24/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Νίκη για τους δικούς τους λόγους (25/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Οι εθνικές ομάδες συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την αγωνιστική δράση για λίγες μέρες ακόμα και ήδη από σήμερα μπαίνουμε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ενδιαφέρον τόσο για την πρωτιά, αλλά και για τον υποβιβασμό από τα γκρουπ και ήδη μέχρι στιγμής βλέπουμε μεγάλες εκπλήξεις στα αποτελέσματα, με την Αγγλία ήδη να γνωρίζει την κάθοδο προς το δεύτερο γκρουπ. Προχθές υπήρξε και η ήττα της Γερμανίας από την Ουγγαρία με 0-1, σε ένα αποτέλεσμα που έβγαλε τους Ούγγρους πρώτους (!) και παράλληλα έστειλε πολύ κόσμο στον κουβά. Προσοχή λοιπόν στις επιλογές σας σε ουσιαστικά αδιάφορες ομάδες. Πάμε να δούμε όμως σήμερα τις δύο επιλογές που ξεχώρισα από το πρόγραμμα.

Η πρώτη έρχεται από το Αυστρία - Κροατία. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν κίνητρο απόψε. Η Αυστρία έχασε με 2-0 από την Γαλλία, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν πραγματικά ακίνδυνη, ενώ παράλληλα δέχτηκε πολλές τελικές στην εστία της. Έφτασε τις 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια της δεχόμενη σε όλες από 2 γκολ, ωστόσο εντός έδρας δείχνει πιο επιθετική σκοράροντας και στα δύο της παιχνίδια εμφανίζοντας παράλληλα και το G/G. Βρίσκεται στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς και ουσιαστικά θέλει δική της νίκη και παράλληλα γκέλα της Γαλλίας από την Δανία για να παραμείνει στο πρώτο γκρουπ. Εκεί είναι επικεφαλής η Κροατία που κέρδισε έστω και δύσκολα την Δανία με 2-1 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά. Μετρά 3 διαδοχικές νίκες βρίσκοντας έστω και οριακά πάντα το γκολ που θέλει, κερδίζοντας και τα 2 εκτός έδρας παιχνίδια της με το ίδιο σκορ, το 0-1. Με νίκη κλειδώνει την πρώτη θέση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για δικούς τους λόγους, συνήθως βρίσκουν το γκολ εντός και εκτός έδρας, οπότε θεωρώ πως το G/G στο 1,85 του Stoiximan είναι πολύ πιθανό.

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή έρχεται από το Ολλανδία - Βέλγιο. Παιχνίδι όπου υπό προϋποθέσεις θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Ολλανδία κέρδισε σχετικά εύκολα και από νωρίς με 0-2 την Πολωνία και με ένα σερί 4-1-0 βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 13 πόντους. Το νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ του Φαν Χάαλ αρχίζει και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και αυτό έχει αντίκτυπο και επιθετικά με τα 13 γκολ σε 5 αγώνες. Από την άλλη, το Βέλγιο κέρδισε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ την Ουαλία με 2-1, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Με 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, εκεί όπου μάλλον θα μείνει και μετά το σημερινό ματς. Χρειάζεται νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ για να μπορέσει να περάσει αυτήν στην κορυφή, κάτι που είναι σαφώς δύσκολο. Δεν έχει να χάσει κάτι πάντως και θα παίξει επιθετικά κυνηγώντας τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι. Περιμένω να δω ένα ματς με πολλές φάσεις και γκολ στις δύο εστίες και το Over 2,5 στο 1,78 του Stoiximan είναι μία αξιόλογη περίπτωση.

Με αυτά τα λίγα θα πάμε για σήμερα για να γράψουμε το 2/2. Θα τα λέμε καθημερινά μέχρι και την Τρίτη με μπλογκ και τις εθνικές ομάδες, οπότε τα λέμε αύριο με νεότερες επιλογές.

 

Οι επιλογές μου:

 

21:45  Αυστρία - Κροατία:  G/G  (1,85)  - Stoiximan  - 12 Stake

21:45  Ολλανδία - Βέλγιο:  Over 2,5  (1,78)  - Stoiximan  - 12 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q