27/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Η Ριζούπολη την ωθεί στη νίκη (27/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Το ευρωπαϊκό τριήμερο δεν μας πήγε όπως θα ήθελα, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι λογικό μετά από τόσα κερδισμένα blogs να έρθουν και κάποιες μέρες που δεν θα είναι καλές, αλλά αυτό είναι αυτονόητο όταν γράφουμε καθημερινά. Αν έβγαιναν όλα δεν θα ήμασταν εδώ... Πάμε στα σημερινά. Πολύ ενδιαφέρον το κουπόνι με πολλές επιλογές, με τις 4 να έχουν επιλεγεί για να τις δούμε παρακάτω. Φύγαμε...

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση για ΛΙΓΕΣ μόνο ημέρες!

Ξεκίνημα νωρίς χρονιά από το Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σαουθάμπτον μπόρεσε και πήρε την πρώτη της νίκη φέτος στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 1-2 την Λέστερ, φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές. Μεσοβδόμαδα κέρδισε και την Κέμπριτζ με 0-3 για το Λιγκ Καπ και έτσι ο Χάζενχουτλ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Μπροστά δέιχνει ικανή να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, όμως τα αμυντικά της κενά είναι τεράστια και αυτό θα πρέπει να καλύψει στο σημερινό ματς. Απέναντι της θα βρει μία Μάντσεστερ που έρχεται φορτσάτη κερδίζοντας το μεγάλο ντέρμπι με την Λίβερπουλ (2-1), σε ένα παιχνίδι όπου επιτέλους παρουσίασε μία πολύ καλή εικόνα και έδειξε τις πραγματικές της ικανότητες. Ο Τεν Χαγκ θα έχει σήμερα στην διάθεσή του και τον Κασεμίρο, ο οποίος αναμένεται να σφίξει ακόμα περισσότερο το κέντρο και να δώσει ποιότητα. Το κλίμα έχει γυρίσει για την Γιουνάιτεντ και περιμένω σήμερα να φύγει νικήτρια από το Σεν Μέρις. Θα πάω με το διπλό στο 1,83 της Novibet.

Συνέχεια με Αγγλία στο Άρσεναλ - Φούλαμ. Λονδρέζικο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έρχονται από εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Άρσεναλ γράψαμε πολλές φορές πως φέτος είναι σοβαρή και θα τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα, κάτι που το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 0-3 και την Μπόρνμουθ, έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα και σε αυτά τα 3 παιχνίδια έχει σκοράρει 9 γκολ έχοντας σε τρομερή φόρμα τον Γκάμπριελ Ζέσους. Στο λονδρέζικο ντέρμπι σήμερα θέλει άλλη μία νίκη, καθώς το πρόγραμμα αυτές τις αγωνιστικές είναι βατό και θέλει να κάνει το απόλυτο. Η Φούλαμ αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ χάνοντας με 2-0 από την Κρόουλι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την ενδιέφερε ο θεσμός. Στόχος είναι η σωτηρία και προς το παρόν έχει ξεκινήσει απίστευτα καλά με 2 ισοπαλίες και μία νίκη, με τον Μίτροβιτς να πυροβολεί και φέτος. Δύσκολο το έργο της σήμερα καθώς οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερες λύσεις, ωστόσο μπορεί να βοηθήσει στον ρυθμό ακόμα και με κάποιο γκολ. Η επιλογή μου θα είναι το 1 & Over 2,5 στο 1,72 του Stoiximan.

Συνέχεια με το ΑΕΚ - Βόλος. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε όπως την περίμενα στο παιχνίδι με την Λαμία. Μπορέι να μην μπήκε δυνατά, όμως στην συνέχεια πήρε φόρα και επικράτησε με 0-3, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα για την φετινή χρονιά. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, ο κόσμος διψάει και η ομάδα δείχνει να θέλει πολύ τον τίτλο. Το παιχνίδι γίνεται στην Ριζούπολη, αλλά το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για να δώσει την απαιτούμενη ώθηση. Ο Βόλος ισοφαρίστηκε στο 98' από τον Αστέρα Τρίπολης σε 3-3 και άμεσα υπήρξαν αλλαγές. Ο προπονητής αποτέλεσε παρελθόν και ήδη υπάρχουν κάποια προβληματάκια. Αρκετοί παίκτες κλειδιά μάλιστα είναι προς την έξοδο με μεταγραφή, οπότε υπάρχει μία στάση αναμονής σε αυτό το κομμάτι. Με την φόρα που έχει η ΑΕΚ βλέπω να μάς δίνει το 1 & Over 2,5 στο 1,73 της Novibet.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση για ΛΙΓΕΣ μόνο ημέρες!

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Ισπανία και το Αλμερία - Σεβίλλη. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Η Αλμερία δεν έχει νίκη μέχρι στιγμής έχοντας έναν βαθμό σε 2 ματς. Στο εντός έδρας μάλιστα έχασε από την Ρεάλ με 1-2, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να δεχτεί 4 γκολ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδα και η σωτηρία θα είναι σε πρώτο πλάνο.  Η Σεβίλλη ακόμα δεν κατάλαβε πως έμεινε στο 1-1 με την Βιαγιαδολίδ. Παρέμεινε και αυτήν με έναν βαθμό μέχρι τώρα, όμως έχει υψηλές βλέψεις και μία εξαιρετική ομάδα με δυνατές προσθήκες που περιμένω να αποδώσουν άμεσα. Θεωρώ πως σωστά έχει το προβάδισμα σήμερα, σε μία έδρα μάλιστα που μετρά 6 σερί διπλά! Το συνδυαστικό Χ2 & Over 1,5 στο 1,83 είναι μία πολύ δυνατή επιλογή που θεωρώ πως δύσκολα θα σπάσει.

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Τις θεωρώ όλες εξίσου δυνατές, οπότε κάνετε τα κουμάντα σας. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερο blog σε ένα επίσης ενδιαφέρον πρόγραμμα!

Οι επιλογές μου:

14:30  Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:  2  (1,83)  - Novibet  15 Stake

19:30  Άρσεναλ - Φούλαμ:  1 & Over 2,5  (1,72)  - Stoiximan  - 15 Stake

21:30  ΑΕΚ - Βόλος:  1 & Over 2,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stale

23:00  Αλμερία - Σεβίλλη:  X2 & Over 1,5  (1,83)  - Novibet - 15 Stake