02/11/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Τους λυγίζει στην Τραπεζούντα (03/11)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μετά το τέλος των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σειρά παίρνουν το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ απόψε. Στο κουπόνι επικρατεί ένα χάος με πολλούς αγώνες, πολλούς από τους οποίους δεν έχουν καν ενδιαφέρον, ενώ σε άλλους δεν αξίζουν οι αποδόσεις. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές για να τις δούμε παρακάτω και να αποχαιρετήσουμε τους ομίλους με τον ιδανικό τρόπο. Πάμε να δούμε τι έχουμε...

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα από τα πιο μεγάλα ματς της βραδιάς. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την κατάληψη της πρώτης θέσης, με την Σοσιεδάδ αυτήν τη στιγμή να είναι πρώτη με 3 βαθμούς διαφοράς, έχοντας κερδίσει στον πρώτο γύρο στο Ολντ Τράφορντ με 0-1. Αυτό σημαίνει πως η Γιουνάιτεντ θέλει μόνο την νίκη σήμερα και αν γίνεται με 2 γκολ διαφορά ώστε να τερματίσει αυτή στην κορυφή. Αμφότερες έρχονται από χαμηλά σκορ, με την Σοσιεδάδ να χάνει με 0-2 από την Μπέτις στην Ισπανία και να εμφανίζει τα 4 σερί Under 2,5 και την Μάντσεστερ να κερδίζει με 1-0 την Γουέστ Χαμ και να φτάνει και η ίδια τα 5/6 Under 2,5 προσφάτως. Λίγο το κίνητρο του αγώνα και λίγο και η πρόσφατη φόρμα και των δύο, με οδηγούν στα λίγα γκολ. Το Under 2,5 στο 1,93 του Stoiximan αξίζει το ρίσκο του.

Συνέχεια στο Τραμπζονσπόρ - Φερεντσβάρος. Η Τραμπζονσπόρ έχασε με 2-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο τελευταίο της παιχνίδι και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μονακό με τους Ούγγρους βρίσκεται στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς. Είναι ισόβαθμη με τον Ερυθρό και απέχει έναν πόντο από την δεύτερη Μονακό, με την νίκη σήμερα να είναι μονόδρομος για τους Τούρκους. Οι Ούγγροι έχουν προκριθεί και μάλιστα ως πρώτοι στον όμιλο, οπότε θα είναι και πιο χαλαροί σήμερα. Η Τραμπζόν στην Τραπεζούντα κέρδισε με 2-1 τον Ερυθρό και με 4-0 την Μονακό και θα μπει ορμητικά και σήμερα για να τριτώσει τις νίκες και να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Το συνδυαστικό 1 & Over 1,5 στο 1,73 του Stoiximan έχει αξιώσεις και θα το τιμήσω ζεστά, περιμένοντας από τους γηπεδούχους να είναι σοβαροί και αποτελεσματικοί.

Κλείνω με το Μπασακσεχίρ - Χαρτς. Η Μπασάκ κέρδισε με 3-1 την Γκιρεσούνσπορ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, την ώρα που τα πηγαίνει καλά και στην Ευρώπη. Στο τελευταίο ματς έχασε με 2-1 από την Φιορεντίνα, αλλά βρίσκεται στην πρώτη θέση υπερτερώντας στην ισοβαθμία των Ιταλών. Με μία απλή νίκη απόψε κλειδώνει την πρωτιά, κάτι που είναι και το ζητούμενο. Εντός έδρας έχει κερδίσει και την Ρίγας και την Φιορεντίνα με 3-0 και οι προϋποθέσεις είναι ιδανικές για άλλη μία ευρεία νίκη. Η Χαρτς δεν τα πηγαίνει και στην Σκωτία, ενώ φυσικά και στην Ευρώπη δεν έχει κανένα κίνητρο. Περιμένω από τους γηπεδούχους να μπουν δυνατά από νωρίς και να μας δώσουν το 1 & Over 2,5 στο 1,73 της Novibet.

Με αυτά θα πάμε σήμερα ελπίζοντας να έχει γίνει σωστή διαλογή. Αύριο δεν γνωρίζω αν θα τα πούμε, ωστόσο θα είμαστε Σάββατο μαζί κανονικά στο πόστο μας!

Οι επιλογές μου:

17:30  Μπασακσεχίρ - Χαρτς:  1 & Over 2,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

19:45  Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ:  Under 2,5  (1,93)  - Stoiximan  - 12 Stake

19:45  Τραμπζονσπόρ - Φερεντσβάρος:  1 & Over 1,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q