15/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Ήρθε η ώρα να κάνει την απόσβεση (16/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μπαίνουμε ξανά σε κανονική ροή πρωταθλημάτων, ωστόσο είμαστε μία αγωνιστική πριν από την αγωνιστική δράση των εθνικών ομάδων που ακολουθούν την επόμενη βδομάδα. Προς το παρόν όμως μένουμε στο σήμερα, σε ένα πρόγραμμα που έχει επιλογές από εμπορικούς και μη αγώνες. Για να δούμε τι έχουμε.

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη επιλογή χρονικά έρχεται από την Τουρκία και το Γαλατάσαραϊ - Κόνιασπορ. Η Γαλατά αρχίζει και βρίσκει φόρμα, καθώς στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 2-3 της Κασίμπασα και έφτασε τις 3 νίκες και την μία ισοπαλία στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Έριξε πολλά εκατομμύρια στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τους Ικάρντι, Μάτα, Ράσιτσα, Ντεμίρ, Ρος και όχι μόνο, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα και μόλις στο -1 από την κορυφή, στην οποία μπορεί να φτάσει εάν κερδίσει σήμερα. Η Κόνιασπορ με ένα εξαιρετικό 4-2-0 φέτος και χωρίς να δεχτεί ακόμα κανένα απολύτως γκολ, φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Καλή ομάδα, αλλά κυρίως εντός έδρας, και το γεγονός πως είναι στην κορυφή χωρίς να δεχτεί γκολ, θεωρώ πως είναι τελείως πλασματικό. Ώρα να κάνουν απόσβεση οι μεταγραφές της Γαλατά και να μας δώσει τον άσο στο 1,75 της Novibet.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Βέλγιο και το Αντβέρπ - Σερένγκ. Η Αντβέρπ κέρδισε με 0-2 και την Σερκλ Μπριζ και πραγματοποιεί μία τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα όντας στην κορυφή με 8/8 νίκες! Τρομερό επίτευγμα για μία ομάδα που όπως δείχνει θα είναι σταθερή και θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, έχει και αδυναμίες καθώς ναι μεν κερδίζει ή παίρνει καλά αποτελέσματα, αλλά δέχεται και γκολ. Στα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια σε Βέλγιο και Ευρώπη δέχτηκε γκολ, εμφανίζοντας φυσικά και το G/G ως επιλογή. Από την άλλη, η Σερένγκ δεν είναι κάποια ομάδα φόβητρο, ωστόσο μετρά 3/5 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια, όλες εκτός έδρας! Είναι ικανή να σκοράρει τουλάχιστον κάποιο γκολ για να μας δώσει το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 2,20 της Novibet.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Νότινγκχαμ - Φούλαμ. Οι Άγγλοι επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η Νότινγκχαμ που έκανε ένα σωρό μεταγραφές όπως είναι λογικό δεν έχει δέσει ακόμα και ήδη προέρχεται από 3 σερί ήττες. Έχασε με 0-2 από την Τότεναμ, με 6-0 από την Μάντσεστερ Σίτι και με 2-3 από την Μπόρνμουθ με ανατροπή! Δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει αμυντικά προβλήματα, αλλά κάνει φάσεις και συνήθως σκοράρει. Η Φούλαμ που έχει και φέτος έναν απίστευτο Μίτροβιτς στην φαρέτρα της ξεκίνησε πολύ καλά, ωστόσο έρχεται από 2/3 ήττες. Αυτές ήρθαν βέβαια από Τότεναμ (2-1) και Άρσεναλ (2-1), γεγονός που δείχνει πως φέτος μπορεί να σκοράρει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά αμυντικά τα κενά παραμένουν σταθερά. Θεωρώ πως σήμερα αμφότερες μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ και το G/G στο 1,70 στον Stoiximan είναι μία πολύ πιθανή επιλογή.

Αυτά ήταν για σήμερα τα παιχνίδια. Θα επανέλθω αύριο με νεότερες επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου ελπίζοντας πως ήδη θα έχουμε το πρώτο απόλυτο του τριημέρου. Τα λέμε!

 

Οι επιλογές μου:

 

20:00  Γαλατάσαραϊ - Κόνιασπορ:  1  (1,750  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Αντβέρπ - Σερένγκ:  G/G & Over 2,5  (2,20)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Νότινγκχαμ - Φούλαμ:  G/G  (1,70)  - Stoiximan  - 12 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q