18/10/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Η έδρα δίνει το προβάδισμα (19/10)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Γεμάτο είναι το σημερινό πρόγραμμα καθώς υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Ισπανία, ενώ παράλληλα υπάρχει δράση και στα Κύπελλα, με το γερμανικό να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Έχω ξεχωρίσει σημεία και από τις 3 διοργανώσεις και σιγά σιγά θα πάμε να τα δούμε παρακάτω.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Γερμανία και το Αννόβερο - Ντόρτμουντ. Το Αννόβερο επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 2-0 την Μπίλεφελντ και με 6/12 νίκες στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -7 από την κορυφή. Είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα έχοντας πετύχει σε αυτά τα 12 ματς 21 γκολ (4η καλύτερη επίδοση), όμως προέρχεται και από 5/7 G/G έχοντας κενά στην άμυνα. Η Ντόρτμουντ έχασε με 2-0 από την Ουνιόν Βερολίνου και για ακόμα μία χρονιά δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. Θα κυνηγήσει σίγουρα το Κύπελλο, αλλά σε κάθε ματς είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, εμφανίζοντας και 4/5 G/G το τελευταίο διάστημα. Το αμφίσκορο και σήμερα στο 1,80 του Stoiximan δεν απέχει μακριά από την εμφάνισή του.

Επόμενη στάση στην Σουηδία και στο Νόρκεπινγκ - Χέλσινμποργκ. Ματς που περιμένω να έχει αρκετά γκολ από τις δύο ομάδες. Η Νόρκεπινγκ έχασε με 2-0 από την Σίριους και παρέμεινε στα 5/6 G/G & Over 2,5 το τελευταίο διάστημα, ενώ η Χέλσινμποργκ ηττήθηκε με 1-3 από την Βάρμπεργκς και έφτασε και αυτή τα 4/6 G/G & Over 2,5 στους τελευταίους της αγώνες. Με τον τρόπο που αγωνίζονται φέτος νομίζω πως το G/G & Over 2,5 στο 2,10 της Novibet είναι μία πολύ ελκυστική επιλογή.

Κλείνω με το βραδινό μεγάλο ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ. Η Μάντσεστερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Νιούκαστλ την προηγούμενη αγωνιστική στο Ολντ Τράφορντ μένοντας στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν ελαφρώς καλύτερη αλλά παράλληλα ήταν και άστοχη. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει νικηφόρα και έτσι έχασε έδαφος στην μάχη των πρώτων θέσεων. Απόψε το παιχνίδι είναι κομβικό για τον Τεν Χαγκ και θα παίξει πιο επιθετικά με στόχο να έρθει το γκολ. Η Τότεναμ κέρδισε και την Έβερτον με 2-0 και έφτασε τις 3 διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ωστόσο, τα ζόρια έρχονται όταν φεύγει μακριά από το Λονδίνο και το σπίτι της, έχοντας στο πρωτάθλημα 2 νίκες σε 5 εξόδους. Ο Κόντε σήμερα θα πρέπει να βρει περισσότερες λύσεις, ειδικά σε περίπτωση που δεν τραβήξουν οι Κέιν και Σον. Στο Ολντ Τράφορντ δεν έχει και τις καλύτερες παραδόσεις και ακόμα και με τον βαθμό θα ήταν ικανοποιημένη. Θεωρώ πως η έδρα θα παίξει τον ρόλο της απόψε και τουλάχιστον η Γιουνάιτεντ δεν θα ηττηθεί. Πιθανόν να έχουμε και γκολ αφού συνήθως αμφότερες δεν μένουν στο μηδέν. Το συνδυαστικό 1X & Over 1,5 στο 1,83 της Novibet είναι μία δυνατή επιλογή που την κρατάω ζεστά.

Με αυτά θα πορευτούμε και σήμερα. Νομίζω πως είμαστε καλά, οπότε περιμένω να φανεί και στα αποτελέσματα το βράδυ. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερες επιλογές σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

 

Οι επιλογές μου:

 

19:00  Αννόβερο - Ντόρτμουντ:  G/G  (1,80)  - Stoiximan  - 15 Stake

20:00  Νόρκεπινγκ - Χέλσινμποργκ:  G/G & Over 2,5  (2,10)  - Novibet - 12 Stake

22:15  Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ - Τότεναμ:  1X & Over 1,5  (1,83_)  - Novibet  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q