27/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Προβλέπεται ανοιχτό ματς στο Ρεμς (28/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! δυστυχώς δεν έχω καμία εικόνα από τα χθεσινά ματς, καθώς η στήλη γράφεται αρκετά νωρίς, όμως ελπίζω να είχαμε την μεγαλύτερη δυνατή ευστοχία. Το σημερινό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δυνατό, καθώς σήμερα παίζουν και οι περισσότεροι «ευρωπαίοι». Φυσικά χρειάζεται προσοχή καθώς οι ομάδες δίνουν διαδοχικά παιχνίδια, οπότε θα πάω σε μία πιο συντηρητική γραμμή με 3 επιλογές στο σημερινό blog. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά...

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση για ΛΙΓΕΣ μόνο ημέρες!

Το πρώτο σημείο έρχεται το μεσημέρι από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και το Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ. Η Βίλα έψαχνε μία νίκη ψυχολογίας και την βρήκε στο Λιγκ Καπ κερδίζοντας με 1-4 την Μπόλτον. εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στον επόμενο γύρο έχοντας πολλούς βασικούς παίκτες στην ενδεκάδα της. Νωρίτερα είχε ηττηθεί στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας με 3-1 και παρέμενε με 3 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές. Ο Τζέραρντ προσπαθεί να βρει λύσεις στην άμυνα αλλά μέχρι τώρα μάταια, καθώς έχει δεχτεί σε όλα τα φετινά ματς γκολ, εμφανίζοντας παράλληλα 3/4 G/G & Over 2,5 σκοράροντας με άνεση. Η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 0-3 την Βίμποργκ στην Δανία για το Κόνφερενς Λιγκ και πήρε μία εύκολη πρόκριση στους ομίλους έχοντας αλλαγές στην σύνθεσή της. Νωρίτερα είχε χάσει με 0-2 από την Μπράιτον, με τον Μόγιες να βλέπει την ομάδα του να μετρά 3/3 ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ και να προβληματίζει έντονα. Η νίκη σήμερα θα αποτελέσει βάλσαμο, αλλά θα πρέπει να κλείσει τα κενά στα μετόπισθεν αν θέλει να φύγει με βαθμούς. Το G/G στο 1,68 της Novibet δικαίως παίζεται χαμηλά, αλλά δεν θα μπορούσε να δίνει και πολύ περισσότερο.

Συνέχεια με το Ρεμς - Λυών από την Γαλλία. Η Ρεμς πήρε το εκτός έδρας 1-1 από το Στρασβούργο και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, παραμένοντας φυσικά χωρίς νίκη. Η άμυνά της τής έχει στοιχίσει βαθμούς, καθώς μέχρι στιγμής μετρά 3/3 G/G και 2/3 Over 4,5 έχοντας δεχτεί 9 γκολ! Η Λυών έκανε το καθήκον της και στα 2 εντός έδρας παιχνίδια της κερδίζοντας με 2-1 την Αζαξιό και με 4-1 την Τρουά.. Έτσι θα είναι τα περισσότερα παιχνίδια της καθώς επιθετικά με τον Λακαζέτ βρίσκει εύκολα το γκολ, όμως αμυντικά έχει τα κενά της. Περιμένω να δούμε γκολ και θέαμα στο Ρεμς και το Over 2,5 στο 1,67 στη Novibet είναι πολύ πιθανό.

Κλείνω με το Χετάφε - Βιγιαρεάλ από την Λα Λίγκα. Η Χετάφε μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ατλέτικο με 0-3 έχασε και από την Χιρόνα με 3-1, με την άμυνά της να θυμίζει... ελβετικό τυρί. Δύσκολα θα προσπαθήσει να βάλει στοπ σήμερα στους φιλοξενούμενους με τον τρόπο που αγωνίζεται μέχρι στιγμής. Η Βιγιαρεάλ πέρασε το εμπόδιο της Χάιντουκ στην Ευρώπη και μπήκε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Εξαιρετική η πορεία της μέχρι τώρα, έχοντας κάνει το 4/4 σε Ισπανία και Ευρώπη. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μάλιστα κέρδισε Βαγιαδολίδ και Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να δεχτεί γκολ και με την ίδια τακτική ο Έμερι θα ψάξει ακόμα ένα διπλό. Το 1,95 για το «κίτρινο υποβρύχιο» επιλέγεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση για ΛΙΓΕΣ μόνο ημέρες!

Με αυτά θα πορευτούμε σήμερα. Νομίζω πως είναι αρκετά. Ήδη από νωρίς το βραδάκι θα ξέρουμε όλα τα αποτελέσματα οπότε θα κάνουμε και την σούμα μας. Τα λέμε αύριο, εκτός απροόπτου, με το δευτεριάτικο πρόγραμμα!

Οι επιλογές μου:

16:00  Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ:  G/G  (1,68)  - Novibet  - 15 Stake

18:05  Ρεμς - Λυών:  Over 2,5  (1,67)  - Novibet  - 15 Stake

18:30  Χετάφε - Βιγιαρεάλ:  2  (1,95)  - Stoiximan  - 15 Stake