27/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Στα υπόγεια είναι η θέα (28/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!  Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι ημέρες για να θυμίζουν σε ορισμένους πως σε αυτήν την χώρα υπάρχει υπερηφάνεια και μία ιστορία που δεν πρόκειται να σβήσει, όσο και να το θέλουν μερικοί ξευτιλίζοντας κάθε έννοια της αξιοπρέπειας. Αυτά τα λίγα ελέω μέρας... Πάμε στα δικά μας τα στοιχηματικά. Το κουπόνι είναι σχετικά χαλαρό χωρίς να υπάρχουν πολλά ματς στα μεγάλα πρωταθλήματα, ωστόσο υπάρχουν επιλογές στα... υπόγεια,. δηλαδή σε πρωταθλήματα δεύτερης διαλογής. Πάμε να δούμε τι έχουμε...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Νόρντζελαντ - Χόρσενς. Η Νόρντζελαντ κέρδισε με 0-2 την Ράντερς και με ένα σερί 2-2-0 στο πρωτάθλημα έπιασε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι μία ομάδα που σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, προερχόμενη και από 3/5 G/G. Η Χόρσενς σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κέρδισε με 3-2 την Σίλκεμποργκ και έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της αν υπολογιστεί και το Κύπελλο. Έρχεται από 5/7 G/G & Over 2,5 όντας μία επιθετική ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε κάθε αντίπαλο φέτος. Νομίζω πως και σήμερα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Η επιλογή μου θα είναι το G/G στο 1,79 της Novibet.

Επόμενη στάση στο Βέλγιο και στο Γκενκ - Μαλίν. Η Γκενκ κέρδισε και την πρωτοπόρο Αντβέρπ με 1-3 και έφτασε τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα βρισκόμενη σε τρομερή κατάσταση! Έτσι, όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή, αλλά αύξησε και την διαφορά της από τους διώκτες της. Έχει μέχρι στιγμής την καλύτερη επίθεση με 36 γκολ σε 14 αγώνες, αλλά και την καλύτερη άμυνα με 13 τέρματα παθητικό. Εντός έδρας έχει 6/7 νίκες, με τα 5 παιχνίδια να είναι και Over 2,5. Η Μαλίν κέρδισε με 2-1 την Έουπεν και έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της (εντός έδρας). Εκτός έδρας όμως έχει τον χειρότερο απολογισμό με 4/6 ήττες έχοντας και 12 γκολ παθητικό. Με τα δεδομένα που υπάρχουν για τις δύο ομάδες, το 1 & Over 2,5 στο 1,83 του Stoiximan είναι πολύ πιθανό.

Κλείνω με το Πάσος Φερέιρα - Μαρίτιμο από την Πορτογαλία. Και εδώ θα επικεντρωθώ στα γκολ, καθώς αμφότερες έρχονται από τραγικά σερί  αγνοώντας την νίκη για πολύ μεγάλο διάστημα. Η Πάσος έχασε με 2-1 από την Φαμαλικάο και έφτασε τα 4/6 G/G, με την Μαρίτιμο να μένει στο εντός έδρας 1-1 από την Αρούκα και να φτάνει και αυτή τα 6/7 αμφίσκορα το τελευταίο διάστημα. Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά τους με την κακή άμυνα και την αξιόλογη επιθετική συμπεριφορά τους, νομίζω πως το G/G στο 1,87 της Novibet έχει πολύ καλές τύχες να εμφανιστεί.

Αυτά και κλείσαμε για σήμερα. Λίγα και καλά για να περάσει ωραία το βραδάκι με γκολ. Νεότερη στήλη θα υπάρξει αύριο με το πρόγραμμα τους Σαββάτου να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Τα λέμε λοιπόν!

 

Οι επιλογές μου:

 

20:00  Νόρντζελαντ - Χόρσενς:  G/G  (1,79)  - Novibet  - 15 Stake

21:45  Γκενκ - Μαλίν:  1 & Over 2,5  (1,83)  - Stoiximan  - 15 Stake

22:15  Πάσος  Φερέιρα - Μαρίτιμο:  G/G  (1,87)  - Novibet  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα