03/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Σε αναταραχή η Ίντερ (04/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Εξαιρετικά πήρε η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ως σύνολο, καθώς από τα 10 σημεία που προτάθηκαν πέρασαν τα 8! Με πολύ καλή ψυχολογία και μετά το απαραίτητο χθεσινό ρεπό, μπαίνουμε πλέον σε νέο ευρωπαϊκό τριήμερο, κάνοντας την αρχή με το πρώτο μενού του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε. Υπάρχουν 3 επιλογές που έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον και θα πάμε να τις δούμε αμέσως.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή χρονικά έρχεται από το Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Η Μαρσέιγ με εύκολο τρόπο πέρασε από την έδρα της Ανζέ κερδίζοντας με 0-3, επιστρέφοντας έτσι άμεσα στις νίκες. Σερί θέλει να δώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι 3 βαθμοί είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι. Στις 2 πρώτες αγωνιστικές ηττήθηκε και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ, οπότε θα ρισκάρει παίζοντας πιο ανοιχτά σήμερα. Νίκη πέτυχε και η Σπόρτινγκ που κέρδισε με 3-1 την Ζιλ Βιθέντε και επέστρεψε και αυτή στα τρίποντα στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει ήδη το 2/2 σκοράροντας 5 τέρματα και χωρίς να δεχτεί κανένα, οπότε σήμερα ακόμα και στον βαθμό δεν θα έλεγε όχι. Οι δύο ομάδες είναι γενικά επιθετικές και βρίσκουν το γκολ, οπότε θεωρώ πως το G/G στο 1,73 στη Novibet είναι μία πολύ πιθανή επιλογή.

Συνέχεια με το Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τότεναμ. Η Άιντραχτ κέρδισε και την φορμαρισμένη φέτος Ουνιόν Βερολίνου με 2-0 και έφτασε τις 3 διαδοχικές νίκες δείχνοντας πως είναι σε τρομερή φόρμα. Στην Ευρώπη μετά το 0-1 επί της Μαρσέιγ πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς και στοχεύει σε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα στην δυνατή της έδρα. Η Τότεναμ είναι αυτή που έχει προβλήματα, ειδικά εκτός έδρας. Έχασε και από την Άρσεναλ με 3-1 μακριά από το σπίτι της και έμεινε με μόλις μία νίκη σε 6 εξόδους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη! Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει και αυτή 3 βαθμούς, με τον Κόντε να κυνηγά τη δεύτερη νίκη της απόψε. Βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα, θεωρώ πως αξία και μόνο έχει η κόντρα του φαβορί και το 1Χ στο 1,78 του Stoiximan αξίζει.

Κλείνω με το Ίντερ - Μπαρτσελόνα. Σαφώς το μεγαλύτερο παιχνίδι της βραδιάς, με τις δύο ομάδες να έχουν αυτό το διάστημα σημαντικές διαφορές. Η Ίντερ μετά το 3-1 από την Ουντινέζε έχασε με 1-2 και από την Ρόμα και σίγουρα ο Ίντζάγκι δεν είναι στα καλύτερά του. Με 3 βαθμούς στον όμιλο απέναντι στην Πλζεν, ψάχνει και μία μεγάλη νίκη, καθώς αν δεν τα καταφέρει δύσκολα θα κυνηγήσει την πρόκριση σε αυτόν τον όμιλο φωτιά. Η Μπαρτσελόνα με τον Λεβαντόφσκι έφτασε σε ακόμα μία νίκη κερδίζοντας με 0-1 την Μαγιόρκα, συνεχίζοντας έτσι το σερί της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε με 2-0 από την Μπάγερν, σε ένα παιχνίδι που άξιζε μάλλον κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα να θέλει και αυτή σήμερα τη νίκη. Βάσει φόρμας και ποιότητας η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά και το διπλό στο 1,84 της Novibet εκτιμώ πως έχει τον πρώτο λόγο.

Με αυτά θα πάμε στην πρώτη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για αυτήν τη βδομάδα. Αρκετά δυνατές οι επιλογές, οπότε περιμένουμε το βράδυ τα αποτελέσματα. Τα ξαναλέμε αύριο με το δεύτερο μενού!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:45  Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας:  G/G  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τότεναμ:  1X  (1,78)  - Stoiximan  - 12 Stake

22:00  Ίντερ - Μπαρτσελόνα:  2  (1,84)  - Novibet  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q