14/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Την αλλάζει ο Σαμπάολι (15/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του bet-planet! Άλλο ένα ευρωπαϊκό τριήμερο αποτελεί παρελθόν και μέχρι να έρθει το επόμενο την άλλη βδομάδα, μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Η αρχή έγινε χθες και σήμερα μπαίνουμε για τα καλά στο κλίμα με τον μεγάλο όγκο των αγώνων. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές και θα πάμε να τις δούμε ευθύς αμέσως.

Η πρώτη έρχεται από τα δικά μας λημέρια και το Άρης - Ιωνικός. Καθόλου καλή εικόνα δεν είχε ο Άρης στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να χάσει με 0-2 και να υποστεί την δεύτερη διαδοχική ήττα του. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο με την ΑΕΚ να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο και να δημιουργεί πολλές φάσεις. Αυτό έφερε και εκνευρισμό στους οπαδούς που κατέβηκαν στα αποδυτήρια για να τα πουν με τους παίκτες, κάτι που σαφώς μόνο μεγαλύτερα προβλήματα μπορεί να φέρει. Αμυντικά η ομάδα δέχεται γκολ εδώ και 3 αγωνιστικές και ο Πάρντιου αν μη τι άλλο έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του. Την σύγχυση καλείται να εκμεταλλευτεί ο Ιωνικός που ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο τελευταίο παιχνίδι έφτασε κοντά, καθώς το 1-1 με την Λαμία τον αδικεί. Αμυντικά δεν είναι καθόλου σταθερός, όμως επιθετικά έχει ικανότητες σκοράροντας στα 4 από τα 5 πρόσφατα παιχνίδια του, εμφανίζοντας και τα 4/5 G/G. Νομίζω πως θα βρει χώρους και θα κάνει την ζημιά στους γηπεδούχους, με το G/G στο 2,35 της Novibet να είναι πραγματικά πολύ μεγάλο.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από την Ισπανία και το Μαγιόρκα - Σεβίλλη. Η Μαγιόρκα δεν κατάφερε να κερδίσει την Έλτσε εκτός έδρας μένοντας στο 1-1 και παράλληλα παρέμεινε με μία νίκη στις 5 πρόσφατες αγωνιστικές. Από την άλλη, έχουμε μία Σεβίλλη που πήρε το εκτός έδρας 1-1 από την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Σαμπάολι να ξεκινά θετικά την θητεία του στην ομάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός καλείται να αφυπνίσει την ομάδα της Ανδαλουσίας που έχει ποιότητα ώστε να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Νομίζω πως ήρθε η ώρα για την Σεβίλλη να κάνει ένα μεγάλο διπλό, αλλά θα βάλω και μία κάλυψη για πιο ασφαλή επιλογή. Δεν αποκλείω επίσης το ματς να έχει και γκολ, οπότε το Χ2 & Over 1,5 στο 2,10 νομίζω καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

Κλείνω με το Αταλάντα - Σασουόλο. Εδώ έχουμε ένα παιχνίδι που προδιαθέτει για πολλά γκολ. Η Αταλάντα έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την Ουντινέζε και επέστρεψε στα μεγάλα σκορ μετά από 4 Under που είχαν προηγηθεί. Η Σασουόλο το πάλεψε πολύ εντός έδρας με την Ίντερ αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-2, φτάνοντας τα 3/4 Over 2,5 προσφάτως. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν το εύκολο γκολ αλλά αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Στα συν είναι και η παράδοση, καθώς όταν συναντιούνται έχουμε φεστιβάλ τερμάτων. Από το 2017 και μετά μετρούν 11/12 G/G και 10/12 Over 2,5! Προφανώς και το ματς μπορεί να γίνει ροντέο, οπότε το G/G & Over 2,5 στο 1,97 της Novibet αποτελεί επιλογή.

Με αυτά θα πάμε για σήμερα. Λίγα και καλά και φυσικά σε ωραίες αποδόσεις. Να δούμε τι σούμα θα κάνουμε το βράδυ. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερες επιλογές από το κυριακάτικο πρόγραμμα.

 

Οι επιλογές μου:

 

19:30  Μαγιόρκα - Σεβίλλη:  X2 & Over 1,5  (2,10)  - Novibet  - 15 Stake

20:30  Άρης - Ιωνικός:  G/G  (2,35)  - Novibet  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Αταλάντα - Σασουόλο:  G/G & Over 2,5  (2,00)  - Novibet  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q