01/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Όλα οδηγούν σε γκολ (02/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μετά το 3/3 της Παρασκευής και χθες η μέρα κυλούσε ιδανικά. Ήδη είχαν επιβεβαιωθεί η Τσέλσι και το G/G στο Στρασβούργο - Ρεν, ενώ και η Ρόμα επικράτησε με 1-2 βγάζοντας το Χ2 και δίνοντάς μας το 3/3. Εάν περνούσε το βράδυ και η Μπαρτσελόνα κάνοντας το καθήκον της, τότε με το 4/4 θα... γράφαμε ακόμα ένα απόλυτο. Πάμε στο όμως σήμερα. Αρκετά καλό και το κουπόνι της Κυριακής, ωστόσο στάθηκε σε επιλογές που αφορούν γκολ. Πάμε να δούμε σιγά σιγά τι έχουμε χωρίς να χάνουμε χρόνο.

Η πρώτη επιλογή έρχεται νωρίς από το παιχνίδι Λοριάν - Λιλ στην Γαλλία. Η Λοριάν επικράτησε με 1-3 της Οσέρ και έφτασε τις 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκοράροντας σε αυτά τα ματς 10 γκολ! Με λίγα λόγια ζει το όνειρο της καθώς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας! Η Λιλ βρίσκεται πιο κάτω έχοντας μία μέτρια πορεία προς το παρόν. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 2-1 την Τουλούζ και έφτασε τις 3 νίκες σε 5 αγώνες, ανεβαίνοντας έτσι αγωνιστικά και βαθμολογικά. Με σημείο δεν θα μπλέξω καθώς πολλές φορές η διακοπή κάνει κακό. Όμως, υπάρχει ενδιαφέρον στα γκολ. Η Λοριάν έρχεται από 6/7 G/G & Over 2,5, ενώ η Λιλ από 8/8 G/G και 7/8 Over 2,5. Όπως καταλαβαίνει κανείς το παιχνίδι μπορεί να ξεφύγει, οπότε το Over 2,5 στο 1,75 στον Stoiximan είναι μία δυνατή επιλογή.

Συνέχεια με το Σάλκε - Άουγκσμπουργκ. Η Σάλκε το πάλεψε στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0. Εντός έδρας είναι πιο επιθετική μέχρι στιγμής έχοντας 3/3 G/G & Over 3,5! Η Άουγκσμπουργκ μέχρι στιγμής έκανε την έκπληξη της χρονιάς κερδίζοντας με 1-0 την Μπάγερν, φτάνοντας έτσι στη δεύτερη διαδοχική νίκη της. Με καλή ψυχολογία θα κυνηγήσει άλλη μία νίκη, αφού αναμένεται να βρει χώρους. Περιμένω το ματς να έχει ρυθμό και γκολ και το Over 2,5 στο 1,80 της Novibet είναι μία ωραία επιλογή.

Κλείνω με το Λιντς - Άστον Βίλα. Οι δύο ομάδες έρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα, καθώς η Λιντς ηττήθηκε με το βαρύ 5-2 από την Μπρέντφορντ, ενώ η Βίλα επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής έχουν το αήττητο στο Έλαντ Ρόουντ με 2 νίκες και μία ισοπαλία, την ώρα που οι «χωριάτες» μακριά από το Βίλα Παρκ μετρούν 3/3 ήττες με γκολ 2-7. Κάκιστη η εικόνα των φιλοξενούμενων, με τον Τζέραρντ ακόμα να ψάχνεται. Όμως με την τριάδα Κουτίνιο, Γουότκινς και Μπουεντία επιθετικά είναι εξαιρετική και περιμένω να βρει χώρους και γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένω και από την πάντα επιθετική Λιντς, οπότε εκτιμώ πως και εδώ το Over 2,5 στο 1,80 της Novibet έχει καλές τύχες.

Κλείσαμε για σήμερα. Αυτές οι μέρες κυλούν δυνατά, οπότε πιστεύω πως και σήμερα θα τα πάμε καλά. Δεν ξέρω αν θα τα πούμε αύριο, όμως την Τρίτη το μπλογκ θα ανέβει κανονικά με την εμφάνιση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα λέμε!

 

Οι επιλογές μου:

 

14:00  Λοριάν - Λιλ:  Over 2,5  (1,75)  - Novibet  - 15 Stake

18:30  Σάλκε - Άουγκσμπουργκ:  Over 2,5  (1,80)  - Stoiximan  - 15 Stake

18:30  Λιντς - Άστον  Βίλα:  Over 2,5  (1,80)  - Novibet  - 12 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q