30/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Φαβορί που ψάχνουν ξεσπάσματα (31/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Ιδιαίτερα γεμάτο είναι το σημερινό κουπόνι με φουλ αγωνιστική δράση σε Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία. Στο χθεσινό πρόγραμμα το μόνο που ξέρω είναι πως Σασουόλο και Μίλαν δεν μας πρόσφεραν γκολ και θέαμα, οπότε ελπίζω τουλάχιστον να πέρασαν οι άλλες δύο επιλογές. Από το σημερινό πρόγραμμα έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές που μαζί με combo δίνουν και αξιόλογες αποδόσεις. Για πάμε να δούμε τι έχουμε παρακάτω...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Αγγλία και το Λίβερπουλ - Νιούκαστλ. Η Λίβερπουλ εδώ και 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δεν είχε νίκη, με την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να της πληγώνει και τον εγωισμό. Το ματς απέναντι στην Μπόρνμουθ ήταν πραγματικά μονόδρομος για τη νίκη, στην οποία και έφτασε με το... εκκωφαντικό 9-0. Κάπως ηρέμησαν τα πράγματα αλλά ο Κλοπ θέλει να δώσει συνέχεια καθώς ήδη έχει χάσει έδαφος στην μάχη του τίτλου και ψάχνει να το καλύψει. Θα μπει επιθετικά σήμερα από το ξεκίνημα για να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ και να φτάσει σε μία ακόμα άνετη επικράτηση. Η Νιούκαστλ δεν είναι ομάδα που κλείνεται στα καρέ της, θα παίξει επιθετικά και ότι βγει. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαξεμέν, με τον Γάλλο να δίνει έξτρα ποιότητα μεσοεπιθετικά εάν αγωνιστεί. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα φτάσουν ξανά σε μία νίκη με μεγάλο σκορ και το 1 & Over 2,5 στο 1,73 της Novibet είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί.

Premier League με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Συνέχεια με Γαλλία και αρχικά από το Λυών - Οσέρ. Η Λυών δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ρεμς και πάλι καλά που μπόρεσε να ισοφαρίσει στο φινάλε σε 1-1. Η φετινή ομάδα έχει υψηλές βλέψεις και θεωρώ πως δύσκολα θα δούμε δεύτερη σερί κακή εμφάνιση από τους «λυωνέ». Άλλωστε εντός έδρας έδειξε ήδη τις προθέσεις της κάνοντας το 2/2 απέναντι σε Αζαξιό και Τρουά, επικρατώντας με G/G & Over 2,5 και στα δύο ματς. Η Οσέρ φαντάζει ιδανικός αντίπαλος, παρά το γεγονός πως έρχεται από 2 διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μονπελιέ και Στρασβούργο. Οι νεοφώτιστοι δεν παίζουν κλειστά, έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς φέτος και έχουν εμφανίσει 3/4 G/G & Over 2,5. Μπορούν να βοηθήσουν στον ρυθμό και στα πολλά γκολ, αλλά βλέπω να φεύγουν με κατεβασμένο κεφάλι. Το 1 & Over 3,5 στο 2,38 είναι υπερβολικά υψηλό στη Novibet και περιμένω να έχουμε πτώση. Φυσικά και αποτελεί επιλογή.

Το τελευταίο σημείο έρχεται από το Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν. Δεύτερη αγωνιστική που δεν κερδίζει η Τουλούζ που ηττήθηκε με 3-1 από τη Ναντ την προηγούμενη αγωνιστική με ανατροπή. Η νεοφώτιστη είναι επιθετική ομάδα προερχόμενη από 3 σερί Over 2,5 και 2 διαδοχικά Over 3,5 με G/G, έχοντας όμως και πολλά αμυντικά κενά δεχόμενη 5 γκολ σε 2 παιχνίδια. Η Παρί έρχεται αγριεμένη μετά το 1-1 με την Μονακό και σίγουρα θα ψάξει ένα ξέσπασμα για να επιστρέψει στις νίκες. Το έκανε άλλωστε και στα 4 προηγούμενα παιχνίδια της όταν έβαζε 4 στη Ναντ, 5 στην Κλερμόν, 5 στην Μονπελιέ και 7 στην Λιλ! Περιμένω εύκολη επικράτηση και το 2 & Over 3,5 στο 2,10 της Novibet αξίζει και με το παραπάνω.

Αυτές είναι οι επιλογές για απόψε. Θεωρώ πως όλα τα φαβορί θα ψάξουν μεγάλες νίκες και είναι σε θέση να τις πάρουν απέναντι σε βατού ς αντιπάλους που παίζουν ανοιχτά. Αύριο δεν θα τα πούμε αφού τα παιχνίδια είναι πραγματικά ελάχιστα, οπότε ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή. Τα λέμε!

 

Οι επιλογές μου:

 

20:00  Λυών - Οσέρ:  1 & Over 3,5  (2,38)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Λίβερπουλ - Νιούκαστλ:  1 & Over 2,5  (1,73)  - Novibet  - 15 Stake

22:00  Τουλούζ - Παρί  Σεν  Ζερμέν:  2 & Over 3,5  (2,10)  - Novibet  - 15 Stake