08/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Τα combo βγάζουν σημεία (09/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή μέρα, ωστόσο δεν είμαι ευχαριστημένος επειδή δεν έγινε το απόλυτο. Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία έκανα το καθήκον τους με τον τρόπο τους, όμως η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ για να μας δώσει το αμφίσκορο. Πάμε όμως στα σημερινά. Υπάρχουν επιλογές που πληρώνουν, όμως όλες είναι με συνδυαστικά στοιχήματα. Πάμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, το Άρσεναλ - Λίβερπουλ. Η Άρσεναλ κέρδισε εύκολα και την Μπόντο Γκλιμτ με 3-0 και έφτασε τις 9 νίκες στα 10 φετινά της παιχνίδια. Συνεχίζει απτόητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με την μέχρι τώρα παρουσία της δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Η επιθετική της λειτουργία είναι εξαιρετική και φαίνεται ήδη πως οι Ζέσους, Μαρτινέλι, Σάκα και Όντεγκαρντ τα πηγαίνουν περίφημα. Η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 την Ρέιντζερς, αλλά στα τελευταία της παιχνίδια βγάζει πολλά προβλήματα. Νωρίτερα είχε μείνει στο 3-3 με την Μπράιτον και με τέτοιες παρουσίες αν μη τι άλλο δύσκολα θα κυνηγήσει τον τίτλο. Δείγμα το γεγονός πως ακόμα σε 3 εξόδους φέτος δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα το συνδυαστικό 1Χ & Over 1,5 στο 1,83 της Novibet είναι μία δυνατή επιλογή.

Συνέχεια στην Γαλλία και στο Μπρεστ - Λοριάν. Εδώ μάλλον οι μπουκ έχουν μπερδευτεί με τις αποδόσεις. Η Μπρεστ έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Οσέρ και παρέμεινε με μία νίκη σε 9 αγωνιστικές. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα και έχει την χειρότερη άμυνα με 19 τέρματα, ενώ παράλληλα εντός έδρας τρέχει σερί 0-2-2 και με γκολ 2-10! Από την άλλη, έχουμε μία Λοριάν που κέρδισε με 2-1 την Λιλ, έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες και συνολικά με σερί 7-1-1 βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας! Εκτός έδρας ήδη έχει 3 νίκες σε 5 ματς έχοντας απίστευτη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Με αυτά τα δεδομένα καταλαβαίνει κανείς πως η Λοριάν αδικείται από τις αποδόσεις και αξίζει στήριξη. Βάζω και μία μικρή κάλυψη και πηγαίνω στο Χ2 & Over 1,5 στο 2,10 της Novibet.

Κλείνω με το Κρεμονέζε - Νάπολι. Η Κρεμονέζε έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Λέτσε και παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχοντας 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Έχει την χειρότερη επίθεση με 6 τέρματα και μία από τις χειρότερες άμυνες με 15, βρισκόμενη δίκαια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Νάπολι διέλυσε και τον Άγιαξ με 1-6 στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πραγματικά σε τρομερή κατάσταση. Έρχεται από διαδοχικές νίκες, σκοράρει με απίστευτη ευκολία και πάει στον αυτόματο πιλότο με τους Κβαρατσκέλια και Ρασπαντόρι επιθετικά να ζωγραφίζουν. Σωστά έχει το προβάδισμα σήμερα και λογικά θα επικρατήσει με περισσότερα τέρματα. Καλή περίπτωση φαντάζει το 2 & Over 1,5 στο 1,70 του Stoiximan.

Με αυτά θα πορευτούμε σήμερα. Τρεις αρκετά δυνατές επιλογές που έχουν καλές τύχες να επαληθευτούν όλες. Για να δούμε... Μαζί τα ξαναλέμε εδώ την Τρίτη με το Τσάμπιονς Λιγκ!

 

Οι επιλογές μου:

 

16:00  Μπρεστ - Λοριάν:  X2 & Over 1,5  (2,10)  - Novibet  - 15 Stake

18:30  Άρσεναλ - Λίβερπουλ:  1X & Over 1,5  (1,83)  - Novibet  - 15 Stake

19:00  Κρεμονέζε - Νάπολι:  2 & Over 1,5  (1,65)  - Stoiximan  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q