23/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Το επαναλαμβάνουν στο Βελιγράδι (23/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Ρεπό πήραμε χθες από το blog για να καθαρίσει λίγο το μυαλό μετά από αρκετές απαιτητικές ημέρες. Το Σαββατοκύριακο ήταν ιδιαίτερα θετικό, καθώς το Σάββατο είχαμε 3/4 περασμένες επιλογές και την Κυριακή 2/3, με το συνολικό 5/7 να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο. Ο Αύγουστος πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής και αν είστε σίγουροι πως φέτος θα δούμε ωραία πράγματα εδώ. Πάμε στα σημερινά. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σε πρώτο πλάνο απόψε, ενώ σε δεύτερο υπάρχει και το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Θα ασχοληθώ μόνο με το πρώτο καθώς οι Άγγλοι κάνουν αρκετές αλλαγές σε αυτήν την διοργάνωση και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αξία. Πάμε να δούμε τι έχουμε...

Η Novibet σε συνεργασία με το Bet-Planet δημιούργησαν μια ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Βελιγράδι και το Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα. Οι δύο ομάδες μάς πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Ισραήλ, με την Μακάμπι να επικρατεί με 3-2 και να παίρνει προβάδισμα πρόκρι9σης. Η νίκη ήρθε μάλιστα με ανατροπή, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα, αλλά η ομάδα της Χάιφα ήταν κατά πολύ ανώτερη και άξιζε τη νίκη. Αμφότερες πάντως παρουσίασαν πολλά αμυντικά και αυτό αποτελεί ερωτηματικό για την σημερινή αναμέτρηση. Ο Ερυθρός θα ψάξει αναγκαστικά μόνο τη νίκη, ενώ η Μακάμπι θα χτυπήσει στην κόντρα, που όμως είδαμε και με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετική. Περιμένω να δούμε ένα ματς ξανά με γκολ και από τις δύο μεριές (τουλάχιστον από ένα) και το G/G στο 1,85 στη Novibet είναι πολύ πιθανό. Από εκεί και πέρα η Χάιφα έδειξε πολύ καλύτερα δείγματα μέχρι στιγμής και θεωρώ πως αξίζει την ευκαιρία της στους ομίλους. Η πρόκριση της Μακάμπι πληρώνει 1,70 στον Stoiximan και την κρατάω ζεστά.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου. Οι δύο ομάδες δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το διήμερο που μας πέρασε, καθώς η Μπενφίκα είχε το δικαίωμα να ζητήσει αναβολή και η Ντιναμό προς το παρόν είναι ανενεργή λόγω μη έναρξης του πρωταθλήματος. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Πολωνία η Μπενφίκα ήταν αυτή που επικράτησε με 0-2, σε ένα ματς όπου έχει πάρα πολύ καλό ρυθμό. Σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αφού και η Μπενφίκα έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά και η Ντιναμό βρήκε μπροστά της έναν εκπληκτικό Βλαχοδήμο που έβαζε στοπ στις προσπάθειες των Ουκρανών. Περιμένω από τους Πορτογάλους να επιβάλλουν και πάλι τον ρυθμό τους, τον εκπληκτικό Ράμος να παίρνει το βάρος της επίθεσης για άλλη μία φορά και το σκορ να παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Σε αυτό άλλωστε μπορεί να βοηθήσει και η Ντιναμό που είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το θαύμα και επιθετικά έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Νομίζω πως το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 καλύπτει τις ανάγκες μας και θα το κρατήσω για να πλαισιώσει την πρώτη επιλογή.

Με αυτά τα δύο παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα. Στην Τσεχία βλέπω άσο και γκολ είναι η αλήθεια, αλλά το 0-0 του πρώτου αγώνα δεν βοηθά ιδιαίτερα αφού οι δύο ομάδες ίσως είναι πιο προσεχτικές. Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο με νεότερες επιλογές εδώ στο blog, σε ένα πρόγραμμα που έχει και πάλι επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ. Καλή τηλεθέαση!

Οι επιλογές μου:

22:00  Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα:  G/G  (1,85)  - Novibet - 15 Stake

22:00  Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα:  Πρόκριση Μακάμπι  (1,70)  - Stoiximan - 15 Stake

22:00  Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου:  1 & Over 2,5  (2,00)  - Novibet  - 15 Stake