25/09/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Γράφουν ιστορία οι Μαγυάροι (26/09)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Άλλη μία μέρα σήμερα με τις εθνικές ομάδες να μας κρατούν παρέα, πιο συγκεκριμένα η προτελευταία για το Nations League. Οι προηγούμενες μέρες έβγαλα σημεία, αλλά όχι στον βαθμό που θα ήθελα, οπότε τα μπλογκς δεν χαρακτηρίστηκαν επιτυχημένα. Πάμε στα σημερινά. Δίχως αμφιβολία ξεχωρίζουν τα δύο μεγάλα ματς από τον πρώτο όμιλο, ενώ συμπληρωματικά υπάρχουν και κάποια ακόμα παιχνίδια που δεν έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στοιχηματικά, πλην μιας εξαίρεσης που θα δούμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι έχουμε...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Ουγγαρία - Ιταλία. Οι Ούγγροι έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο σε αυτόν τον όμιλο, καθώς έχοντας τις Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία, έχουν καταφέρει να είναι πρώτοι μια αγωνιστική πριν το φινάλε! Στο τελευταίο ματς οι Μαγυάροι κέρδισαν με 0-1 και την Γερμανία μετά από την Αγγλία (0-4), σε ένα ματς όπου προηγήθηκαν με τον Σαλάι και δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους γηπεδούχους. Με ένα σερί 3-1-1 και γκολ 8-3 βρίσκονται στην κορυφή και σήμερα απλά χρειάζονται να μην ηττηθούν ώστε να κατακτήσουν την πρωτιά και να βρεθούν στα πλέι οφς. Το... παραμύθι αναμένεται να ολοκληρωθεί στη Βουδαπέστη και στο Πούσκας Αρένα όπου η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική για τους Ιταλούς. Μία Ιταλία που κατάφερε να κερδίσει την Αγγλία με 1-0 σε ένα ισορροπημένο ματς και πλέον θα τα παίξει όλα για την κορυφή απόψε. Αυτή ήταν μόλις η πέμπτη της νίκη σε 15 παιχνίδια, γεγονός πως δείχνει ότι η ομάδα δεν είναι σταθερή, έχει προβλήματα και ο Μαντσίνι δεν βρίσκει την χημεία που θέλει. Νομίζω πως αυτή η Ουγγαρία έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να βρεθεί μέχρι εδώ και έχει την δυνατότητα τουλάχιστον να μην ηττηθεί για να φτάσει στον σκοπό που θέλει. Θα πάω με την έδρα βάζοντας και μία κάλυψη, με το 1Χ στο 1,88 του Stoiximan να είναι μία ωραία επιλογή.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Βόρεια Μακεδονία - Βουλγαρία. Παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες ούτε θα τερματίσουν στην κορυφή, αλλά ούτε και στην τελευταία θέση. Θα γίνει μία άτυπη μονομαχία για την δεύτερη θέση, με τους δύο αντιπάλους πάντως να παλεύουν για το τρίποντο. Η Βόρεια Μακεδονία έχασε με 2-0 από την Γεωργία στο τελευταίο της παιχνίδι και έμεινε με 2 νίκες σε 5 παιχνίδια. Με ένα σερί 1-3-1 συνεχίζει η Βουλγαρία, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι ξέσπασε απέναντι στο Γιβραλτάρ με 5-1. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει τις επιθετικές τους αρετές, όμως στα περισσότερα ματς αμφότερες δέχονται γκολ, εμφανίζοντας και ανάλογα τα G/G, κυρίως οι φιλοξενούμενοι που μετρούν 10/12 αμφίσκορα. Νομίζω πως από ένα γκολ το έχουν και οι δύο, όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (1-1), με το G/G στο 2,08 της Novibet να αξίζει το ρίσκο του.

Με αυτά τα δύο θα πορευτούμε σήμερα. Δεν αξίζει κάτι περισσότερα με τα παιχνίδια που έχουμε στο κουπόνι. Αύριο έχουμε την τελευταία μέρα με τις... ταλαίπωρες εθνικές, οπότε θα υπάρχει και ένα τελευταίο blog πριν μπούμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τα λέμε λοιπόν!

 

Οι επιλογές μου:

 

21:45  Ουγγαρία - Ιταλία:  1X  (1,88)  - Stoiximan  - 12 Stake

21:45  Βόρεια Μακεδονία - Βουλγαρία:  G/G  (2,08)  - Novibet  - 12 Stake

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q