29/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Στα γκολ είναι οι λύσεις (30/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Πρώτο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα μετά από καιρό χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια, με την Αγγλία να έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και την Ιταλία να ακολουθεί. Η εμβόλιμη αγωνιστική δίνει και στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές για να τις δούμε παρακάτω. Φύγαμε...

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Η πρώτη έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και το Κρίσταλ Πάλας - Μπρέντφορντ. Η Πάλας μετά το 3-1 επί της Άστον Βίλα και την πρόκριση στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Όξφορντ (0-2), ήθελε να κάνει την έκπληξη εκτός έδρας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο αγγίζοντας το θαύμα, όμως το τελικό 4-2 την επανέφερε στην πραγματικότητα. Μπορεί να έχασε, όμως η ομάδα του Βιειρά δείχνει ικανή να απειλήσει τον οποιονδήποτε και σήμερα η νίκη αποτελεί μονόδρομο ώστε να εκμεταλλευτεί ξανά το Σέλχαρστ Παρκ. Η Μπρέντφορντ ήταν επικίνδυνη από πέρσι έχοντας μία εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή και έχει φροντίσει να μας το δείξει και φέτος. Μετά το 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολούθησε η ήττα με 3-2 από την Φούλαμ και το 1-1 με την Έβερτον, εμφανίζοντας έτσι και τα γνωστά κενά στα μετόπισθεν. Με τον τρόπο που αγωνίζονται και οι δύο θεωρώ πως από ένα γκολ θα το δούμε στο Λονδίνο και το G/G στο 1,83 της Novibet είναι μία καλή περίπτωση.

Επόμενη στάση στην Ιταλία και στο Σασουόλο - Μίλαν. Η Σασουόλο όπως το περίμενα εμφάνισε μεγάλο σκορ στην Λα Σπέτσια μένοντας στο 2-2 με την τοπική ομάδα, επιστρέφοντας έτσι στις αγαπημένες της συνήθειες. Νωρίτερα είχε κερδίσει την Λέτσι με 1-0 και με καλή ψυχολογία μετά από αυτούς τους 4 βαθμούς ετοιμάζεται να κάνει ζημιά στην Μίλαν, κάτι που έχει να πράξει από το 2016 στην έδρα της. Η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Μπολόνια και άφησε πίσω της το 1-1 με την Αταλάντα την προηγούμενη βδομάδα. Μεσοεπιθετικά είναι τρομερή, όμως αποδεικνύει φέτος πως η άμυνά της δεν είναι και στα καλύτερά της. Νομίζω πως θα πάμε σε υψηλό τέμπο και θα δούμε γκολ στην αναμέτρηση, με το G/G & Over 2,5 στο 1,84 στη Novibet να καλύπτει τα θέλω μου.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το ΚΠΡ - Χαλ και την Τσάμπιονσιπ. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες μπου έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην μέχρι τώρα πορεία τους. Πάντως, κέρδισαν στην προηγούμενη αγωνιστική ανεβάζοντας έτσι την ψυχολογία και την βαθμολογική τους θέση. Η ΚΠΡ έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 2-3 την Γουότφορντ, ενώ η Χαλ επικράτησε με 3-2 της Κόβεντρι. Προς το παρόν και οι δύο είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας, με την ΚΠΡ να έρχεται από 5/6 G/G και την Χαλ από 5 σερί G/G και 4/5 Over 2,5. Δεν θέλει και πολύ για να ανοίξει το ματς και πιστεύω πως τουλάχιστον από ένα γκολ θα το βρουν και οι δύο. Το G/G στο 1,83 του Stoiximan είναι πολύ πιθανό και θα το κρατήσω για το κλείσιμο των επιλογών μου.

Με αυτά τα παιχνίδια θα πάμε σήμερα. Το πρόγραμμα έχει ενδιαφέρον και αξίζει να ασχοληθούμε. Αύριο υπάρχουν ακόμα περισσότεροι αγώνες, οπότε και οι επιλογές θα είναι... τίμιες! Τα ξαναλέμε λοιπόν αύριο...

Οι επιλογές μου:

19:30  Σασουόλο - Μίλαν:  G/G & Over 2,5  (1,84)  - Novibet  - 15 Stake

21:30  Κρίσταλ Πάλας - Μπρέντφορντ:  G/G  (1,83)  - 15 Stake

21:45  ΚΠΡ - Χαλ:  G/G  (1,83)  - Stoiximan