28/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Με την παράδοση στην Ανδαλουσία (29/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μπαίνουμε πλέον σε κανονική ροή πρωταθλημάτων σε ένα κουπόνι που έχει πραγματικά πολλά παιχνίδια και φυσικά αρκετές επιλογές. Έχω ξεχωρίσει 4 και σε καλές αποδόσεις, οπότε πάμε να τις δούμε παρακάτω χωρίς να χάνουμε χρόνο.

Η πρώτη έρχεται από το Μπάγερν - Μάιντζ. Η Μπάγερν έρχεται με φόρα κερδίζοντας με 0-3 και την Μπαρτσελόνα και πλέον έχει βρει ρυθμό για τα καλά. Ήδη άρχισε να ανεβαίνει και στο πρωτάθλημα και τα σκορ της δείχνουν πως είναι και σε επιθετική έξαψη. Απέναντί της θα βρει μία Μάιντζ που κέρδισε με 5-0 την Κολωνία και έφτασε τις 3 διαδοχικές νίκες με μηδέν παθητικό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ερχόμενη με φόρα. Δύσκολα θα πάρει κάτι από το Μόναχο, αλλά τουλάχιστον ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Οι δύο ομάδες άλλωστε έχουν και παράδοση στα πολλά γκολ, μετρώντας 7/8 G/G & Over 2,5 τα τελευταία χρόνια. Βλέπω την Μπάγερν να κερδίζει με γκολ και το 1 & G/G στο 2,50 της Novibet έχει αξία.

Πάμε και στο Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά. Παιχνίδι με παρόμοια ακριβώς φιλοσοφία. Η Παρί διέλυσε με 7-2 την Μακάμπι Χάιφα, με την τριάδα Εμπαπέ, Μέσι, Νειμάρ να κάνει όργια. Οι πρωτευουσιάνοι κάνουν πάρτι στο πρωτάθλημα και αυτό πολλές φορές τους χαλαρώνει. Δέχονται γκολ πιο εύκολα προσπαθώντας να παίξουν θεαματικά και πολλές φορές το πληρώνουν. Η Τρουά έμεινε στο 2-2 με την Λοριάν και έφτασε τα 9/10 G/G, όντας μία από τις πιο επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος. Η Παρί μπορεί να κερδίσει και η Τρουά να σκοράρει, οπότε το 1 & G/G στο 2,65 της Novibet έχει αξία.

Συνέχεια με το Σεβίλλη - Βαγιεκάνο. Η Σεβίλλη κέρδισε μεσοβδόμαδα με 3-0 την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της τρίτης θέσης και πήρε ψυχολογία για να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Ο Σαμπάολι έκανε καλό ροτέισιον και σήμερα η ομάδα θα είναι πιο ξεκούραστη να αντιμετωπίσει μία Ράγιο που έρχεται με φόρα κερδίζοντας με 5-1 την Κάντιθ, έχοντας αρκετά καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πως ήρθε η ώρα για την ομάδα της Ανδαλουσίας  να πάρει το τρίποντο και στο πρωτάθλημα, ειδικά κόντρα σε μία Βαγιεκάνο που την κερδίζει εδώ και 8 σερί εντός έδρας ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Θα πάω με τον άσο στο 2,02 της Novibet.

Κλείνω με το Ίντερ - Σανπντόρια. Η Ίντερ κέρδισε με 4-0 την Βικτόρια Πλζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Το θετικό ήταν πως και πάλι είχε καλή παρουσία ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο Τζέκο σκόραρε 2 γκολ, ενώ και ο Λουκάκου που επέστρεψε με γκολ για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο έδειξε να είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τους νερατζούρι να αναρριχηθούν βαθμολογικά. Αναμένεται επιθετικό σχήμα από νωρίς για να έρθει μία άνετη και ευρεία νίκη από τον Ιντζάγκι, κόντρα σε μία Σαμπντόρια που έχει πολλά αμυντικά προβλήματα χάνοντας πολλή από την δυναμική της εκτός έδρας και φέτος (3/5 ήττες). Βλέπω το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 1,75 του Stoiximan να επιβεβαιώνεται και θα το κρατήσω ζεστά.

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Διαλέγετε και παίρνετε! Θα τα ξαναπούμε αύριο με νεότερες επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής!

 

Οι επιλογές μου:

 

16:30  Μπάγερν - Μάιντζ:  1 & G/G  (2,50)  - Novibet  - 12 Stake

18:00  Παρί  Σεν  Ζερμέν - Τρουά:  1 & G/G  (2,65)  - Novibet  - 12 Stake

19:30  Σεβίλλη - Βαγιεκάνο:  1  (2,02)  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Ίντερ - Σαμπντόρια:  1 & Over 2,5  (1,75)  - Stoiximan  - 12 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα