07/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Λαμπρός Χάαλαντ την οδηγεί (08/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Εξαιρετικά έκλεισε το ευρωπαϊκό τριήμερο που μας πέρασε μετά και το απόλυτο της Πέμπτης, οπότε με ανεβασμένη ψυχολογία πάμε να μπούμε σε ένα ακόμα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Επιλογές σαφώς και υπάρχουν και έχω ξεχωρίσει παρακάτω 3 για να αποτελέσουν τα σημερινά σημεία. Πάμε να δούμε σιγά σιγά τι έχουμε.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Αγγλία και το Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον. Τι να πει κανείς για αυτήν την Σίτι και για αυτόν τον Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, είναι σε τρομερή κατάσταση και παράλληλα οδηγεί την ομάδα του σε υψηλές πτήσεις. Επικράτησε με 5-0 της Κοπεγχάγης για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει εύκολα με 6-3 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της πόλης. Βρίσκεται στο -1 από την Άρσεναλ στον βαθμολογικό πίνακα και στόχος είναι ακόμα μία νίκη σήμερα ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες από το Άρσεναλ - Λίβερπουλ για να βρεθεί στην κορυφή. Την Σαουθάμπτον παραδοσιακά την κερδίζει με μεγάλα σκορ και οι Άγιοι φαντάζουν ιδανικός αντίπαλος και σήμερα. Εκτός έδρας μετρά ήδη 3/4 ήττες με 7 γκολ παθητικό και δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό στο Έτιχαντ. Απολύτως λογική η επιλογή του 1 & Over 3,5 στο 1,73 της Novibet.

Επόμενη επιλογή από το Μάιντζ - Λειψία. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τελείως διαφορετική κατάσταση. Η Μάιντζ στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 2-1 από την Φράιμπουργκ και παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, δεχόμενη σε αυτά τα ματς 7 τέρματα, βγάζοντας πολλές αδυναμίες. Από την άλλη, η Λειψία κέρδισε με 4-0 την Μπόχουμ χωρίς προβλήματα και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ κέρδισε με 3-1 και την Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ χτίζοντας έτσι μομέντουμ για περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Σήμερα σωστά έχει το προβάδισμα για τη νίκη, αλλά θα βάλω και μία μικρή κάλυψη ελέω ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Καλή επιλογή δείχνει το Χ2 & Over 1,5 στο 1,73 της Novibet, καθώς συνήθως και οι δύο έχουν γκολ στα παιχνίδια τους.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το ιταλικό ντέρμπι Μίλαν - Γιουβέντους. Αγνώριστη και πολύ κακή ήταν η Μίλαν στο εκτός έδρας ματς με την Τσέλσι, από την οποία και έχασε με 3-0 με κατεβασμένα τα χέρια. Νωρίτερα είχε κερδίσει με 1-3 την Έμπολι με την ψυχή στο στόμα, καθώς το ματς ήταν ισόπαλο με 1-1 στο 92'. Γενικά επιθετικά είναι καλή και στα περισσότερα ματς σκοράρει εύκολα, όμως αμυντικά έχει προβληματάκια και ο Πιόλι ακόμα δεν τα έχει λύσει. Η Γιουβέντους αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, αφού μετά το 3-0 επί της Μπολόνια, ακολούθησε και το 3-1 επί της Μακάμπι Χάιφα για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Βλάχοβιτς να σκοράρει και στα δύο ματς. Είναι σε καλή κατάσταση και θέλει το καλό αποτέλεσμα σήμερα καθώς έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Αλέγκρι χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να βελτιώσει πράγματα, ειδικά στην άμυνα. Νομίζω πως και οι δύο θα σκοράρουν από ένα γκολ και από εκεί και πέρα άγνωστο το τι θα γίνει στο τέλος. Θα πάω με το G/G στο 1,90 της Novibet που εμφανίζεται πολλές φορές στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Ελπίζω να έγινε καλή διαλογή και να συνεχίσουμε με θετικό πρόσημο. Τα λέμε ξανά αύριο!

 

Οι επιλογές μου:

 

16:30  Μάιντζ - Λειψία:  X2 & Over 1,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

17:00  Μάντσεστερ  Σίτι - Σαουθάμπτον:  1 & Over 3,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

19:00  Μίλαν - Γιουβέντους:  G/G (1,90)  - Novibet  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q