17/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Με νίκη πριν το ντέρμπι (18/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Δεν μπήκε καλά η χθεσινή μέρα καθώς Μπολόνια και Έμπολι δεν μας έκαναν το χατίρι για το G/G. Σε ματς που οι τελικές ήταν 16-12 και το σκορ θα έπρεπε δίκαια να είναι 1-1, έληξε με 0-1 και μας χάλασε το αμφίσκορο. Δυστυχώς δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα... Πάμε όμως στα σημερινά και στα φρέσκα κουλούρια. Πολύ καλή ημέρα η σημερινή με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, κάποιες εκ των οποίων αξίζουν στοιχηματικά. Άνετα θα μπορούσα να γράψω 4-5 παρακάτω, αλλά λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών στην Ευρώπη πάω πάσο. Μένω στις 3 τις οποίες θα δούμε ευθύς αμέσως...

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη έρχεται νωρίς από την Πρέμιερ Λιγκ και το Μπρέντφορντ - Άρσεναλ. Η Μπρέντφορντ έρχεται από μεγάλη νίκη κερδίζοντας με 5-2 την Λιντς, με τον Τόνι να πετυχαίνει χατ τρικ και να κερδίζει δίκαια την κλήση του στην εθνική Αγγλίας. Μένει αήττητη εδώ και 3 αγωνιστικές, όμως τα πράγματα δυσκολεύουν σήμερα με πιο δυνατό αντίπαλο. Η Άρσεναλ με ορισμένες αλλαγές στην σύνθεσή της κέρδισε με 1-2 την Ζυρίχη στο τελευταίο της παιχνίδι, όμως την Πέμπτη που μας πέρασε δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού το ματς με την Αϊντχόφεν αναβλήθηκε. Αφού ξεκουράστηκε, θα μπει σήμερα στο γήπεδο μόνο για την νίκη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι βαθμοί είναι απαραίτητοι. Εκτός αυτού, ακολουθεί και το ντέρμπι με την Τότεναμ και σίγουρα θα ήθελε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ο Αρτέτα έχει τον τρόπο να παίρνει τέτοια ματς και θεωρώ πως το διπλό στο 1,80 της Novibet είναι η πιο πιθανή επιλογή.

Η δεύτερη έρχεται από το Ναντ - Λανς στην Γαλλία. Η Ναντ με την Ευρώπη μέσα στα πόδια της δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 3-2 από την Λοριάν, ενώ την Πέμπτη έχασε με 3-0 από την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν, εμφανίζοντας και πάλι πολλά προβλήματα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της κέρδισε μόνο τον Ολυμπιακό στο φινάλε της αναμέτρησης, έχοντας παράλληλα 3 ήττες στις οποίες δέχτηκε από 3 γκολ! Μέσα σε όλα αυτά υποδέχεται μία Λανς που κάνει εξαιρετική πορεία φέτος. Κέρδισε με 1-0 την Τρουά την προηγούμενη βδομάδα και το σερί της στο φετινό πρωτάθλημα μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 αγωνιστικές! Είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα που σκοράρει με άνεση και περιμένω και σήμερα να εκμεταλλευτεί την κούραση των γηπεδούχων. Η επιλογή μου θα είναι το Χ2 & Over 1,5 στο 1,75 του Stoiximan.

Κλείνω με το Ουντινέζε - Ίντερ που είναι χρονικά το πρώτο παιχνίδι της ημέρας. Εξαιρετική είναι η πορεία της Ουντινέζε το τελευταίο διάστημα. Επικράτησε και της Σασουόλο με 1-3 και έφτασε τις 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Σε αυτά τα ματς σκόραρε 10 τέρματα, εμφάνισε 3/4 Over 2,5 και δέχτηκε μόλις 2 γκολ που μετουσιώθηκαν σε G/G. Η Ίντερ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς μετά το 1-0 επί της Τορίνο στο πρωτάθλημα, κέρδισε την Πλζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ με 0-2. Έχει πάρει την κατάλληλη ώθηση για άλλη μία νίκη σήμερα στο Ούντινε, ωστόσο θα πρέπει να δείξει προσήλωση στην άμυνα για ακόμα ένα ματς, κάτι το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει φέτος βγάζοντας αδυναμίες. Με την φόρα που έχουν και οι δύο νομίζω πως θα έχουμε γκολ στην αναμέτρηση και το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 1,88 της Novibet αξίζει και με το παραπάνω.

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Αυτή ήταν και η τελευταία στήλη πριν ξεκινήσουμε τις εθνικές μέσα στην επόμενη βδομάδα. Τα ξαναλέμε λοιπόν τότε με πιο... ανάλαφρους ρυθμούς!

 

Οι επιλογές μου:

 

13:30  Ουντινέζε - Ίντερ:  G/G & Over 2,5  (1,88)  - Novibet  - 15 Stake

14:00  Μπρέντφορντ - Άρσεναλ:  2  (1,80)  - Novibet  - 15 Stake

18:05  Ναντ - Λανς:  X2 & Over 1,5  (1,75)  - Stoiximan  - 15 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q