23/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Το κίνητρο σε πρώτο πλάνο (24/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μετά την χθεσινή παρένθεση με το... Ευαγγέλιο των μακροχρόνιων στοιχημάτων στα πρωταθλήματα, ξαναμπαίνουμε σε ρυθμούς εθνικών ομάδων μέχρι και το φινάλε του Nations League. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές για σήμερα με ομάδες που έχουν κίνητρο, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Ισπανία - Ελβετία. Η Ισπανία με ένα σερί 2-2-0 στον όμιλο μέχρι στιγμής βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο έχει σε απόσταση αναπνοής την Πορτογαλία στο -1. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για να παραμείνει στην κορυφή και να παίξει μεθαύριο έναν μίνι τελικό με τους Πορτογάλους για το ποια ομάδα θα κερδίσει την θέση της στα πλέι οφς. Οι Ισπανοί μέχρι στιγμής έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς του ομίλου, έχουν δεχτεί γκολ στα 2 εξ αυτών, ενώ γενικά εμφάνισαν 3/4 Under 2,5 παίζοντας αρκετά... επαγγελματικά. Η Ελβετία μετά από 3 ήττες κέρδισε με 1-0 την Πορτογαλία σκοράροντας μόλις το δεύτερο της γκολ στη διοργάνωση, έχοντας παρουσιάσει γενικά μία ομάδα που έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν αλλά και στη δημιουργία φάσεων. Με τον τρόπο που παίζει η Ισπανία το 1 & Under 3.5 στο 2,10 στον Stoiximan είναι μία καλή επιλογή.

Στον ίδιο όμιλο θα μείνω και στο Τσεχία - Πορτογαλία. Οι Τσέχοι ξεκίνησαν καλά με 4 βαθμούς σε 2 ματς κόντρα σε Ελβετία και Ισπανία, όμως στην συνέχεια με 2 ήττες έμεινα στους 4 πόντους χωρίς πλέον να ελπίζουν στην πρωτιά, αλλά να κοιτούν πως θα αποφύγουν την τελευταία θέση. ότι έκανα πάντως το έκαναν εντός έδρας σκοράροντας και στα 2 τους παιχνίδια από 2 γκολ, εμφανίζοντας και ισάριθμα G/G & Over 2,5. Η Πορτογαλία έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου μετά το 1-0 από την Ελβετία, χαλώντας έτσι ότι καλό έχτιζε. Έχει όμως την ευκαιρία της αυτές τις μέρες, καθώς με μία νίκη σήμερα θα τα παίξει όλα απέναντι στην Ισπανία στο φινάλε των αγωνιστικών. Ο Σάντος έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει τέτοια παιχνίδια και νομίζω πως εκτός από την δεδομένη ποιότητα των φιλοξενούμενων, θα μιλήσει και το κίνητρο. Πάμε λοιπόν με το διπλό στο 1,82 της Novibet.

Κλείνω με το Σλοβενία - Νορβηγία. Ο τρομερός Χάαλαντ οδηγεί την Νορβηγία σε μεγάλα πράγματα και με δύο δικά του γκολ κατάφερε να σπρώξει την ομάδα του να κερδίσει με 3-2 την Σουηδία στο Σκανδιναβικό ντέρμπι. Το σερί της έχει φτάσει στο 3-1-0 στον όμιλο και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή, με την Σερβία να είναι η μόνη που την απειλεί στους 7 βαθμούς. Με νίκη απόψε κλειδώνει την πρωτιά και στο τελευταίο ματς απέναντι στην Σερβία μπορεί να παίξει χωρίς άγχος. Η Σλοβενία μετρά μόλις 2 βαθμούς στον όμιλο χωρίς να έχει νίκη και ουσιαστικά θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική στην Σουηδία για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έχει δεχτεί ήδη 8 γκολ σε 4 ματς και σκόραρε μόλις 3 γκολ, γεγονός που επιβαρύνει την θέση της και σε αυτό το ματς. Το κίνητρο και η ποιότητα δείχνουν Νορβηγία και εγώ θα την στηρίξω σε απόδοση 1,96 στη Novibet.

Αυτά ήταν τα σημεία για σήμερα. Αρκετά ενδιαφέρουσα ημέρα που μπορεί να οδηγήσει σε ένα απόλυτο με οδηγό το κίνητρο. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερο blog!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:00  Σλοβενία - Νορβηγία:  2  (1,96)  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Ισπανία - Ελβετία:  1 & Under 3,5  (2,10)  - Stoiximan  - 12 Stake

21:45  Τσεχία - Πορτογαλία:  2  (1,82)  - Novibet  - 15 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q