04/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Τα ντέρμπι βγάζουν combo (04/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Με το δεξί ξεκίνησε το χθεσινό blog καθώς πέρασε το combo της Γιουβέντους, με τον Βλάχοβιτς τελικά να μένει στον πάγκο και το στοίχημα για σκόρερ να βγαίνει άκυρο. Στα υπόλοιπα δεν γνωρίζω τι έγινε, οπότε αύριο ή μεθαύριο θα δούμε την σούμα που κάναμε. Πάμε στα σημερινά καθώς υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια στο πρόγραμμα που βγάζουν επιλογές. Έχω ξεχωρίσει 3 για να τις δούμε παρακάτω, οπότε φύγαμε...

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη έρχεται από το ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ, το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Γιουνάιτεντ που μετά το 2-1 επί της Λίβερπουλ, ακολούθησε το 0-1 επί της Σαουθάμπτον και το 0-1 επί της Λέστερ. Δύο σερί μηδέν παθητικό, καλές εμφανίσεις και πολύτιμα τρίποντα για τον Τεν Χαγκ, με τον Ολλανδό τεχνικό να βρίσκει χημεία. Κρατάει στον πάγκο Ρονάλντο και Μαγκουάιρ και κυρίως με την απουσία του δεύτερου, άλλαξε η εικόνα της στην άμυνα. Στόχος είναι ακόμα ένα τρίποντο για να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά και με τις προσθήκες σήμερα των Κασεμίρο (πρώτο εντός) και Άντονι αποκτά μεγαλύτερη ποιότητα. Τρομερό το σερί και για την Άρσεναλ όμως που κέρδισε και την Άστον Βίλα με 2-1 και με 5 διαδοχικές νίκες καμαρώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αρτέτα έχει βρει την σωστή χημεία και επιθετικά με τον Ζέσους σε εξαιρετική φόρμα βρίσκει τα αποτελέσματα που θέλει. Πρώτο μεγάλο τεστ για σήμερα, σε ένα γήπεδο πάντως που μόνο καλή παράδοση δεν έχει έχοντας μία νίκη σε 16 χρόνια. Καλή η Άρσεναλ, αλλά με ομάδες στα μέτρα της. Τα πράγματα σήμερα ζορίζουν στο πρώτο της ντέρμπι, έχοντας απέναντι μία Μάντσεστερ σε απίστευτο μομέντουμ. Δεν βλέπω να χάνουν οι γηπεδούχοι και το 1Χ & Over 1,5 στο 1,85 του Stoiximan είναι πολύ πιθανό, αφού αμφότερες έχουν το εύκολο γκολ.

Πάμε και στην Θεσσαλονίκη και το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, το Άρης - ΠΑΟΚ.  Ένας χαμός επικρατεί στον Άρη μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Η ομάδα έχασε με 3-1 και για ακόμα ένα ματς έβγαλε πάρα πολλά κενά στην άμυνα. Τελικά την πλήρωσε ο Μπούργος και σήμερα θα έχει στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Τερζή. Αν μη τι άλλο πολύ νωρίς αυτή η αλλαγή που σίγουρα θα επηρεάσει τους παίκτες που ήδη ξεκίνησαν την σεζόν μαθαίνοντας άλλη τακτική και άλλα σχήματα. Στον ΠΑΟΚ αντιθέτως, έφτιαξε κάπως το κλίμα μετά το 2/2 στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου σε ένα ματς θρίλερ. Ήταν καλύτερος αλλά δεν φρόντισε να τελειώσει το ματς, με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και στο φινάλε του ματς να πάρει την νίκη με το γκολ του Νάρεϊ. Η ψυχολογία ανέβηκε και η ομάδα δείχνει να είναι περισσότερο δεμένη σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς ο Λουτσέσκου βρίσκει καλύτερη χημεία. Πιστεύω πως θα δούμε σκληρό παιχνίδι και λίγα γκολ, όμως βλέπω τους φιλοξενούμενους να έχουν το μομέντουμ και να μην χάνουν σήμερα. Καλή περίπτωση το Χ2 & Under 3,5 στο 1,91 της Novibet.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Ρεμς - Λανς στην Γαλλία. Οι δύο ομάδες έρχονται από εμφατικές νίκες. Η Ρεμς κέρδισε με 2-4 την Ανζέ και η Λανς με 5-2 την Λοριάν προσφέροντας γκολ και θέαμα! Οι γηπεδούχοι έρχονται από 5 σερί G/G και 3/5 Over 4,5, με την Λανς να έρχεται και αυτή από 4/5 G/G & Over 2,5 παίζοντας εξίσου ανοιχτά σε κάθε γήπεδο. Οι δύο ομάδες δεν αρκούνται στα χαμηλά σκορ και νομίζω πως και σήμερα θα δούμε αρκετά τέρματα. Το Over 2,5 στο 1,85 του Stoiximan είναι αρκετά πιθανό κι θα το κρατήσω.

Με αυτά θα πορευτούμε σήμερα. Ελπίζω να δούμε ωραία ματς και να πληρωθούμε και τις επιλογές μας. Δεν ξέρω ακόμα αν θα τα πούμε αύριο, αν όχι θα είμαστε εδώ σίγουρα την Τρίτη με τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Οι επιλογές μου:

 

16:00  Ρεμς - Λανς:  Over 2,5  (1,850  - Stoiximan  - 15 Stake

18:30  Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ:  1X & Over 1,5  (1,85)  - Stoiximan

21:30  Άρης - ΠΑΟΚ:  X2 & Under 3,5  (1,91)  - Novibet  - 15 Stake