26/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Προσέχουν στην Κρακοβία (27/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Τελευταία μέρα των εθνικών ομάδων η σημερινή, τις οποίες πλέον θα τις δούμε από τον Νοέμβρη για το Μουντιάλ του Κατάρ. Υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια που κρίνουν κυρίως την πρωτιά των ομίλων, οπότε πάμε να δούμε σιγά σιγά τις 3 επιλογές που κράτησα.

Σούπερ διπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση, για λίγες ημέρες!

Η πρώτη έρχεται από την Κρακοβία της Πολωνίας και το Ουκρανία - Σκωτία. Πολύ σημαντικό ματς το σημερινό, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την πρώτη θέση του ομίλου. Η Σκωτία μετά και την ανατροπή της επί της Ιρλανδίας με 2-1 συνεχίζει και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, έχοντας 2 πόντους πιο κάτω την Ουκρανία που επικράτησε εύκολα με 0-5 της Αρμενίας. Οι γηπεδούχοι σήμερα θέλουν αποκλειστικά την νίκη, σε αντίθεση με την Σκωτία που παίζει για δύο αποτελέσματα. Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού δεν περιμένω κανένα ρίσκο από τις δύο ομάδες και η λογική λέει πως η Σκωτία θα πάει σε σκληρό παιχνίδι για να πάρει αυτό που θέλει. Λίγα πράγματα προβλέπω στο πρώτο ημίχρονο και το Χ στα πρώτα 45΄στο 2,15 της Novibet έχει ενδιαφέρον. Ελπίζω να βοηθήσει στην ροή του αγώνα και ο Τάσος Σιδηρόπουλος που σφυρίζει το ματς...

Επόμενη στάση στο Σουηδία - Σλοβενία. Εδώ έχουμε μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, με τους Σουηδούς να έχουν 3 βαθμούς και την Σλοβενία να έχει 5. Οι γηπεδούχοι έχασαν και από την Σερβία με 4-1 και έφτασαν τις 4 διαδοχικές ήττες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν με 2-1 την Νορβηγία με ανατροπή ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση. Δύσκολο για προγνωστικό το ματς, ωστόσο υπάρχει επιλογή από τα γκολ. Η Σουηδία που θέλει μόνο τη νίκη σήμερα έρχεται από 3/4 G/G & Over 2,5, με την Σλοβενία να προέρχεται επίσης από 3/4 G/G & Over 2,5. Αμφότερες σκοράρουν εύκολα, όμως αμυντικά δεν πείθουν και αυτό είναι ο λόγος που θα προτιμήσω το G/G στο 1,95 του Stoiximan.

Κλείνω με το Κόσοβο - Κύπρος. Εδώ η αναμέτρηση έχει... ψωμί. Να αναφέρω τα πράγματα καταρχήν απλά. Το Κόσοβο εάν δεν ηττηθεί παραμένει σίγουρα στον όμιλο ότι και να γίνει, ενώ η Κύπρος θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Βόρεια Ιρλανδία που παίζει με την Ελλάδα για να μην υποβιβαστεί από το γκρουπ. Ουσιαστικά το μεγάλο κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι που κατάφεραν να επικρατήσουν της εθνικής μας με 1-0 και να κάνουν βήμα παραμονής. Εάν η Ελλάδα κάνει το καθήκον της και βοηθήσει την Κύπρο με μία νίκη, τότε σήμερα θα χρειαστεί απλά ένας βαθμός που θα είναι... χρυσός. Στο μυαλό μου έχω ακριβώς αυτό το σενάριο, κάτι που σημαίνει πως το Χ στο φινάλε της αναμέτρησης σήμερα δεν θα αφήσει καμία ομάδα παραπονεμένη. Θεωρώ πως η ισοπαλία στο 3,90 της Novibet είναι υπερβολική και ήδη περιμένω να πέσει κατακόρυφα από ώρα σε ώρα (αλλού παίζει ήδη 3,70).

Αυτές είναι οι επιλογές. Προφανώς υπάρχει λογική και ρίσκο, ωστόσο όλα έχουν μία βάση και αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Από εκεί και πέρα, παίζουν κι άλλοι παράγοντες τον ρόλο τους. Μαζί θα τα ξαναπούμε πλέον την Παρασκευή στο κλείσιμο του μήνα και στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Καλή τηλεθέαση!

 

Οι επιλογές μου:

 

21:45  Ουκρανία - ΣκωτίαΧ Ημίχρονο  (2,15)  - Novibet  - 15 Stake

21:45  Σουηδία - Σλοβενία:  G/G  (1,95)  - Stoiximan  - 12 Stake

21:45  Κόσοβο - Κύπρος:  X  (3,90)  - Novibet  - 10 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q