07/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: «Σκουπίζει» από την αρχή η Μπάρτσα (07/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Δεύτερη μέρα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με εξίσου ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Υπάρχουν μεγάλα ματς όπως στο Μιλάνο, στην Νάπολι  και στην Μαδρίτη, αλλά και άλλα τα οποία δεν έχουν τόσο μεγάλο βάρος όμως κρύβουν επιλογές. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές και θα πάμε να τις δούμε ευθύς αμέσως.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Ίντερ - Μπάγερν. Προφανώς είναι το μεγαλύτερο ζευγάρι της βραδιάς, με τις δύο ομάδες πάντως να έρχονται από γκέλες. Η Ίντερ έχασε το μεγάλο ντέρμπι με την Μίλαν με 3-2, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ, ενώ οι Βαυαροί σκόνταψαν στο Βερολίνο απέναντι στην Ουνιόν μένοντας στο 1-1. Αμφότερες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στον όμιλο, καθώς η πρόκριση στην επόμενη φάση θα είναι δύσκολη, μιας και υπάρχει και η Μπαρτσελόνα, με τις 3 ομάδες να παλεύουν για τις 2 πρώτες θέσεις. Μέχρι στιγμής αυτή που έχει πείσει περισσότερο στα δικά μου μάτια είναι η Μπάγερν και δικαίως δίνεται φαβορί σήμερα. Φυσικά θα την ήθελα λίγο πιο ψηλά, αλλά στα μεγάλα ματς παρουσιάζεται πολύ σοβαρή και πιέζει από το ξεκίνημα για γκολ. Η Ίντερ βγάζει αδυναμίες, πολλές φορές ζορίζεται παραπάνω από όσο πρέπει, ακόμα και με μικρές ομάδες, και σήμερα θα πρέπει να κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους σε Γκνάμπρι, Μανέ και Μίλερ. Θεωρώ πως οι Βαυαροί είναι ένα σκαλί πιο πάνω και το διπλό στο 1,88 της Novibet θα είναι η πρώτη μου επιλογή.

EUROBASKET ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Στον ίδιο όμιλο υπάρχει και το Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν. όπως ανέφερα και πιο πάνω θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στις 3 ομάδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει πως η Πλζεν θεωρητικά θα είναι ο σάκος του μποξ, αφού οι ομάδες θα κυνηγούν μεγάλες νίκες για να παίρνουν και την διαφορά τερμάτων που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο. Η Μπαρτσελόνα έχοντας έναν Λεβαντόφσκι σε τρομερή κατάσταση θα επιχειρήσει να φτάσει σε μία ευρεία νίκη και περιμένω να μπει δυνατά από νωρίς. Το combo 1 & Over 3,5 στο 1,76 στη Novibet είναι αρκετά πιθανό και ήδη γνωρίζει πτώση.

Κλείνω με το Τότεναμ - Μαρσέιγ. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έστω και αν δεν είναι τόσο εμπορικό όσο τα υπόλοιπα. Η Τότεναμ κέρδισε με 2-1 την Φούλαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι και βρίσκεται στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, μόλις στο -1 από την κορυφή. Ο Κόντε έχει βρει καλή χημεία και μέχρι στιγμής δίνει μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα έχοντας δεχτεί μόλις 5 γκολ στο πρωτάθλημα με την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, κερδίζοντας με μηδέν παθητικό. Η Μαρσέιγ κέρδισε και την Οσέρ με 0-2 και με ένα σερί 5-1-0 είναι στην κορυφή της Γαλλίας μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν. Επίσης ο Τούντορ έχει πολύ αμυντική τακτική, έχοντας δεχτεί σε 6 ματς μόλις 3 γκολ, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Σήμερα όμως θα έχει και επιθετικά προβλήματα καθώς ο Αλέξις Σάντες είναι τιμωρημένος και ο Παγέ είναι τραυματίας. Βλέπω την Τότεναμ να επικρατεί αλλά με χαμηλό σκορ, μιας και οι δύο παίζουν σφιχτά. Καλή περίπτωση το 1 & Under 4,5 στο 1,83 της Novibet που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

Αυτές είναι οι επιλογές για σήμερα. Νομίζω είμαστε πολύ καλά οπότε περιμένω να κάνουμε το απόλυτο με λίγη τύχη. Τα ξαναλέμε αύριο με ένα γεμάτο από επιλογές κουπόνι!

 

Οι επιλογές μου:

 

22:00  Ίντερ - Μπάγερν:  2  (1,88)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Μπαρτσελόνα  - Βικτόρια  Πλζεν:  1 & Over 3,5  (1,76) - Novibet - 15 Stake

22:00  Τότεναμ - Μαρσέιγ:  1 & Under 4,5  (1,83)  - Novibet  - 15 Stake