέαμα, οπότε το Over 2,5 στο 2,10 της Novibet είναι αρκετά δελεαστικό.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Λιλ - Τουλούζ στην Γαλλία. Η Λιλ έχασε με 2-1 από την Μαρσέιγ και συνεχίζει να πηγαίνει εναλλάξ από νίκη σε ήττα. Το επιθετικό της ποδόσφαιρο δεν γινόταν να λείπει και φέτος με τον Φονσέκα στον πάγκο και ήδη στις πρώτες αγωνιστικές μετράει 7/7 G/G και 6/7 Over 2,5! Το αρνητικό είναι πως έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία καθώς βρίσκεται στην όγδοη θέση, έχοντας μία από τις χειρότερες άμυνες με 15 γκολ παθητικό. Δύο βαθμούς κάτω της βρίσκεται η Τουλούζ που κέρδισε με 1-0 την Ρεμς και πήρε την δεύτερη νίκη της φέτος. Το ματς είχε πάντως πολλές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί και άλλα τέρματα, χαλώντας έτσι το σερί της που για 6 σερί παιχνίδια σημειώνοντας τουλάχιστον από 2 γκολ ανά αγώνα. Έχει εμφανίσει 4 Over 2,5 σε 7 αγώνες, έχοντας καταφέρει να σκοράρει στα 5 από αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχει να χάσει και σήμερα κάτι και θα αγωνιστεί για το δεύτερο διπλό της σεζόν. Το Over 2,5 στο 1,70 της Novibet είναι πολύ λογικό.

Κλείσαμε για σήμερα κύριοι. Θα υπάρξει νεότερη στήλη και αύριο πριν κάνουμε μία μικρή παύση για λίγες μέρες για το ξεκίνημα των εθνικών ομάδων. Καλό Σάββατο σε όλους και τα λέμε με το πρόγραμμα της Κυριακής!

 

Οι επιλογές μου:

 

16:00  Μπολόνια - Έμπολι:  G/G  (1,78)  - Stoiximan  - 12 Stake

20:00  Παναιτωλικός - ΑΕΚ:  Over 2,5  (2,10)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Λιλ - Τουλούζ:  Over 2,5  (1,70)  - Novibet  - 12 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q