21/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Θα το παλέψουν οι Βέλγοι (22/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μετά από μία απαραίτητη παύση λίγων ημερών επιστρέφουμε με τις εθνικές ομάδες για τις τελευταίες αγωνιστικές του Nations League. Αν και η αλήθεια είναι πως... ξενερώνουμε πολύ όλοι μας που σταματούν τα πρωταθλήματα, παραδοσιακά έρχονται ταμεία σε αυτές τις διοργανώσεις και συνήθως οι τσέπες γεμίζουν. Ελπίζω να συνεχίσουμε το σερί και από αυτήν την γωνιά φέτος. Πάμε να δούμε τις 3 επιλογές που ξεχώρισα.

Ξεκίνημα από έναν ωραίο όμιλο και αρχικά από το Βέλγιο - Ουαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική το Βέλγιο επικράτησε με 0-1 της Πολωνίας και με ένα σερί 2-1-1 βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς, 3 πίσω από την πρωτοπόρο Ολλανδία. Απόψε θέλει τη νίκη ελπίζοντας σε γκέλα των Ολλανδών, έτσι ώστε να τα παίξει όλα τελευταία αγωνιστική στο Άμστερνταμ. Ο Μαρτίνεζ θα παρατάξει επιθετικό σχήμα με τους Ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί και Αζάρ στην μεσοεπιθετική γραμμή παίζοντας ανοιχτά, όπως συνηθίζει στον όμιλο εμφανίζοντας 3/4 G/G και 2/4 Over 5,5! Η Ουαλία σε ένα φανταστικό ματς με την Ολλανδία έχασε με 3-2 στις καθυστερήσεις και παρέμεινε χωρίς νίκη στον όμιλο έχοντας μόλις έναν βαθμό. Με τον Πέιτζ στον πάγκο ελπίζει να έχει καλύτερες τύχες από εδώ και πέρα, αλλά η επιθετικότητά της δύσκολα θα αλλάξει, αφού ήδη στον όμιλο μετρά το απόλυτο στα G/G και 3/4 Over 2,5. Θεωρώ πως το Βέλγιο θα πάρει τη νίκη που χρειάζεται και πολύ πιθανόν να το κάνει με γκολ. Το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 2,00 της Novibet είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Πολωνία - Ολλανδία. Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Η Πολωνία μέχρι στιγμής έχει παρουσιαστεί κατώτερη των περιστάσεων με μόλις μία νίκη στον όμιλο, χάνοντας στο τελευταίο ματς με 0-1 από το Βέλγιο. Ουσιαστικά δεν έχει κάποιο κίνητρο για να τερματίσει στην κορυφή, οπότε θα παίξει απελευθερωμένα. Άκρως επιθετική ομάδα με τον Λεβαντόφσκι να παίζει στην κορυφή, έχει εμφανίσει 3/4 G/G και 3/4 Over 2,5 παίζοντας επίσης ανοιχτά. Η Ολλανδία σε ματες θρίλερ κέρδισε στο 93' την Ουαλία με 3-2 και διατηρήθηκε στην κορυφή έχοντας 10 βαθμούς με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Ο Φαν Χάαλ έχει συμμαζέψει την ομάδα και την έχει κάνει δημιουργική και επιθετική ξανά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Με νίκη σήμερα σχεδόν κλειδώνει την πρώτη θέση και ετοιμάζεται για τα πλέι οφς. Μετρά 4/4 G/G & Over 2,5, με τα 3 να είναι και Over 3,5. Με σημείο δεν μπλέκω, όμως αυτό το επιθετικό στυλ και από τους δύο μού αρέσει αρκετά και το Over 2,5 στο 1,87 του Stoiximan δεν περνά απαρατήρητο.

Κλείνω με το Σλοβακία - Αζερμπαϊτζάν από τον τρίτο όμιλο. Στην κορυφή βρίσκεται το Καζακστάν με 10 βαθμούς και ακολουθούν η Σλοβακία με 6 και οι Αζέροι με 4. Θεωρητικά οι γηπεδούχοι σήμερα με νίκη κυνηγούν την πρωτιά και θα κάνουν τα πάντα για την πάρουν μιας και τελευταία αγωνιστική υποδέχονται και την Λευκορωσία. Σφιχτή ομάδα μέχρι στιγμής με 2/4 νίκες, έχοντας σκοράρει 3 γκολ και έχοντας δεχτεί επίσης 3, εμφανίζοντας και 3/4 Under 2,5. Μία από τα ίδια και για το Αζερμπαϊτζάν που με γκολ 2-2 μετρά 4/4 Under 2,5 και No Goal, έχοντας μόλις μία νίκη στον όμιλο. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με την Σλοβακία που περιμένω να φανεί σοβαρή και να κερδίσει το ματς σήμερα, με την λογική και τα δεδομένα να λένε πως θα γίνει και με χαμηλό σκορ. Πάμε λοιπόν με το 1 & Under 3,5 στο 1,91 της Novibet.

Αυτά ήταν τα σημεία μας για σήμερα. Θα τα λέμε καθημερινά με τις εθνικές, ωστόσο αύριο θα κάνουμε μία παρένθεση με τα πρωταθλήματα δίνοντας κάποια μακροχρόνια στοιχήματα, έχοντας ήδη μία πλήρη εικόνα από όλες τις ομάδες και το μεταγραφικό παζάρι. Θα έχει ενδιαφέρον, οπότε σας περιμένω και πάλι εδώ!

 

Οι επιλογές μου:

 

21:45  Βέλγιο - Ουαλία:  1 & Over 2,5  (2,00)  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Πολωνία - Ολλανδία:  Over 2,5  (1,87)  - Stoiximan  - 12 Stake

21:45  Σλοβακία - Αζερμπαϊτζάν:  1 & Under 3,5  (1,91)  - Novibet  - 12 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q