21/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Με φόρα η Νάπολι (21/08)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του betplanet! Εδώ είμαστε και σήμερα μετά από μία αρκετά καλή χθεσινή μέρα. Πέρασαν τα 3 από τα 4 σημεία, με μοναδική... μουτζούρα το 0-0 στο Τορίνο - Λάτσιο που δεν κουνήθηκε φύλλο.  Δυστυχώς σκεφτόμουν το G/G στο Θέλτα - Ρεάλ στην θέση του, αλλά οι σκέψεις αν δεν γράφονται δεν ωφελούν. Το σημαντικό είναι ότι βγήκε κέρδος και με καλή ψυχολογία πάμε στα σημερινά. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές για σήμερα, αρκετά δυνατές κατά την άποψη μου, οπότε πάμε να τις δούμε σιγά σιγά...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Παναθηναϊκός - Ιωνικός. Ο Παναθηναϊκός ως περσινός Κυπελλούχος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του και να κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή στο πρωτάθλημα. Ενισχύθηκε σημαντικά μεσοεπιθετικά, όμως όπως είδαμε και με την Σλάβια Πράγας στο Κόνφερενς Λιγκ, προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς είναι η άμυνα και στη συνέχεια το γκολ. Αυτή άλλωστε ήταν η εικόνα του και στα φιλικά παιχνίδια και σκοπεύει να την υλοποιήσει και σήμερα. Ο Ιωνικός πέρσι στα πλέι άουτ έκανε πρωταθλητισμό, αλλά και φέτος ο στόχος δεν θα είναι διαφορετικός, καθώς στο μυαλό όλων υπάρχει πρώτα η σωτηρία και μία καλύτερη θέση στην συνέχεια. Περιμένω ανάλογο παιχνίδι με αυτό του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ χθες, δηλαδή με το φαβορί να έχει την πρωτοβουλία και τον θεωρητικά αδύναμο να μην σκοράρει. Με αυτό το σκεπτικό το 1 & Under 3,5 στο 1,91 της Novibet είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Συνέχεια με το Νάπολι - Μόντσα. Ποιος θα το περίμενε πως η Νάπολι χωρίς κάποια ιδιαίτερη ενίσχυση επιθετικά μετά τις φυγές των Ινσίνιε και Μέρτενς θα έκανε τέτοια πρεμιέρα στο Μπεντεγκόντι και θα έβαζε 5 γκολ στην Βερόνα! Κι όμως, μεσοεπιθετικά... κεντούσε και με όπλο τον Νιγηριανό φορ Οσίμεν έβρισκε πολλές λύσεις σε φάσεις και γκολ. όταν σκοράρουν άλλωστε 5 διαφορετικοί παίκτες, τότε κάτι πάει καλά. Απέναντί της σήμερα η νεοφώτιστη Μόντσα που στην πρεμιέρα έχασε με 1-2 από την Τορίνο. Είχε πολλές φάσεις στο ενεργητικό της, αλλά δέχτηκε επίσης πολλές, χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει έστω τον βαθμό. Ο Μπερλουσκόνι θέλει να κάνει την ομάδα μεγάλη, ήδη ενισχύθηκε φέτος, αλλά χρειάζεται και χρόνος για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Θεωρώ πως οι «παρτενοπέι» θα φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση και το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 1,83 της Novibet είναι μία καλή περίπτωση.

Κλείνω με το σημαντικό ματς από την Ισπανία, το Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στην Λα Λίγκα, με την Ατλέτικο να περνά με 0-3 από την έδρα της Χετάφε και την Βιγιαρεάλ να κερδίζει επίσης με 0-3 εκτός έδρας την Βαγιαδολίδ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» μάλιστα κέρδισε με 4-2 και την Χάιντουκ την Πέμπτη στο Κόνφερενς Λιγκ κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους. Οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές μεσοεπιθετικά, έχουν ποιότητα και βρίσκουν τα γκολ που θέλουν. Εκτιμώ πως τουλάχιστον από ένα γκολ θα το πετύχουν σήμερα και το G/G στο 1,90 της Novibet είναι μία πολύ δελεαστική επιλογή.

Αυτά ήταν τα σημεία για σήμερα. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να ποντάρουμε σε παραπάνω. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ακόμα είναι αρχή, η μάχη με το κουπόνι είναι καθημερινή και σίγουρα χρειάζεται προσοχή. Έτσι το μπλογκ τον Αύγουστο είναι κατά πολύ κερδισμένο. Δεν ξέρω αν θα τα πούμε αύριο, αλλά την Τρίτη θα είμαστε σίγουρα εδώ παρέα με το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα λέμε!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:30  Νάπολι - Μόντσα:  1 & Over 2,5  (1,83)  - Novibet -  15 Stake

20:00  Παναθηναϊκός - Ιωνικός:  1 & Under 3,5  (1,91)  - Novibet - 15 Stake

20:30  Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ:  G/G  (1,90)  - Novibet  - 12 Stake