25/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Παράδοση που δείχνει γκολ (26/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Νέο κουπόνι έχουμε μπροστά μας με κανονική ροή στα πρωταθλήματα αυτήν την φορά. Η αλήθεια είναι πως έχουμε μία Παρασκευή που έχει αρκετές αναμετρήσεις στα βασικά πρωταθλήματα που βγάζουν επιλογές. Έχω ξεχωρίσει 3 σημεία και θα πάμε να τα δούμε παρακάτω, ελπίζοντας φυσικά στο καλύτερο δυνατό. Για να τα δούμε...

Η πρώτη επιλογή έρχεται χρονικά έρχεται από το Μόντσα - Ουντινέζε. Η Μόντσα όπως το περίμενα και το πόνταρα, ηττήθηκε με 4-0 από την Νάπολι χάνοντας πολύ εύκολα, βγάζοντας για ένα ακόμα παιχνίδι πολλές αδυναμίες. Μπορεί ο Μπερλουσκόνι να έχει άλλα σχέδια για την ίδια στο μέλλον, αλλά προς το παρόν χρειάζεται χρόνος για να δέσει. Μετά το 2/2 στις ήττες η ανάγκη για βαθμούς σήμερα είναι μεγάλη και θα κυνηγήσει τα γκολ για το τρίποντο. Το ίδιο θα κάνει και η Ουντινέζε, η οποία μετά το 0-0 με την Σαλερντιτάνα, σε ένα ματς που είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, έμεινε στον έναν βαθμό. Στην πρεμιέρα εκτός έδρας έπαιξε καλά απέναντι στην Μίλαν αλλά έχασε με 4-2 και περιμένω και σήμερα να είναι αποτελεσματική στο γκολ. Λογικά θα έχουμε ρυθμό και γκολ με τον τρόπο που αγωνίζονται και οι δύο και το Over 2,5 στο 1,89 στη Novibet είναι μία καλή περίπτωση.

Νέα δωρεάν προσφορά* χωρίς κατάθεση. Promo code BOOK50.

Συνέχεια στην Γαλλία και στο Αζαξιό - Λιλ. Η Αζαξιό έχασε με 2-1 από την Ρεν και με 2/3 G/G & Over 2,5 στις πρώτες αγωνιστικές έμεινε στον έναν πόντο. Η Λιλ ακόμα μετράει γκολ από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού το βαρύ 1-7 την επηρέασε ψυχολογικά. Μετρά και αυτή προς το παρόν 3/3 G/G και 2/3 Over 4,5 έχοντας συλλέξει 4 πόντους και είναι μία από τις ομάδες που παίζει επιθετικά φέτος. Με τον τρόπο που παίζουν και οι δύο νομίζω πως μπορούμε να δούμε γκολ στην Κορσική, κάτι στο οποίο βοηθά και η παράδοση σε αυτό το γήπεδο. Χαρακτηριστικά να αναφέρω πως τα τελευταία Αζαξιό - Λιλ έχουν τελειώσει με σκορ 2-3, 1-3, 2-3 και 3-3 από το 2005 έως και το 2014! Νομίζω πως το Over 2,5 στο 2,35 του Stoiximan είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογο και είναι ο ορισμός του value bet με αυτά τα δεδομένα.

Κλείνω με το Μπέτις - Οσασούνα από την Ισπανία. Ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής με 2/2. Η Μπέτις κέρδισε με 3-0 την Έλτσε και με 1-2 την Μαγιόρκα την προηγούμενη αγωνιστική, με την Οσασούνα να κερδίζει εντός έδρας με 2-1 την Σεβίλλη και με 2-0 την Κάντιθ. Ποιοτικά οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που υπερτερούν και λόγω έδρα έχουν το προβάδισμα. Η Οσασούνα θα είναι δυνατή στην Παμπλόνα, όμως εκτιμώ πως μακριά από αυτήν δεν θα είναι το ίδιο αποτελεσματική και θα συναντά προβλήματα. Σήμερα και οι δύο θα θελήσουν να συνεχίσουν το σερί τους και πιστεύω πως θα δούμε ματς με πολλή τακτική. Κλίνοντας προς τα αριστερά, το combo 1X & Under 3,5 στο 1,70 του Stoiximan συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εμφάνισης.

Λοιπόν, με αυτά θα πάμε σήμερα. Προφανώς και υπάρχει αξία σε όλα, οπότε κρίνετε και διαλέγετε ότι σας κάνει κλικ. Τα λέμε ξανά αύριο με νεότερες επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου!

Οι επιλογές μου:

19:30  Μόντσα - Ουντινέζε:  Over 2,5  (1,89)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Αζαξιό - Λιλ:  Over 2,5  (2,35)  - Stoiximan  - 12 Stake

23:00  Μπέτις - Οσασούνα:  1X & Under 3,5  (1,70)  - Stoiximan  - 12 Stake