22/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Η πρώτη εικόνα βγάζει μακροχρόνια (23/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω εθνικών ομάδων, αλλά από την στιγμή που το πρόγραμμα σήμερα δεν λέει και πάρα πολλά, θα τα πούμε κάπως διαφορετικά. Έχοντας ήδη μία πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα από τις ομάδες και φυσικά από τις μεταγραφές που έγιναν, μπορούμε να δούμε και ορισμένα ειδικά στοιχήματα που ακόμα βρίσκονται σε καλές αποδόσεις. Έκανα μία γύρα στα πρωταθλήματα να δω τι υπάρχει αυτή την στιγμή και κατέληξα σε ορισμένα μπετς που έχουν αξία. Θα μπαίνω κατευθείαν στο θέμα για να μην χάνουμε χρόνο.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ξεκίνημα με Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Εδώ θα επικεντρωθώ στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, μιας και η κατάκτηση είναι μάλλον υπόθεση τελειωμένη. Δεδομένη έχω την Μάντσεστερ Σίτι μέσα σε αυτήν και από εκεί και πέρα θα γίνει σκοτωμός! Η επιλογή που έχει αξία είναι αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι προσθήκες των Κασεμίρο και Άντονι στο φινάλε έδωσαν μία έξτρα ποιότητα στην ομάδα σε θέσεις που πονούσε και περιμένω από τον Τεν Χαγκ να αρχίσει να δένει ακόμα περισσότερο το σύνολο. Ήδη παρουσιάζει μία πολύ καλύτερη εικόνα, σκοράρει πολύ πιο εύκολα και το δίδυμο Μαρτίνεζ - Βαράν στην άμυνα δίνει μία σιγουριά. Το να μπει στην πρώτη τετράδα πληρώνει 2,50 στον Stoiximan και πραγματικά έχει αξία, καθώς Τότεναμ και Τσέλσι έχουν πολλά προβλήματα και οι αποδόσεις τους είναι λάθος.

Πάμε μια βόλτα και στην Ισπανία. Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το καρπούζι έχει κοπεί στην μέση και η απόφαση ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν είναι εύκολη. Αξίζει όμως και εδώ η πρώτη τετράδα. Ο λόγος φυσικά πέφτει στην Βιγιαρεάλ, με τον Έμερι να έχει κάνει και φέτος ένα δυνατό σύνολο που θέλει να κυνηγήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει εξαιρετικούς παίκτες με ταλέντο και παράλληλα έμπειρους που δένουν άριστα με την όλη χημεία του Ισπανού τεχνικού. Στις 6 πρώτες αγωνιστικές έχει μία ήττα και βρίσκεται στην έκτη θέση, όμως η διαφορά με την τετράδα είναι μικρή και θεωρώ πως σε βάθος χρόνου θα ανέβει εκεί που αξίζει. Το να μπει στην πρώτη τετράδα πληρώνει 2,10 στον Stoiximan και αυτήν την στιγμή είναι το τέταρτο φαβορί πίσω από Ρεάλ, Μπάρτσα και Ατλέτικο.

Θα σταθώ και στην Πορτογαλία όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήδη από το ξεκίνημα η Μπενφίκα έχει πάρει κεφάλι απέναντι στην Πόρτο χτίζοντας μία διαφορά 5 βαθμών. Η φυγή του Νούνιεζ στην Λίβερπουλ δεν έχει επηρεάσει τους «αετούς» που βρήκαν στο πρόσωπο του Ράμος τον σκόρερ που έψαχναν. Ήδη έχει κάνει το 7/7 φέτος στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει 19 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 3, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσει μετρά 13/13 νίκες! Νομίζω πως δεν θα συναντήσει πρόβλημα φέτος και η κατάκτησή της στο 1,70 της Novibet είναι απολύτως λογική επιλογή.

Κλείνω με την Ολλανδία όπου θα επικεντρωθώ και εδώ στον νικητή του πρωταθλήματος. Περιμένω πολύ μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Άγιαξ και Αϊντχόφεν, κάτι που φαίνεται ήδη στις 7 πρώτες αγωνιστικές όπου αμφότερες μετρούν 6/7 νίκες. Ο Άγιαξ προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές βασικών παικτών που αποχώρησαν και σίγουρα δεν έχει την ίδια ομάδα με πέρσι, όμως βρίσκει λύσεις προς το παρόν. Από την άλλη, η PSV με τον Φαν Νίστελροϊ στον πάγκο παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει μία δυνατή ομάδα, ενώ παράλληλα κατάφερε για την ώρα να κρατήσει και τον Γκάκπο που τον ήθελαν μεγάλες ομάδες. Βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα περιμένω ένα πρωτάθλημα θρίλερ και αν μη τι άλλο το 3,00 στην κατάκτηση της PSV στην Novibet είναι τελείως λάθος ως απόδοση και περιμένω να αρχίσει να γνωρίζει την πτώση. Πάμε ρε Ρουντ...

Με αυτά θα πάμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες επιλογές, τόσο για υποβιβασμούς, όσο και για Ευρώπη, όμως νομίζω πως αυτά είναι ικανοποιητικά. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο και θα δούμε τι πιάσαμε. Τέλος η παρένθεση με τα πρωταθλήματα προς το παρόν. Από αύριο ξαναμπαίνουμε σε mood εθνικών ομάδων με νεότερο blog, οπότε μείνετε στην αναμονή!

 

Οι επιλογές μου:

 

Αγγλία - Να τερματίσει στην πρώτη τετράδα:  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  (2,50)  - Stoiximan

Ισπανία - Να τερματίσει στην πρώτη τετράδα:  Βιγιαρεάλ  (2,10)  - Stoiximan

Πορτογαλία - Κατάκτηση πρωταθλήματος:  Μπενφίκα  (1,70)  - Novibet

Ολλανδία - Κατάκτηση πρωταθλήματος: Αϊντχόφεν  (3,00)  - Novibet

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q