11/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Με την πλάτη στον τοίχο η Μπάρτσα (12/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Ημέρα δεύτερη σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ με αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Τα χθεσινά δυστυχώς δεν τα γνωρίζω την ώρα που γράφω την στήλη, ωστόσο η Μακάμπι είχε κάνει το καθήκον της. Πάμε στα σημερινά όμως και στις 3 επιλογές που έχω ξεχωρίσει.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Μπαρτσελόνα - Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε με την φωτιά στο εντός έδρας παιχνίδι με την Θέλτα, όμως τελικά κατάφερε να κερδίσει με 1-0 και να πάρει μία σημαντική νίκη στην μάχη που δίνει για να βρίσκεται στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως δεν είχε καλή παρουσία στο Μιλάνο και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Ίντερ, μένοντας έτσι στους 3 βαθμούς. Δύσκολα τα πράγματα πλέον, καθώς έχει μείνει πίσω από Μπάγερν και Ίντερ και η νίκη σήμερα είναι απαραίτητη για να παραμείνει στο κόλπο. Η Ίντερ κέρδισε με 1-2 την Σασουόλο και επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 αγωνιστικές. Έχει καλή ψυχολογία κερδίζοντας και την Μπαρτσελόνα και σήμερα θα προσπαθήσει να μην ηττηθεί ώστε να κρατήσει και το πλεονέκτημα σε πιθανή μεταξύ τους βαθμολογία. Έχει προβλήματα όμως στα μετόπισθεν και στο Καμπ Νου θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να περάσει αλώβητη. Χωρίς περιθώρια η Μπαρτσελόνα που πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς. Νομίζω πως μπορεί να το καταφέρει, αλλά με τον δύσκολο τρόπο αφού οι Ιταλοί θα παίξουν κλειστά. Πάμε με το 1 & Under 4,5 στο 1,83 της Novibet.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Λεβερκούζεν - Πόρτο. Οι δύο ομάδες έρχονται από σημαντικές νίκες στα πρωταθλήματά τους, καθώς η Λεβερκούζεν κέρδισε με 4-0 την Σάλκε και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Πόρτο επικράτησε με 0-2 της Πορτιμονένσε και επέκτεινε το θετικό της σερί. Την προηγούμενη βδομάδα η Πόρτο ήτα αυτή που κέρδισε με 2-0 την Μπάγερ, σε ένα ματς που ήταν ανοιχτό έχοντας πολλές φάσεις. Το ίδιο περιμένω να συμβεί και σήμερα, ειδικά από την στιγμή που αμφότερες θέλουν βαθμούς. Τίμιο το Over 2,5 στο 1,70 στην Stoiximan.

Κλείνω με το Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να εμφανίζουν μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους. Η Σπόρτινγκ κέρδισε με 1-2 την Σάντα Κλάρα και έφτασε τα 4 σερί G/G & Over 2,5, ενώ η Μαρσέιγ έχασε με 1-2 από την Αζαξιό και έφτασε τα 3 συνεχόμενα Over 2,5 και τα 3/4 G/G. Κια οι δύο ομάδες χρειάζονται την νίκη και αν κρίνω από το 4-1 της προηγούμενης βδομάδας όπου η Μαρσέιγ κέρδισε την Σπόρτινγκ, τότε περιμένω τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε εστία. Πάμε με το G/G στο 1,70 της Novibet.

Αυτές ήταν οι επιλογές για απόψε. Μπορεί οι αποδόσεις να μην είναι μεγάλες, αλλά είναι πολύ πιθανές να επαληθευτούν και αυτό μού αρκεί. Θα τα ξαναπούμε από εδώ αύριο με νεότερες επιλογές από τον μικρό χαμό σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Οι επιλογές μου:

22:00  Μπαρτσελόνα - Ίντερ:  1 & Under 4,5  (1,83)  - Novibet - 15 Stake

22:00  Λεβερκούζεν - Πόρτο:  Over 2,5  (1,70)  - Stoiximan  - 15 Stake

22:00  Σπόρτινγκ  Λισσαβόνας - Μαρσέιγ:  G/G  (1,70)  - Novibet  - 15 Stake

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q