12/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Οι όμορφες ιστορίες του ποδοσφαίρου (13/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στην ζωή μας και αυτήν τη βδομάδα, καθώς οι ημερομηνίες για το Μουντιάλ πιέζουν και οι διοργανώσεις πρέπει να τελειώνουν άμεσα. Το πρώτο πιάτο κλασικά διεξάγεται σήμερα και το δεύτερο αύριο. Έχω ξεχωρίσει από το πρόγραμμα 3 επιλογές που έχουν ενδιαφέρον, οπότε πάμε να τις δούμε...

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η πρώτη έρχεται νωρίς από το Βικτόρια Πλζεν - Ίντερ. Η Πλζεν ηττήθηκε στην Ισπανία από την Βαρκελώνη με 5-1 και όπως αναμενόταν ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της. Θα παίξει τον ρόλο του κομπάρσου στον όμιλο, ωστόσο θα στηριχτεί πολύ στην έδρα της περιμένοντας κάποια καλά αποτελέσματα και φυσικά περισσότερα γκολ. Άλλωστε είναι φορμαρισμένη ομάδα και στο πρωτάθλημα της Τσεχίας κάνει πάρτι βρίσκοντας το εύκολο γκολ. Η Ίντερ στην πρεμιέρα έχασε με 0-2 από την Μπάγερν και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος στο πιο βατό παιχνίδι του ομίλου και θα μπει επιθετικά όχι μόνο για να κερδίσει, αλλά για να πετύχει και αρκετά γκολ στην διαφορά των τερμάτων. Το αρνητικό είναι πως δεν είναι τόσο δυνατή αμυντικά, οπότε είναι πιθανό να το πληρώσει. Το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 2,25 στον Stoiximan είναι πολύ προκλητικό και το κρατάω.

Στον ίδιο όμιλο θα πάω στο Μπάγερν - Μπαρτσελόνα. Το πιο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση και να ψάχνουν απόψε το 2/2. Η Μπάγερν έρχεται από γκέλες στο πρωτάθλημα, αλλά στα μεγάλα ματς είναι σοβαρή, ενώ η Μπάρτσα έρχεται από τρομερό σερί με πολλά γκολ στο ενεργητικό της και είναι ικανή για όλα και στο Μόναχο. Δεν θα μπλέξω με σημείο, καθώς το παιχνίδι για μένα είναι καθαρά τριπλή. Ωστόσο, μού αρέσει ένα ειδικό στοίχημα με σκόρερ. Ο Λεβαντόφσκι φόρεσε επιτυχημένα επί σειρά ετών την φανέλα της Μπάγερν, κατέκτησε τα πάντα και λατρεύτηκε όσο λίγοι στην Βαυαρία. Σήμερα θα είναι κόντρα στην πρώην ομάδα του με την φανέλα της Μπαρτσελόνας, με την οποία έχει ήδη βρει πολλές φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Επειδή μου αρέσουν οι όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες, είναι σαν να βλέπω τον Λέβα να σκοράρει σήμερα και να σηκώνει τα χέρια ψηλά μην πανηγυρίζοντας το γκολ. Την εικόνα θα την κάνω και πράξη, με το να σκοράρει ο Πολωνός σήμερα να πληρώνει 2,05 στον Stoiximan και να είναι μία εξαιρετική απόδοση.

Κλείνω με το Πόρτο - Κλαμπ Μπριζ. Η Πόρτο γνώρισε ήττα σοκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 στην Ισπανία, χάρη σε γκολ που σημειώθηκε στο 101' της αναμέτρησης! Είναι αναγκασμένη να επικρατήσει σήμερα στο δυνατό Ντραγκάο παίζοντας πιο επιθετικά και πιεστικά από το ξεκίνημα. Η Μπριζ κέρδισε με 1-0 την Λεβερκούζεν και ελπίζει πλέον στο όνειρο της πρόκρισης, κατεβαίνοντας στην Πορτογαλία με σκοπό την αποφυγή της ήττας. Δεν βλέπω να χάνει η ομάδα του Κονσεϊσάο και περιμένω να επικρατήσει με πάνω από ένα γκολ. Κρατάω το combo 1 & Over 1,5 στο συμπαθητικό 1,70 του Stoiximan.

Αυτές ήταν οι επιλογές μου για σήμερα. Θα είμαστε ξανά μαζί αύριο με νεότερες επιλογές από το δεύτερο μενού του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλή τηλεθέαση σε όλους!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:45  Βικτόρια  Πλζεν - Ίντερ:  G/G & Over 2,5  (2,25)  - Stoximan  - 12 Stake

22:00  Μπάγερν - Μπαρτσελόνα: Να  σκοράρει  ο  Λεβαντόφσκι  (2,05)  - Stoiximan  - 12 Stake

22:00  Πόρτο - Κλαμπ  Μπριζ:  1 & Over 1,5  (1,70)  - Stoiximan  - 12 Stake