03/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Ο Λέβα ζέστανε τις μηχανές (03/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Πραγματικό πολύ ενδιαφέρον είναι το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο φυσικά είναι και ασφυκτικά γεμάτο. Πολλά τα ντέρμπι και τα σημαντικά παιχνίδια, κάποια εκ των οποίων θα τα δούμε και παρακάτω στις επιλογές του blog. Για τα χθεσινά παιχνίδια δεν έχω εικόνα, αλλά ελπίζω να τα πήγαμε καλά. Πάμε στα σημερινά!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ EUROBASKET

Η πρώτη επιλογή έρχεται νωρίς από το Φιορεντίνα - Γιουβέντους. Η Φιορεντίνα δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό στο Ούντινε απέναντι στην Ουντινέζε χάνοντας με 1-0, σε ένα ματς που ήταν ισορροπημένο και ίσως η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ δεν σκοράρει σε 4 διαδοχικά ματς σε Ιταλία και Ευρώπη, έχοντας ισάριθμα 0-1 Γκολ! Η Γιουβέντους μετά από 2 ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 2-0 την Σπέτσια, διατηρώντας έτσι το φετινό αήττητο σε 4 ματς (2-2-0). Έχει την φόρα, την ψυχολογία και την ποιότητα για να αποδράσει με καλό αποτέλεσμα, οπότε θα της δώσω το προβάδισμα. Το συνδυαστικό Χ2 & Under 3,5 στο 1,83 της Novibet είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή, αφού καμία από τις δύο ομάδες στα τελευταία ματς δεν ανοίγει τα σκορ της. Από εκεί και πέρα, αξίζει το να σκοράρει ο Βλάχοβιτς στο 2,62 του Stoiximan, με τον Σέρβο επιθετικό να έχει αγωνιστεί στους «βιόλα», να είναι σε καλή κατάσταση και φυσικά ο φορ που θα παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες. Αξίζει να σκοράρει στην παλιά του ομάδα...

Επόμενη στάση στο Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι. Άλλη μία ήττα γνώρισε η Βίλα που έχασε με 2-1 στο Λονδίνο από την Άρσεναλ, φτάνοντας έτσι τις 3 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Τζέραρντ έχει προβλήματα πλέον και ελπίζει να τα λύσει και με τις προσθήκες των νέων παικτών. Προς το παρόν παίζει απλά επιθετικά εμφανίζοντας 4/5 Over 2,5 το τελευταίο διάστημα. Η Μάντσεστερ Σίτι ξεσπάθωσε απέναντι στη Νότινγκχαμ κερδίζοντας με 6-0, με τον Χάαλαντα να πετυχαίνει ξανά χατ τρικ και να σπάει όλα τα ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ! Εξαιρετική επιθετικά, μετρά ήδη 6/7 Over 3,5, έχοντας σκοράρει 23 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια! Με την φόρα που έχει θεωρώ πως θα περάσει από το Βίλα Παρκ και θα το κάνει και με πολλά γκολ. Πολύ πιθανό το 2 & Over 2,5 στο 1,75 του Stoiximan.

Συνέχεια με το Λυών - Ανζέ. Η Λυών επικράτησε με 2-1 της Οσέρ καθώς δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως είχε φάσεις για να πετύχει περισσότερα γκολ. Έφτασε στην τρίτη της νίκη σε 4 αγωνιστικές, όλες εντός έδρας και όλες με Over 2,5, έχοντας εμφανίσει παράλληλα και 4/4 G/G. Έχει το προβάδισμα σήμερα και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Η Ανζέ είναι ιδανικός αντίπαλος καθώς έρχεται από 3 σερί ήττες, ενώ ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από 5 αγωνιστικές. Γεγονός είναι πως παίζει παντού ανοιχτά, έχοντας μάλιστα 4/5 G/G & Over 3,5! Βλέπω την Λυών να κάνει και πάλι το καθήκον της και να μας χαρίζει άλλο ένα 1 & Over 2,5 στο 1,73 της Novibet.

Κλείνω με το Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα. Η Σεβίλλη πάει γυρεύοντας καθώς έχασε και από την Αλμερία με 2-1. Έχει ποιότητα και καλή ομάδα, όμως ακόμα δεν μπορεί να βρει χημεία και τα αποτελέσματα που θέλει. Μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει στις πρώτες αγωνιστικές έχοντας 2/3 ήττες, εμφανίζοντας και 3/3 G/G. Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 την Βαγιαδολίδ και έφτασε στην δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα με... τεσσάρα. Ο Λεβαντόφσκι πήρε το όπλο του και αρχίζει να σκοράρει πλέον κατά ριπάς, δείχνοντας πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα φέτος σε μεγάλα πράγματα. Νομίζω πως οι Καταλανοί έχουν το ψυχολογικό και αγωνιστικό αβαντάζ και το διπλό στο 1,84 της Novibet είναι απολύτως λογικό.

Αυτά ήταν τα σημεία για σήμερα. Οι επιλογές είναι αρκετά δυνατές οπότε νομίζω πως αξίζουν όλες. Διαλέγετε και παίρνετε! Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερο blog!

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ EUROBASKET

 

Οι επιλογές μου:

 

16:00  Φιορεντίνα - Γιουβέντους:  X2 & Under 3,5  (Novibet)  - 15 Stake

16:00  Φιορεντίνα - Γιουβέντους:  Να σκοράρει ο Βλάχοβιτς  (2,62)  - Stoiximan  - 10 Stake

19:30  Άστον  Βίλα - Μάντσεστερ  Σίτι:  2 & Over 2,5  (1,75)  - Stoiximan  - 15 Stake

20:00  Λυών - Ανζέ:  1 & Over 2,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα:  2  (1,84)  - Novibet  - 15 Stake