04/11/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Φορτσάτοι οι «ροσονέρι» (05/11)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Μπήκαμε σε νέα αγωνιστική από χθες και το κυρίως μενού βρίσκεται στο σημερινό κουπόνι. Αγγλία και Γερμανία φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο από νωρίς, αλλά και Ιταλία και Γαλλια βγάζουν επιλογές. Όπως καταλάβατε, θα κάνουμε ένα μικρό τουρ οπότε πάμε να ξεκινήσουμε.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Άουγκσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Άουγκσμπουργκ μπορεί να μην κερδίζει εδώ και 5 αγωνιστικές, αλλά έχει φροντίσει να προσφέρει θέαμα σε κάθε της παιχνίδι. Έρχεται από 7 σερί G/G, 6/7 Over 2,5 και 5/7 Over 3,5 προσφάτως, μένοντας στο 3-3 με την Λειψία και χάνοντας με 2-5 από την Μπάγερν στα τελευταία εντός έδρας ματς. Η Άιντραχτ κέρδισε με 1-2 την Σπόρτινγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ και με ανεβασμένη ψυχολογία θα ψάξει άλλη μία νίκη σήμερα. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έχασε με 1-2 από την Ντόρτμουντ και ουσιαστικά έρχεται από 6/7 G/G & Over 2,5 παίζοντας ανοιχτά στα παιχνίδια της. Περιμένω να δω ένα ματς με γκολ και θέαμα και το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 1,82 της Novibet αξίζει.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Λιντς - Μπόρνμουθ. Ματς που επίσης περιμένω να έχει αρκετά γκολ από τις δύο ομάδες. Η Λιντς πήρε τεράστιο διπλό στο Άνφιλντ επί της Λίβερπουλ με 1-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετά άσχημα αποτελέσματα. Συνεχίζει να παίζει επιθετικά σε κάθε της ευκαιρία, έχοντας σημειώσει 3/5 G/G & Over 2,5 προσφάτως. Η Μπόρνμουθ έχασε με 2-3 από την Τότεναμ με ανατροπή στα τελευταία λεπτά και παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο παιχνίδι. Είναι επίσης μία ομάδα που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και προέρχεται και αυτή από 3/5 G/G & Over 2,5. Νομίζω πως θα έχουμε καλό θέαμα στο Έλαντ Ρόουντ και το Over 2,5 στο 1,78 του Stoiximan είναι μία καλή επιλογή.

Συνέχεια στο Μίλαν - Σπέτσια. Η Μίλαν κέρδισε με 4-0 την Σάλτσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας έναν Ζιρού σε τρελά κέφια (2 γκολ, 2 ασίστ). Νωρίτερα όμως ηττήθηκε με 2-1 από την Τορίνο και έχασε έδαφος στην μάχη του τίτλου, με την σημερινή νίκη να είναι μονόδρομος για τους «ροσονέρι». Εντός έδρας έχει 5 νίκες σε 6 ματς και μάλιστα την καλύτερη επίθεση με 16 γκολ, την ώρα που η Σπέτσια μετρά 6/6 ήττες εκτός έδρας και γκολ 0-13, έχοντας φυσικά την χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 1,72 της Novibet θεωρώ πως είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί.

Κλείνω με το Ανζέ - Λανς από την Γαλλία. Η Ανζέ συνεχίζει την κακή της παρουσία χάνοντας με 2-0 και από την Μονακό, φτάνοντας έτσι τις 5 διαδοχικές ήττες δεχόμενη συνολικά 13 γκολ! Δικαίως βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την χειρότερη άμυνα (31 γκολ), έχοντας και 5/7 ήττες εντός έδρας. Η Λανς από την άλλη κάνει εξαιρετική πορεία φέτος. Κέρδισε και την Τουλούζ με 3-0 και με 9 νίκες σε 13 αγωνιστικές καμαρώνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και την καλύτερη άμυνα (8 γκολ). Εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με ρεκόρ 2-3-1 σε 6 εξόδους, όμως έχει όλα τα φόντα και την φόρμα για να πάρει την  τρίτη της νίκη. Το διπλό στο 1,74 της Novibet δεν είναι υψηλό, αλλά δεν θα μπορούσε να πληρώνει και περισσότερο με τα δεδομένα των δύο ομάδων.

Με αυτά τα 4 παιχνίδια θα πάμε σήμερα, ελπίζοντας να υπάρχει και η απόλυτη ευστοχία. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερες επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής.

 

 

Οι επιλογές μου:

 

16:30  Άουγκσμπουργκ - Άιντραχτ  Φρανκφούρτης:  G/G & Over 2,5  (1,82)  - Novibet  - 15 Stake

17:00  Λιντς - Μπόρνμουθ:  Over 2,5  (1,78)  - Stoiximan  - 15 Stale

21:45  Μίλαν - Σπέτσια:  1 & Over 2,5  (1,72)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Ανζέ - Λανς:  2  (1,74)  - Novibet  - 15 Stake

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q