07/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Κρατάει το μομέντουμ ο Τεν Χαγκ (08/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Τα χθεσινά αποτελέσματα δεν τα γνωρίζω, ωστόσο την Τρίτη δεν πήγε ιδιαίτερα καλά η στήλη. Πέρασε εύκολα η Σίτι όπως περίμενα, η Σέλτικ δεν έβαλε έστω ένα γκολ στην Ρεάλ όπως περίμενα, ενώ και η Τσέλσι ήταν απογοητευτικά χάνοντας με 1-0 χωρίς να μας βγάλει το G/G. Πάμε στα σημερινά όμως, καθώς το πρόγραμμα είναι γεμάτο και οι επιλογές αρκετές. Για να δούμε τι έχουμε...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Ζυρίχη - Άρσεναλ. Η Ζυρίχη έχασε και τα δύο τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα από την Βασιλεία (2-4) και από το Λουγκάνο (1-2) απογοητεύοντας με τις εμφανίσεις της και τις αμυντικές της επιδόσεις. Δύσκολο το σημερινό ματς στην πρεμιέρα των ομίλων, απέναντι σε μία Άρσεναλ που είναι εξαιρετική φέτος. Μετά το 5/5 στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, έχασε με 3-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγάζοντας κάποια αναμενόμενα προβλήματα που δεν είχαν φανεί στα πρώτα βατά παιχνίδια της. Ο Αρτέτα λογικά θα κάνει αλλαγές σήμερα, όμως ακόμα και ορισμένοι αναπληρωματικοί να παίξουν η ενδεκάδα της θα είναι κλάσεις ανώτερη από τους Ελβετούς. Περιμένω εύκολη επικράτηση των «κανονιέρηδων» και το 2 & Over 2,5 στο 1,73 της Novibet είναι απολύτως λογικό.

Δεύτερη επιλογή από το Αϊντχόφεν - Μπόντο Γκλιμτ. Η επιθετική φιλοσοφία του Φαν Νίστελροϊ δεν είχε αποτέλεσμα απέναντι στην Τβέντε, καθώς ηττήθηκε με 2-1 χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Φέτος έχει αποδείξει πως έχει το εύκολο γκολ σε κάθε ματς, αλλά ανά αγώνα βγάζει και κάποιες αμυντικές αδυναμίες που τις πληρώνει. Χαρακτηριστικό είναι πως φέτος σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 91/0 G/G! Η Μπόντο είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση εδώ και πάρα πολύ λόγω του πρωταθλήματος Νορβηγίας, βρισκόμενη στην δεύτερη θέση έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 53 γκολ σε 21 παιχνίδια! Στην Ευρώπη έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και λίγο έλειψε να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας μάλιστα σε όλα τα ματς. Περιμένω και σήμερα να βρει ένα τέρμα δίνοντάς μας το G/G στο 1,70 της Novibet.

Συνέχεια με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σοσιεδάδ. Αυτό θα πει μομέντουμ για την Μάντσεστερ! Κέρδισε και το ντέρμπι με την Άρσεναλ με 3-1, έφτασε τις 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι δύο μάλιστα ήταν απέναντι σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Ο Τεν Χαγκ βρίσκει χημεία και όσο κρατά τον Μαγκουάιρ στον πάγκο δεν θα συναντά προβλήματα. Θέλει να μπει με το δεξί στην διοργάνωση, η οποία αποτελεί και στόχο για την κατάκτηση, αφού πέρα από τον τίτλο, εξασφαλίζει όπως και να έχει την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Ο Ολλανδός τεχνικός ίσως κάνει ορισμένες αλλαγές αλλά η ενδεκάδα της θα είναι ιδιαίτερα ποιοτική. Η Σοσιεδάδ κράτησε στο 1-1 εντός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως και σε αυτό το ματς, αλλά και απέναντι στην Μπαρτσελόνα που έχασε (1-4), δεν άφησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αντιθέτως έκανε το απόλυτο σε δύο μικρά ματς με Κάντιθ και Έλτσε. Δύσκολα τα πράγματα για τους Ισπανούς στο Ολντ Τράφορντ, με τον άσο στο 1,70 της Novibet να είναι πιθανός και να δέχεται υποχωρήσεις.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Κόνφερενς Λιγκ και το Βαντούζ - Απόλλων Λεμεσού. Η μικρή Βαντούζ ζει το όνειρο της, καθώς αποκλείοντας τις Κόνιασπορ και Ραπίντ Βιέννης έγραψε ιστορία και μπήκε για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έχοντας την διάθεση και την όρεξη να συνεχίσει, θα μπει επιθετικά και ότι βγει. Τον Απόλλων τον είδαμε και με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία ομάδα που μπορεί να σκοράρει εύκολα ακόμα και με λίγες φάσεις, όμως αμυντικά μπορεί επίσης να γνωρίσει την... τρικυμία μέσα σε λίγα λεπτά. Θεωρώ πως σήμερα θα έχουμε εκατέρωθεν σκοράρισμα και το G/G στο 1,70 του Stoiximan είναι μία πολύ πιθανή επιλογή.

Τέλος για σήμερα. Οι επιλογές μπορεί να μην είναι με υψηλές αποδόσεις, αλλά πραγματικά είναι πολύ πιθανές. Στόχος είναι το απόλυτο, ενώ ακόμα και με 3/4 θα πούμε ότι πήγαμε αρκετά καλά. Τα ξαναλέμε το Σάββατο πλέον με νεότερο blog!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:45  Ζυρίχη - Άρσεναλ:  2 & Over 2,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

19:45  Αϊντχόφεν - Μπόντο  Γκλιμτ:  G/G  ( 1,70)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ - Σοσιεδάδ:  1  (1,70)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Βαντούζ - Απόλλων  Λεμεσού:  G/G  (1,70)  - Stoiximan  - 15 Stake