25/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Με την δύναμη της έδρας (26/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους σήμερα και φυσικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης που γιορτάζει! Υγεία και ευτυχία σε όλους! Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ και η σημερινή, με πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Οι ομάδες παίζουν τα ρέστα τους για τις προκρίσεις και σίγουρα ορισμένα ζευγάρια αναμένονται με ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τις 3 επιλογές που ξεχώρισα για απόψε...

Η πρώτη έρχεται νωρίς από το Ίντερ - Βικτόρια Πλζεν. Από τεράστια νίκη έρχεται η Ίντερ που κέρδισε στις καθυστερήσεις με 3-4 την Φιορεντίνα φτάνοντας τις 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Έχει μείνει 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ωστόσο είναι σε ανοδική πορεία έχοντας 4/5 νίκες σκοράροντας 12 γκολ σε αυτά τα ματς και εμφανίζοντας 3/4 G/G & Over 2,5 προσφάτως. Με νίκη σήμερα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης, αφού σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Μπαρτσελόνα την Μπάγερν, μπορεί να προκριθεί και από σήμερα. Θα ψάξει μία ευρεία νίκη όντας σε καλή κατάσταση και η Πλζεν βολεύει για κάτι ανάλογο αφού μέχρι στιγμής αποτελεί τον σάκο του μποξ με 16 γκολ παθητικό σε μόλις 4 παιχνίδια. Περιμένω να επικρατήσει εύκολα και το 1 & Over 3,5 στο 2,15 του Stoiximan έχει ενδιαφέρον.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Άιντραχτ Φρανφκούρτης - Μαρσέιγ. Η Άιντραχτ κέρδισε με 1-3 και την Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα και με 3 διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο βρίσκεται σε ανοδική πορεία σκοράροντας σε αυτά τα ματς 10 γκολ! Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε με 3-2 από την Τότεναμ και έμεινε τελευταία με 4 βαθμούς. Ωστόσο, η πρώτη Τότεναμ έχει 7 πόντους και αυτό σημαίνει πως έχει σοβαρότατες ελπίδες πρόκρισης, ειδικά εάν κερδίσει σήμερα. Η Μαρσέιγ έχασε με 0-1 από την Λανς και έφτασε τις 3 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, με τον Τούντορ να αρχίζει να έχει πλέον προβλήματα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε και τα 2 παιχνίδια με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και με αυτούς τους 6 βαθμούς ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Με την μέχρι τώρα πορεία της όμως δεν δείχνει ικανή να πάει πιο ψηλά και το παιχνίδι σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά σε μία έδρα εχθρική μετά τα όσα έγιναν στην Μασσαλία. Ο άσος στο 2,30 στη Novibet αξίζει το ρίσκο του.

Κλείνω με το Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν. Από σημαντική νίκη έρχεται η Ατλέτικο που κέρδισε με 1-2 την Μπέτις στην Ανδαλουσία. Με ένα πολύ καλό σερί στο πρωτάθλημα ανέβηκε στην τρίτη θέση, αλλά απέχει αρκετούς βαθμούς από την κορυφή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κλαμπ Μπριζ μένοντας στο 0-0 και η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος αν θέλει να κυνηγήσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση. Απέναντι της θα βρει μία Λεβερκούζεν που έρχεται από το 2-2 κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, δείχνοντας για άλλη μία φορά την ευκολία με την οποία δέχεται γκολ. Έχει μόλις 2 νίκες σε 11 αγωνιστικές στην Γερμανία και βρίσκεται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 3 βαθμούς με 3/4 ήττες και σήμερα είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί, αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν. Πιο έμπειρη η Ατλέτικο σε τέτοια παιχνίδια, μπορεί να πάρει την νίκη και να μας δώσει τον άσο στο 1,77 της Novibet.

Αυτές ήταν οι επιλογές για απόψε. Εκτός απροόπτου θα τα πούμε αύριο με νεότερα σημεία από τον... μικρό χαμό της Πέμπτης.

 

Οι επιλογές μου:

 

19:45  Ίντερ - Βικτόρια  Πλζεν:  1 & Over 3,5  (2,15)  - Stoiximan  - 12 Stake

22:00  Άιντραχτ  Φρανκφούρτης - Μαρσέιγ:  1  (2,30)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Ατλέτικο  Μαδρίτης - Λεβερκούζεν:  1  (1,77)  - Novibet  - 12 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα