23/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Οι έδρες δίνουν τον ρυθμό (24/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Δεύτερο πιάτο σήμερα για τα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις αναμετρήσεις πραγματικά να παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Όλες οι προκρίσεις κρέμονται από μία κλωστή και σίγουρα και στο στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις το live είναι αυτό που έχει το ζουμί, ωστόσο υπάρχουν επιλογές και πριν την έναρξη των παιχνιδιών. Τα χθεσινά βραδινά αποτελέσματα δεν τα γνωρίζω, αλλά ελπίζω να τα πήγαμε καλά Πάμε να δούμε τι έχουμε...

Champions League με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Θα ξεκινήσω από το Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη. Η Κοπεγχάγη με τον Ζέκα να κάνει πολύ καλό παιχνίδι επικράτησε με 2-1 των Τούρκων, σε ένα ματς  που με εξέπληξε αγωνιστικά. Μέχρι τότε δεν είχε δείξει καλά δείγματα και σε αυτό το ματς ήταν ασφαλώς βελτιωμένη και αποτελεσματική. Ωστόσο, εμφάνισε και πάλι τα γνωστά κενά της και προς το φινάλε δέχτηκε ένα κομβικό γκολ που μπορεί να αλλάξει σήμερα πολλά. Η Τραμπζόν ήταν κατώτερη των περιστάσεων, όμως με τον Μπακασέτα έσωσε την παρτίδα και ελπίζει σήμερα στο καμίνι της Τραπεζούντας να κάνει την ανατροπή. Έχασε βέβαια προχθές στο πρωτάθλημα με 5-2 από την Αντάλιασπορ, έχοντας ξεκάθαρα το μυαλό της στο σημερινό ματς. Το στοίχημα των δύο ομάδων για την είσοδο στους ομίλους είναι μεγάλο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε ωραίο ματς. Περιμένω να έχουμε γκολ, παρά το γεγονός πως ένα γκολ μπορεί να κρίνει το ματς. Θεωρώ όμως πως η έδρα θα παίξει τον ρόλο της και οι γηπεδούχοι που καίγονται δεν θα ηττηθούν. Το συνδυαστικό 1Χ & Over 1,5 στο 1,73 της Novibet είναι μία δυνατή επιλογή.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Φίλιπς Στάντιον και το Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς. Το 2-2 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, σε ένα ματς που είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ, με τους Ολλανδούς να πανηγυρίζουν τελευταίοι. Για άλλη μία φορά η ομάδα του Φαν Νίστελροϊ έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, όπως και στο παιχνίδι με την Μονακό, και αυτό είναι ένα στοιχείο που μου αρέσει ιδιαίτερα. Πέρα από την ποιότητα που έχει ως ομάδα, διαθέτει και εξαιρετική επιθετική γραμμή και μαζί με τον κόσμο στο πλευρό της έχει σωστά το προβάδισμα. Η Ρέιντζερς είναι φιλότιμη ομάδα και ο Φαν Μπρόκχορστ θα την παρατάξει σήμερα με αμυντικούς προσανατολισμούς για να κόψει την φόρα της PSV. Δεν βλέπω όμως αυτή η τακτική να πιάνει τόπο απόψε και περιμένω ο άσος στο 1,84 του Stoiximan να επιβεβαιωθεί έστω και δύσκολα. Με αυτά τα δεδομένα υπάρχει και μία αξία στις αποδόσεις όσον αφορά τις κάρτες. Το Over 2,5 στις κάρτες της Ρέιντζερς πληρώνει 1,92 στη Novibet και η απόδοση είναι τελείως λάθος, αφού οι Σκωτσέζοι φημίζονται για το... ξύλο σε κρίσιμα ματς. Να αναφέρω απλά πως η συγκεκριμένη επιλογή αλλού παίζεται στο 1,60 (!), οπότε να περιμένετε και πτώση εάν δεν κινηθείτε γρήγορα.

Για το Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπόντο Γκλιμτ δεν βγαίνει εύκολα άκρη. Η Ντιναμό έχει το προβάδισμα, αλλά η Μπόντο έχει αποδείξει πως είναι ικανή για όλα, οπότε... μακριά! Με αυτά θα πάμε σήμερα και κλείσαμε. Διαλέγετε και παίρνετε ότι σας αρέσει. Τα ξαναλέμε αύριο με τον μικρό... χαμό στο Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Οι επιλογές μου:

22:00  Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη:  1X & Over 1,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς:  1  (1,84)  - Stoiximan  - 15 Stake

22:00  Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς:  Over 2,5 Κάρτες  Ρέιντζερς  (1,92)  - Novibet  - 15 Stake