04/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Πανδαισία τερμάτων (05/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Σκέφτηκα για το αν θα υπάρξει blog σήμερα, αλλά δεν γινόταν να αφήσω ορισμένες επιλογές εκτός προτάσεων. Οι Δευτέρες πάντα είναι καλές ημέρες καθώς υπάρχουν λιγότερα παιχνίδια, κάτι που επιβεβαιώθηκε και την προηγούμενη βδομάδα με το 3/3. Το Σάββατο ήταν αρκετά καλή ημέρα με 3/4 περασμένες επιλογές, με τον Βλάχοβιτς τελικά να μένει στον πάγκο και να μας βγάζει μονάδα την πέμπτη επιλογή. Για χθες γνωρίζω μόνο το αποτέλεσμα στο Ρεμς - Λανς (1-1), σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε βγει άνετα και Over 3,5 αλλά δεν μας έκανε την χάρη. Για τα ντέρμπι δεν έχω εικόνα... Πάμε όμως στα σημερινά.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Ιταλία και το Μόντσα - Αταλάντα. Η Μόντσα έχασε και από την Ρόμα με 3-0 και έφτασε τις 4/4 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας πως μία ομάδα με αρκετές μεταγραφές χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος, αλλά το παιχνίδι είναι επίσης δύσκολο. Αμυντικά δεν τα πηγαίνει καλά έχοντας δεχτεί συνολικά 11 γκολ, εμφανίζοντας 4/4 Over 2,5 και 2/4 G/G. Η Αταλάντα στο αντίο του Ίλισιτς πέτυχε σπουδαία νίκη κερδίζοντας με 3-1 το Τορίνο κάνοντας ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, ενώ στα 2 από τα 2 τελευταία δέχτηκε τέρμα εμφανίζοντας και το G/G. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια από το να επιτεθούν, με αποτέλεσμα να δούμε ένα ματς πλούσιο σε θέαμα και γκολ. Το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 1,97 της Novibet είναι μία χαρά επιλογή και την κρατάω.

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η δεύτερη έρχεται από την Σουηδία και το Νόρκεπινγκ - Χάμαρμπι. Αμφότερες έρχονται από νίκες στο Κύπελλο, με την Νόρκεπινγκ να κερδίζει την Τάμπι με 0-2 και την Χάμαρμπι να επικρατεί της Νίνκεπινγκ με 1-2. Νωρίτερα και οι δύο έμειναν σε ισοπαλίες με γκολ στο πρωτάθλημα. Η Νόρκεπινγκ έρχεται από 3/4 G/G και η Χάμαρμπι από 3 σερί G/G & Over 2,5, παίζοντας αμφότερες επιθετικά. Από την στιγμή που εμφανίζουν κενά, το G/G & Over 2,5 και εδώ στο 1,91 της Novibet αξίζει και με το παραπάνω.

Κλείνω με Πορτογαλία και το Τσάβες - Ρίο Άβε. Ενδιαφέρον ματς, με τις δύο ομάδες να έρχονται από επιτυχίες. Η Τσάβες έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας με 0-2 την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, σε ένα ματς όπου μάλλον ακόμα ψάχνει να βρει πως δεν έφαγε γκολ με τόσες πολλές τελικές προσπάθειες. Έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία ματς σκοράροντας σε όλα, εμφανίζοντας και 2/3 G/G. Η Ρίο Άβε πέτυχε τη άλλη έκπληξη της αγωνιστικής κερδίζοντας με 3-1 την Πόρτο, παίρνοντας την πρώτη νίκη της χρονιάς. Το ίδιο ισχύει και για την ίδια, καθώς η Πόρτο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και περισσότερα γκολ. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια εμφανίζοντας πολλά αμυντικά κενά, όμως έχει σκοράρει 5 γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια βγάζοντας και το Over 3,5. Με την φόρα που έχουν και οι δύο και μετά τις μεγάλες νίκες που πέτυχαν, το G/G στο 1,88 της Novibet έχει και με το παραπάνω αξία.

Λοιπόν, με αυτά θα πάμε σήμερα περιμένοντας πολλά γκολ από όλες τις ομάδες. Από αύριο μπαίνουμε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, οπότε θα υπάρχει νέο blog με ενδιαφέρουσες επιλογές. Τα λέμε αύριο!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:30  Μόντσα - Αταλάντα:  G/G & Over 2,5  (1,97)  - Novibet  - 15 Stake

20:10  Νόρκεπινγκ - Χάμαρμπι:  G/G & Over 2,5 (1,91)  - Novibet  - 15 Stake

23:15  Τσάβες - Ρίο  Άβε:  G/G  (1,88)  - Novibet  - 15 Stake