13/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Οι πρώτοι βαθμοί στο Σαν Σίρο (14/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Σήμερα έχουμε το δεύτερο μενού του Τσάμπιονς Λιγκ με εξίσου ενδιαφέροντα παιχνίδια. Τα χθεσινά αποτελέσματα δεν τα γνωρίζω, όπως επίσης φυσικά και το αποτέλεσμα του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στο μπάσκετ, ωστόσο ελπίζω να έχουν πάει όλα τέλεια. Και για σήμερα έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές από το πρόγραμμα και θα πάμε να τις δούμε ευθύς αμέσως...

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η πρώτη έρχεται από το Σαν Σίρο του Μιλάνου και το Μίλαν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Μίλαν κέρδισε με 1-2 την Σαμπντόρια και με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μία νίκη σήμερα. Στην πρεμιέρα των ομίλων έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Σάλτσμπουργκ και πήρε τον πρώτο της βαθμό, ωστόσο το τρίποντο σήμερα είναι απαραίτητο και θα παίξει επιθετικά για να το κερδίσει. Η Ντιναμό κέρδισε και την Γκόριτσα με 0-1 στο πρωτάθλημα και συνεχίζει νικηφόρα το σερί της στην Κροατία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε τεράστια νίκη επί της Τσέλσι με 1-0 στο Μαξιμίρ και πλέον ελπίζει βάσιμα στο θαύμα της πρόκρισης. Στόχος της στην Ιταλία είναι η αποφυγή της ήττας, αλλά έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι το φόρτε της. Περιμένω από την Μίλαν να παρουσιαστεί σοβαρή και να κερδίσει το παιχνίδι με καθαρό σκορ. Θα πάω με τον άσο της Μίλαν στο -1,5 χάντικαπ σε απόδοση 1,78 στη Novibet.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από τον ίδιο όμιλο και το Τσέλσι - Σάλτσμπουργκ. Η Τσέλσι δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο και έτσι η τελευταία της αναμέτρηση ήταν η ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0. Πολύ κακή η εμφάνισή της έχοντας πάρα πολλά προβλήματα, κάτι που οδήγησε και στην απομάκρυνση του Τούχελ και στην πρόσληψη του Πότερ από την Μπράιτον. Δεν περιμένω με το καλημέρα τρελές αλλαγές, καθώς η Σάλτσμπουργκ είναι μαχητική ομάδα. Οι Αυστριακοί πέρα από τις άνετες νίκες στο πρωτάθλημα, κράτησαν στο 1-1 την Μίλαν και πήραν τον πρώτο τους βαθμό. Πολύ ικανοί επιθετικά, θα βρουν σίγουρα χώρους να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Το G/G στο 1,79 της Novibet είναι πολύ πιθανό.

Κλείνω με το Κοπεγχάγη - Σεβίλλη. Η Κοπεγχάγη συνεχίζει να εμφανίζει προβλήματα στα τελευταία της παιχνίδια. Έχασε με 2-1 και από την Οντένσε και έφτασε τις 3 ήττες στα 4 τελευταία ματς, έχοντας κερδίσει μόλις ένα ματς στ 5 πιο πρόσφατα. Κακές αμυντικές επιδόσεις, τις οποίες εμφάνισε και την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Ντόρτμουντ όπου ηττήθηκε με 3-0. Η Σεβίλλη επιτέλους πήρε την πρώτη νίκη της χρονιάς κερδίζοντας με 2-3 την Εσπανιόλ, παίρνοντας έτσι κάτι που έψαχνε και άξιζε εδώ και καιρό. Έχοντας πλέον ανεβασμένη ψυχολογία θα κυνηγήσει σήμερα τους πρώτους 3 βαθμούς. Το 0-4 από την Μάντσεστερ Σίτι ήταν οδυνηρό και θα ψάξει απαντήσεις σήμερα στην Δανία. Νομίζω πως το μομέντουμ είναι ιδανικό για την ομάδα της Ανδαλουσίας και το διπλό στο 2,15 της Novibet έχει αξία.

Αυτές ήταν οι επιλογές μου για απόψε. Θεωρώ πως είμαστε αρκετά καλά οπότε ελπίζω να επιβεβαιωθούν. Τα λέμε ξανά αύριο με τον χαμό από το Γιουρόπα και το Κόνφερες Λιγκ.

 

Οι επιλογές μου:

 

19:45  Μίλαν - Ντιναμό  Ζάγκρεμπ:  1 (-1,5)  (1,78)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Τσέλσι - ΣάλτσμπουργκG/G  (1,79)  - Novibet - 15 Stake

22:00  Κοπεγχάγη - Σεβίλλη:  2  (2,15)  -  Novibet  - 12 Stake